Skip to content
Home » Kunstkerstboom – Best Artificial Christmas Tree 2021

Kunstkerstboom – Best Artificial Christmas Tree 2021

Best Artificial Christmas Tree – Kunstkerstboom 2021

Kunstkerstboom, Dit artikel is geschreven met de bedoeling de lezer te helpen kennis te ontwikkelen over kunstkerstbomen. Het is de moeite waard om al vroeg te vermelden dat moderne kunstbomen meer dan tien jaar kunnen meegaan als ze op de juiste manier worden verzorgd; dus het is de moeite waard om verder te lezen om erachter te komen welke soorten kunstkerstbomen er zijn, de verschillen tussen de bomen die kunnen worden gekocht, waarvan ze zijn gemaakt en de voor- en nadelen en een paar andere hints en tips.

Kunstkerstboom, We beginnen met de twee belangrijkste materialen waaruit kunstkerstbomen worden gemaakt. De meest voorkomende is PVC (PolyVinyl Chloride), ook bekend als PVC-vinyl, en de andere is PE (Polyethyleen), dat snel in populariteit groeit.

Zie over de beste boomcollectie

Kunstkerstboom collectie
Natuurlijke Kerstbomen
Witte Kerstboom
Voorverlichte en LED-kerstbomen
Flocked Christmas Trees – Breng de sneeuw naar binnen
Brandveiligheid

Wat is PVC? Dit is een alledaags plastic dat ook algemeen bekend staat als vinyl. Het is een lichtgewicht en extreem duurzaam synthetisch polymeer goed materiaal (of hars), gevormd door het combineren van ethyleen afgeleid van aardgas, aardolie of steenkool en chloor Kunstkerstboom. Dit plastic is te vinden in producten variërend van melkpakken tot auto-onderdelen. Wanneer een boom volledig van PVC is gemaakt, is het resultaat een aantrekkelijke, maar over het algemeen onrealistisch ogende boom in vergelijking met de duurdere PE-versie.

Artificial Christmas Tree

Dus waar bestaat een PE-boom uit? PE kunstbomen zijn gemaakt van een zeer hoogwaardige kunststof genaamd polyethyleen Kunstkerstboom. De boom is gemaakt en gemodelleerd van echte echte kerstboomtakken. Deze echte boomtakken worden gebruikt als mallen om de mal te maken. Polyethyleen wordt vervolgens rechtstreeks in deze mal geïnjecteerd en dit helpt om een ​​zeer realistische kunstkerstboom te creëren. Deze bomen hebben weinig of geen vorm nodig als ze met Kerstmis worden neergezet, ze zijn ultrarealistisch, gaan lang mee en zijn verbluffend mooi – het beste van een echte kerstboom.

Over het algemeen zijn er twee manieren waarop kerstboomfabrikanten de takken van de bomen aan de centrale stam van de kunstkerstboom bevestigen; gehaakt en scharnierend. Bij de haakmethode moet u elke tak in een beugel bevestigen of “haken” die aan de stam van de kunstmatige kerstbomen wordt bevestigd telkens wanneer u de boom aanraakt Kunstkerstboom. Meestal hebben deze takken een kleurcode voor eenvoudige constructie, zodat u weet in welke volgorde de boom moet worden opgesteld. De inhaakmethode duurt meestal langer om in te stellen en kan soms frustrerend zijn als de kleurgecodeerde tag verloren gaat. Ook bij deze methode kan, naarmate de boom ouder wordt, de haak verbogen of misvormd worden, wat leidt tot een ongelijke boom.

De scharnierende methode is de juiste snelste en gemakkelijkst te monteren van de twee methoden. Dit versnelt elk jaar de constructie van de boom aanzienlijk en vermindert stress. De takken zitten permanent vast aan de centrale stam, je raadt het al, scharnieren. Als je de boom uit de doos haalt, klappen de takken gewoon naar beneden in de juiste positie, een beetje pluisjes van de takken en je bent klaar Kunstkerstboom. En als je de boom opbergt, vouw je hem gewoon weer op en berg je hem op in de doos.

Artificial Christmas Tree

Dus weet dat je een idee hebt van welk materiaal de boom die je koopt zal worden gemaakt en hoe de takken aan deze boom worden gehangen, het volgende waar je aan moet denken is de standaard. We raden aan om alleen een stevige metalen standaard te gebruiken. Als je bedenkt dat een volledig versierde boom twee keer zoveel kan wegen als de boom die je uit de doos haalt, zie je dat een stevige standaard de enige manier is om te gaan Kunstkerstboom. De meeste hoogwaardige PE-kunstbomen worden geleverd met een metalen standaard, dus u kunt hier rekening mee houden bij het afwegen van de kosten.

Kijk uit naar ons volgende artikel waar we zullen praten over de stijl van kunstmatige bomen op de markt, de kleuren en de geschiktheid voor thuis.

Denkt u aan kunstkerstbomen in uw huis?

Mensen denken misschien dat de kunstkerstboom niet fris ruikt, maar ze zijn makkelijker op te zetten en dat is ook zo. De enige reden dat ze voor de kunstboom kiezen, is dat ze niet elk jaar de deur uit hoeven om er een te kopen Kunstkerstboom. Dus als u een kunstkerstboom opbergt, kunt u deze jarenlang gebruiken. Sommige mensen hebben meer dan één kunstkerstboom en houden al dan niet van kunstkerstbomen, dit is ook in veel opzichten veiliger omdat echte kerstbomen kunnen opdrogen en vlam kunnen vatten.

De kunstkerstbomen zijn er in verschillende maten en daarom houden veel mensen van de kunstkerstboom. Misschien wil je een kleine om in je kamer te zetten of om als middelpunt op je werktafel te gebruiken. je kunt al

dus koop er een van een paar voet lang tot maximaal twee voet lang voor uw gewone kerstboom. Veel van de opties zien er zo mooi uit als je niet veel reden hebt om een ​​echte boom te hebben. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u degene krijgen die u wilt. De meeste mensen houden echter van de traditionele groenblijvende stijl.

De kosten voor het kopen van een kunstkerstboom zijn afhankelijk van de gewenste maat en stijl. Het hangt er ook vanaf wanneer je het koopt. Voor de beste geldbesparing kun je de dag na Kerstmis winkelen wanneer ze proberen wat vakantieartikelen kwijt te raken. Mogelijk kunt u ook goede deals krijgen voor modellen die niet de originele doos hebben.

De enige reden hiervoor is dat je een plek nodig hebt om de kunstkerstboom op te bergen. Nou, het eerste is dat je ervoor moet zorgen dat het een droog gebied is, zodat het je boom niet verpest. Zorg ervoor dat je alle stukjes bij elkaar hebt, zodat je niets hoeft te missen als de feestdagen er weer aan komen. De stukken van de kunstboom kunnen tijdens opslag uit vorm raken, maar je kunt ze gemakkelijk buigen en vormen bij het monteren van de boom.

Artificial Christmas Tree

Zoveel keuzes wanneer Kerstmis komt en je kunstmatige kerstbomen moet kopen. Misschien moet u rondkijken of uw buren ontmoeten, hen vragen wat, waarom en waar u het wilt kopen, zodat u zelf kunt beslissen.

Kunstkerstbomen – Moderne innovatie voor tijdloze charme

Kerstmis is een geweldige tijd van het jaar, nietwaar? Mensen zijn aardiger voor elkaar, kinderen worden opgewonden bij de gedachte dat de kerstman cadeautjes voor hen achterlaat, en iedereen lijkt opgewonden te zijn. Kerstmis is de enige tijd van het jaar waar mensen samenkomen om het te vieren en plezier te hebben, en wat is een betere manier om het te vieren dan met de beste kerstboom bij jou in de buurt? Je hoeft geen echte kerstboom te hebben om een ​​van de beste te hebben, kunstkerstbomen worden steeds populairder bij mensen omdat ze veel voordelen hebben die echte bomen niet hebben Kunstkerstboom. Als je van deze kerst een speciale tijd wilt maken om nooit te vergeten en je probeert te beslissen of je een echte of een kunstmatige wilt kopen, lees dan dit artikel om je te helpen een beslissing te nemen!

One of the main advantages of an artificial Christmas tree is that you can reuse it again and again. This means you can save yourself quite a bit of money every year during the holidays Kunstkerstboom. In fact, our family has been using the same artificial Christmas tree for about ten years before we thought it was time to buy a new one! If you buy an artificial tree, you can use it year after year without having to spend every Christmas on a new tree.

They’re also easy to store, as most artificial Christmas trees come in sections that you need to assemble, so all you need to do at the end of the holiday season is take it apart and store it in the attic, done Kunstkerstboom. for use for next Christmas! Just make sure you take good care of it and keep it in a box to protect it from dust and cobwebs, you don’t want to have to clean it for spiders next year, do you?! As long as you store your artificial Christmas tree properly, there is no reason why your tree can’t last ten years.

Artificial Christmas Tree

Artificial Christmas trees are an ideal addition to the Christmas holidays and they have come a long way since they were first produced Kunstkerstboom. The contemporary artificial Christmas tree is almost indistinguishable from a natural, living tree in terms of appearance, color and atmosphere that it gives to the house around the holidays. Convenient, affordable and endlessly beautiful artificial Christmas trees use modern innovation to deliver timeless charm.

Appearance is the most important aspect of a Christmas tree. Like natural living trees, quality artificial trees come in a variety of shapes, sizes, and shades. Some have pine cones or winter berries, some are a deep frosty green and others are a bright vibrant green Kunstkerstboom. Some are even pre-lit (which, while not natural, is undeniably convenient and attractive).

In addition to looking realistic, artificial Christmas trees have many advantages that natural trees do not. Artificial trees don’t pose the fire hazard that dried-out live trees do (and in fact, the vast majority of artificial trees are made from fire-retardant materials) Kunstkerstboom. They don’t drop needles and make a mess of the floor. Once you invest in a quality artificial tree, you will save the cost of buying inconsistent live trees every year. And of course there’s no hassle in buying and throwing away your artificial tree: artificial trees can be easily stored and easily taken out again when the holidays are around.

Artificial Christmas Tree

But above all, artificial Christmas trees allow you to choose your perfect, ideal tree and keep it for years to come. With live trees, some years are better than others; if you buy your tree too early, it will lose its shine before Christmas Day, but if you wait too long, the best trees will be gone. An artificial Christmas tree is the perfect solution Kunstkerstboom. Your home is never more cozy than with a sophisticated, glowing artificial Christmas tree that welcomes your family and friends during the holiday season.

Een kopersgids voor kunstmatige kerstbomen

De selectie van beschikbare kunstmatige kerstbomen kan overweldigend zijn, maar als u zich aan een paar richtlijnen houdt, kunt u merken dat u een kunstmatige kerstboom heeft, waar iedereen om u heen jaloers op is. Met zoveel verschillende soorten beschikbaar, waaronder commerciële bomen, voorbelicht of onverlicht en nog veel meer, kan het bepalen van de beste kunstkerstboom eenvoudiger zijn dan het lijkt.

Belangrijke punten om te overwegen

 • brandveiligheid
 • Aantal fooien
 • Grootte, stijl, kleur
 • Eenvoudige montage en opslag

De meeste kunstkerstbomen zijn brandveilig, maar het is altijd het beste om te controleren. De giek is voorverlicht of glasvezel, zorg er bovendien voor dat deze is goedgekeurd door Underwriter’s Laboratory (UL). Vlamvertragend betekent niet vuurvast Kunstkerstboom. Er zijn enkele uitstekende veiligheidsstrategieën voor vakanties voor zowel echte als kunstmatige kerstbomen op de website van de National Fire Protection Association (NFPA).

Hoe meer punten een kunstkerstboom heeft, hoe voller en weelderiger hij eruit zal zien. Vermijd bomen met een laag aantal fooien totdat je een schaars uiterlijk nodig hebt.

U wilt dat de kleur en het type van iemands kunstmatige boom coördineert tijdens het gebruik van de algehele kerstscène. Kies voor meer traditionele decoraties een meer traditioneel gevormde boom. Kies voor een modernere en slimme look voor een boom die misschien minder realistisch en veel gestileerder is, inclusief de metallics Kunstkerstboom. Grootte is een van de belangrijkste overwegingen. Kunstkerstbomen variëren in ruimte van klein tot torenhoog. Wat je kiest hangt vooral af van de afmetingen van de ruimte op de plekken waar je de boom gaat neerzetten.

Denk na over de tijd die u zou willen besteden aan het in elkaar zetten van uw boom. Er zijn rassen die tak voor tak moeten worden samengesteld. Er zijn ook kerstbomen op ware grootte die in secties worden geleverd en zelfs kerstbomen die klaar zijn om met de doos de deur uit te gaan.

Artificial Christmas Tree

Vergeet niet dat het op een gegeven moment Kerstmis zal zijn en dat je waarschijnlijk je kunstkerstboom moet opbergen. Heb je genoeg ruimte om de 12 footer op te slaan die je hebt gehad als de vakantie is begonnen? Als dat niet het geval is, moet u mogelijk een verkleinde versie kiezen.

Je hebt zorgvuldig je kousen door de schoorsteen gehangen, de kerststal losgelaten en je kaarsen aangestoken. Nu hoef je alleen nog maar je geselecteerde ornamenten toe te voegen en de ster erop te plaatsen. Geniet daarna van melk en koekjes en geniet van de warme vakantiegloed van uw perfecte kunstkerstboom. Zorg ervoor dat je wat voor de kerstman bewaart om van te snoepen terwijl hij cadeautjes onder die prachtige boom legt, en een heel vrolijk kerstfeest!

De verschillende soorten kerstbomen en hoe u de perfecte voor u kiest

Vroeger hakten mensen elk jaar de boom van hun keuze om en namen deze mee naar huis om te versieren voor Kerstmis Kunstkerstboom. Maar naarmate de tijden zijn veranderd, zijn er meer kerstboomstijlen en -variëteiten verschenen, waardoor shoppers een groot aantal prachtige keuzes hebben.

Tegenwoordig zijn de meest populaire keuzes in kerstbomen natuurlijk, kunstmatig, voorverlicht en LED. Als u op het punt staat uw kerstboom deze kerst te kopen en geen idee heeft welke soort het beste bij u past, zijn hier enkele feiten om u te helpen bij het maken van uw keuze:

Natuurlijke Kunstkerstboom

Afgezien van een jaarlijkse leuke gezinsactiviteit waarbij de kinderen de boom op een boerderij mogen plukken, is het grootste voordeel van het gebruik van een natuurlijke boom voor uw huis het feit dat het milieuvriendelijk is. Het is 100% natuurlijk in vergelijking met kunstmatige bomen die chemicaliën bevatten die niet goed zijn voor de natuur Kunstkerstboom.

Artificial Christmas Tree

Kunstkerstbomen

Sommige mensen geven er om verschillende redenen de voorkeur aan om kunstkerstbomen te gebruiken, waarbij reinheid voorop staat. Kunstbomen laten geen dennennaalden vallen, hebben geen sap en hoeven niet te worden verzorgd tijdens de feestdagen. Een andere reden is vanwege de herbruikbaarheid Kunstkerstboom. U zult in eerste instantie meer geld moeten uitgeven in vergelijking met het kopen van een echte boom, maar het gaat jaren mee waardoor het een winstgevende investering wordt.

Ten slotte zijn er kunstbomen in een grote verscheidenheid aan stijlen, maten en kleuren om uit te kiezen. Wat uw persoonlijke smaak of voorkeur ook is, u vindt zeker een nepkerstboom naar uw wens.

Voorverlichte en LED-kerstbomen

Voorverlichte kerstbomen worden elk jaar populairder. Steeds meer mensen kiezen voor dit type boom omdat er bijvoorbeeld geen montage nodig is, wat perfect is voor mensen die veel onderweg zijn. Het enige wat u hoeft te doen is uw boom te personaliseren met ornamenten Kunstkerstboom.

Een andere reden is dat de meeste voorverlichte bomen LED-verlichting gebruiken. LED-lampen zijn niet alleen mooi, ze branden ook niet voor vele, vele jaren. Ze zijn ook veilig omdat led-lampen brandveilig zijn, wat betekent dat ze niet breken of vlam vatten

Het hangt allemaal af van uw beslissing of u van een natuurlijke of een kunstmatige boom houdt. Denk aan de grootte van je huis, hoe hoog je kamer is en hoeveel ruimte je hebt voor je boom en je kunt niet fout gaan. Volg gewoon deze paar richtlijnen die in dit artikel worden beschreven en kies degene die je hart helemaal van binnen verwarmt. Deze staat immers bijna twee weken in het middelpunt van de belangstelling in uw huis, dus u kunt maar beter meteen de perfecte boom uitzoeken.

Artificial Christmas Tree

Flocked Christmas Trees – Breng de sneeuw naar binnen

het idee sloeg aan en nu zijn er bijna net zoveel mensen die de voorkeur geven aan gestroomde kerstbomen als degenen die hun bomen het liefst hebben zoals ze van de boomgaard komen Kunstkerstboom. En nu kunstkerstbomen zo levensecht zijn geworden, worden kunstbomen massaal een zeer populaire stijl van bomen.

Het vlokmateriaal is het spul dat op de takken van de boom wordt gespoten om het te laten lijken alsof er nog sneeuw op de boom ligt Kunstkerstboom. Het is meestal wit en wordt soms gemaakt van een stof zoals zeepvlokken. Dat wordt niet zo vaak meer gebruikt, en nu bestaat de spray op flocking meestal uit hele kleine vezels die ofwel gemaakt zijn van een synthetisch materiaal zoals nylon of rayon, of een natuurlijk materiaal zoals katoen.

Als je thuis je eigen stroomden wilt doen, kun je eenvoudig stroomden materialen op internet vinden. Meestal in vloeibare vorm, wordt dit materiaal ofwel aangebracht met een gewone huishoudelijke stofzuiger of een applicator die is ontworpen om te worden gebruikt met dat specifieke type vlokmateriaal Kunstkerstboom.

Als je echt van massaal houdt en alles rondom eruit laat zien alsof het bedekt is met sneeuw voor de kerstvakantie, dan is het kopen van je eigen setup waarschijnlijk de goedkoopste manier om te gaan. Je zou een buitenruimte moeten hebben waar je de boom of je andere decoraties water kunt geven, zodat je niet door je woonkamer dwaalt Kunstkerstboom. Maar dat is ongeveer net zo moeilijk als het wordt.

Artificial Christmas Tree

Als je van kunstbomen houdt tijdens de kerstperiode, en je wilt ze graag gevlokt hebben, dan zijn deze heel eenvoudig via internet te bestellen. Het enige dat u echt hoeft te doen, is wat tijd besteden aan het zoeken in de zoekmachines naar kunstmatige kerstbomen en een hele reeks websites zal verschijnen. Neem dan even de tijd om de resultaten te bekijken en u zou zonder problemen een geweldige koopje moeten kunnen scoren op de beste bomen voor het geld dat u bereid bent uit te geven.

Voor- en nadelen van een kunstkerstboom

De feestdagen – de beste tijd, aangezien Kerstmis duidelijk een van de meest populaire tijden is. Het symboliseert liefde, veiligheid en hoop dat het een viering van familie, vreugde en contemplatie zal worden. Vergezeld door vele traditionele manieren, is de kerstboom het meest herkenbare symbool van kerstavond geworden. Als alternatief voor een echte kerstboom is een kerstboom van kunststof nu een al even mooi figuur en is zijn pure uitstraling bijna niet te onderscheiden van een echte boom. Overdekt zal hij de kijkers fascineren.

Artificial Christmas Tree

Acquisitie

Zijn kunstkerstbomen zijn nu verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Bovendien kunt u in alle rust kiezen volgens zijn individuele visie en zijn wensboom. Bovendien moet men niet wachten tot Kerstmis, wat weken geleden kan zijn. Eenmaal gekocht, zal de boom nog vele jaren schitteren op kerstavond. Dit is een duidelijk voordeel, want het bespaart tijd en het leven van een kunstkerstboom en geld. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het weggooien van de kerstboom om er meer te maken, hij wordt afgebroken of gewoon opgevouwen en opgeslagen voor het volgende jaar om ruimte te besparen.

Schoon en gemakkelijk te onderhouden

Door de stijgende levensstandaard is ook de leefomgeving veranderd. De appartementen worden nu constant verwarmd, in tegenstelling tot vroeger, toen de salon alleen op speciale dagen verwarmd werd. Echte bomen verliezen hier snel hun naalden, die dan in het tapijt en de stoffering terechtkomen. Bij een kunstboom blijven ze echter schoon en straalt de boom altijd in volle pracht. Zelfs dagen na het festival ziet de plastic boom er gewoon geweldig uit. Voor mensen met allergieën is de kunstkerstboom veel beter geschikt. Vaak veroorzaakt het vrijgeven van de essentiële oliën van echte bomen allergische reacties bij gevoelige personen. Een ander belangrijk voordeel is dat kunststof bomen gemaakt zijn van vlamvertragende materialen. Zo is het risico op brand aanzienlijk geïsoleerd.

Artificial Christmas Tree

Geweldig ontwerp

De kunstkerstboom is natuurlijk een echte blikvanger en gefascineerd door de rechte, elegante vorm en het volle rijke groen. Hij kan in alle ruimtes van het appartement, maar ook direct naast de verwarming. Door de verscheidenheid aan producten is er voor elke grootte en indeling van een appartement de juiste kerstboom. Wie wil hetzelfde kopen met decoratie waarin hij een kant-en-klare versierde boom koopt. Maar het is altijd een belevenis om de kerstboom met liefde te versieren met hun eigen ballen en lussen. Er zijn hier slechts twee opties open.

Kunstmatig of natuurlijk

De kunstkerstboom heeft echt echte voordelen. Het is vooral heel eigentijds en aangepast aan moderne woonvormen. Gevoelige vloeren of tapijten zijn niet vuil. Het pad ogen van naalden wordt geëlimineerd. Het enige nadeel is dat de bekende dennengeur ontbreekt. Maar hier kan je helpen met geurkaarsen of wierook en een seizoensgeur in de kamer brengen. Dus de kerstboom met zijn groenblijvende jurk staat ook als kersticoon, dus het is eigenlijk vrij onbelangrijk of dit symbool van hout of plastic is. Het enige dat telt is de gedachte en het gevoel van Kerstmis.

Artificial Christmas Tree

Richtlijnen voor het versieren van kerstbomen van glasvezel

Veel mensen lijken niet precies te weten wat een kerstboom van glasvezel is, of wat dit type boom dit jaar uw kerstversieringsthema voor Kerstmis zal verheffen Kunstkerstboom.

Een Fiber Optic kerstboom heeft strengen van puur glas of doorzichtige plastic buis omsloten door een reflecterende coating. Lichtgewicht komt van de streng in één afwerking en voor lange afstanden door elke streng naar de punt, waar het ook schijnt in het gebied. Het resultaat is een spectaculaire weergave van elke denkbare kleurverandering op een kleurenkaart Kunstkerstboom. Het gebruik van glasvezel voor kerstbomen kan om verschillende redenen een geweldig plan zijn vanwege het ingenieuze gebruik om dit soort zonneschijn te laten zien.

Een kunstmatige boom zal het kerstdecoratiethema van je huis veranderen in een fantastisch verleidelijke show van fonkelende lichtjes die de schaduw van één kleur verandert in een groot aantal oogverblindende reeksen van alternatieve kleuren Kunstkerstboom. Bovendien kunt u een vervangende kerstboom toevoegen en de voorkant van de ingangen van uw huis opfleuren met een kleinere glasvezelgelijkrichter.

Artificial Christmas Tree

LED-bomen of indien beschikbaar direct bij uw deur, ze kunnen worden geïnstalleerd en weelderig worden. U kunt dit soort bomen ook allemaal verfraaid bestellen of uw eigen assortiment decoraties toevoegen om de planning van uw gepersonaliseerde kerstboom van glasvezel te voltooien.

Je kunt slingers, linten, schelpen of snoep aan de combinatie toevoegen en een vertederend verleidelijke kerstboom hebben Kunstkerstboom. anders kun je ervoor kiezen om de boom te laten zoals hij is, en je te concentreren op het decoreren van alternatieve componenten van het gebied of een andere boom voor een andere kamer te krijgen.

Deze variëteit aan bomen geeft geen warmte af, maar is slechts licht van gewicht, waardoor ze voldoen aan een veiligheidsvereiste voor open haarden. De kristalgelijkrichterlampen zorgen voor een periode van tweehonderd uur puur genieten van uw bijzondere vakantieshow Kunstkerstboom. Dat werkt perfect voor twintig kerstjaren van de levensduur van je ene aankoop, dus het is veel zuiniger en energiezuiniger dan alternatieve soorten of natuurlijke bomen.

Artificial Christmas Tree

Je kunt je boom in katoenen strengen wikkelen om sneeuw te simuleren, of hem verfraaien met glazen ornamenten, omdat hij geen warmte afgeeft, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de gevaren van de open haard Kunstkerstboom. Tegenwoordig met jonge en trendy klanten is een eenvoudige niet-gespecificeerde boom niet geschikt voor een kerstvakantie. Als u een niet-gespecificeerde boom uit een niet-gespecificeerde winkel kiest, betaalt u minder en krijgt u minder voor uw geld, omdat de kwaliteit gewoon geen geschenk is.

7 tips voor het versieren van de kerstboom

Kerstmis is het bekendste festival van het winterseizoen en het festival is niet compleet zonder een mooie kerstboom. Dus, wat zijn jouw plannen voor het festival dit jaar? Ga je een kerstboom versieren of niet? Op zoek naar decoratie-ideeën? Dan ben je hier aan het juiste adres. Laten we enkele geweldige tips en ideeën voor kerstdecoratie bespreken.

Voordat je begint met het versieren van een kerstboom, heb je de basis nodig. U kunt een ruwe kerstboom kopen bij een plaatselijke winkelier of een online winkel. Koop een simpele en goedkope. Nu kun je beginnen met het decoreren Kunstkerstboom. Het kan zijn dat je wat items voor decoratie moet kopen of je kunt oude en ongebruikte items van het huis gebruiken. Hieronder vind je enkele decoratie-ideeën.

Gebruik glanzende bubbels: je vindt ze gemakkelijk in een lokale winkel in vele maten en kleuren. Aankoop volgens uw vereiste. Deze gekleurde ballen zien er echt prachtig uit op de structuur. Je kunt ook je eigen gekleurde ballen ontwerpen met oude speelballen en gekleurd papier Kunstkerstboom. Verzamel gewoon wat oude en goedkope ballen en bedek ze met mooi gekleurd papier. Hang deze ballen nu aan de boom.

Artificial Christmas Tree

Oud lint en wensen: Verzamel wat oude linten, papier en draad door het huis en gebruik ze voor het doel. Met dit papier kun je je eigen ontwerpen maken Kunstkerstboom. Op deze linten kun je mooie wensen schrijven om ze op de boom te versieren. U kunt een of meer kerstgroetberichten of -kaarten in uw boom gebruiken.

Gebruik bloemen: U kunt ook kunstbloemen gebruiken voor decoratiedoeleinden. Als je potten in huis hebt, kun je hun volgers daarvoor gebruiken. Als de kerst voorbij is, kun je de bloemen weer in de potten doen. Je kunt ook de echte bloemen gebruiken, maar die zijn niet lang houdbaar. Bloemen kunnen ook worden gemaakt met linten of papier als je een ambacht kent.

Maak het natuurlijk: Als je het een natuurlijke uitstraling wilt geven, kun je bladeren, takken en vogels (kunstmatig) aan je boom gebruiken Kunstkerstboom. Je kunt er een echte boom van maken met natuurlijke takken, kleine vruchten en bladeren. Je kunt er ook een klein houten huis aan toevoegen.

Kerstgevoel: Om je boom een ​​kerstgevoel te geven, kun je jingle bell in mooie kleuren gebruiken. Je kunt het ook ontwerpen met een aantal mooie ornamenten en winterbessen voor een betere uitstraling. Je kunt ook een kerstmuts op de boom gebruiken.

Verlichting: Verlichting is ook nodig voor de kerstboom. U kunt hiervoor gloeilampen gebruiken. Gebruik een lichtsnoer dat past bij de kleur van de boom Kunstkerstboom. Houd de bedrading niet open, aangezien dit de kinderen kan schaden.

Artificial Christmas Tree

Maak het uniek: met zoveel kerstbomen die er zijn, moet die van jou anders en uniek zijn. Je zult hiervoor enige creativiteit moeten toepassen. Gebruik wat oude spullen uit je huis om je boom aantrekkelijk en aantrekkelijk te maken.

De voordelen van het gebruik van een kunstkerstboom

Dit is het seizoen om vrolijk te zijn. Kersttijd is een vrolijke, vrolijke tijd van het jaar. Het is voor de meeste mensen ook een drukke tijd van het jaar. Naast de vele gebruikelijke dagelijkse taken zijn er feesten en familiebijeenkomsten, evenals school- en kerkactiviteiten. Er is winkelen en cadeaupapier te doen. Er is maretak om op te hangen en er zijn zalen om te “bedekken”. En er is de kerstboom om te versieren. Het is een heerlijke, drukke tijd van het jaar.

Gelukkig zijn er tegenwoordig enkele tijdbesparende gemakken. Veel retailers bieden bijvoorbeeld cadeauverpakkingen aan om consumenten te helpen. Een voorverlichte kunstkerstboom is nog een geweldige tijdsbesparing. Het bevestigen van de lichtsnoeren aan de boom kost nogal wat tijd. Voorverlichte bomen zetten de consument een stap voor op het gebied van kerstversiering Kunstkerstboom.

Veel consumenten kiezen tegenwoordig voor kunstkerstbomen. De kwaliteit en uitstraling van kunstbomen is de afgelopen jaren enorm verbeterd. Ze zien er nu heel realistisch uit. Sommige bomen zien er zo goed uit dat het moeilijk te zeggen is dat ze niet echt zijn zonder ze echt aan te raken. Er zijn verschillende geweldige gunstige redenen om een ​​kunstboom te gebruiken. Ze zijn herbruikbaar. Dit voordeel elimineert de tijdrovende jaarlijkse zoektocht naar de perfecte boom. Ze hebben geen water nodig en laten geen naalden op de grond vallen.

De meeste moderne kunstkerstbomen zijn eenvoudig op te zetten en gemakkelijk op te bergen. Een voorverlichte kunstkerstboom heeft als bijkomend voordeel dat de lampjes er al perfect op geregen zijn. De voorverlichte boom stelt consumenten in staat om de frustrerende stap van het rijgen en verbinden van verschillende lichtsnoeren aan de boom over te slaan. Dit maakt het versieren van de boom eigenlijk een veel leukere en plezierigere ervaring.

Brandgevaar is een ander punt van zorg tijdens het vakantieseizoen. Veel mensen vinden het leuk om de versieringen en de kerstboom op te hangen direct na Thanksgiving of begin december. Echte bomen kunnen, zelfs als ze nauwlettend in de gaten worden gehouden en worden bewaterd, tegen eerste kerstdag droog en gevaarlijk worden. Jaarlijks sterven er gemiddeld 14 mensen door kerstboombranden. Daarnaast zijn er een aantal niet-dodelijke verwondingen en een kostbare hoeveelheid schade veroorzaakt door kerstboombranden. Door te kiezen voor een voorverlichte kunstkerstboom wordt de kans op brand drastisch verkleind, aangezien de bomen van nu brandwerend zijn. Veel nieuwe kunstbomen worden vooraf verlicht met lampen met een laag wattage of LED-lampen die niet zo heet worden als traditionele kerstverlichting.

De feestdagen zijn een tijd om te vieren en door te brengen met familie en vrienden. Kerst is een tijd om mooie herinneringen te maken. Rond de boom verzamelen om kerstliederen te zingen en cacao te drinken zijn leuke vakantie-activiteiten. Onder de boom kruipen om hem water te geven en constant gevallen dennennaalden opvegen zijn vakantie-activiteiten die niet zo leuk zijn Kunstkerstboom. Veel mensen houden van de vers gesneden groenblijvende geur die bij een echte boom hoort.

Het gebruik van een echte groenblijvende guirlande of kransdecoratie zorgt voor de gewenste geur, indien gekozen wordt voor een kunstboom. Er zijn ook dennengeurkaarsen en luchtverfrissers die kunnen worden aangesloten om de favoriete vakantiegeur te verspreiden. Kiezen voor een kunstboom met voorgespannen verlichting zorgt deze feestdagen voor veel meer vrolijke momenten.

Brandveilige kerstboom

Het vakantieseizoen kan veel gevaren met zich meebrengen, en ervoor zorgen dat uw gezin een veilige en gelukkige vakantie heeft, is over het algemeen eenvoudig. Veel schade kan worden voorkomen of beperkt door het volgen van een paar eenvoudige preventieve stappen.

De juiste boom voor uw gezin

Als je van plan bent een kunstkerstboom te kopen, zorg er dan voor dat er brandvertragend op het etiket staat. Kiest u echter voor een vers gekapte boom, dan vraagt ​​deze meer aandacht en zorg. Controleer voordat u een pas gekapte boom koopt of deze echt vers is. Vers gekapte bomen zijn niet droog en veel brandbestendiger in vergelijking met oudere en drogere bomen die recentelijk niet zijn gekapt.

Om uw boom te testen, begint u met het voelen van de stam. Het moet plakkerig aanvoelen op je vingers. De volgende stap is het wissen van de naalden, die niet overal gemakkelijk mogen breken. Naalden moeten groen zijn en moeilijk uit de takken te trekken Kunstkerstboom. De laatste test is om de stam op de grond te laten stuiteren en te kijken of er veel naalden vallen. Als het vers is, zul je niet veel naalden de grond zien raken. Koop uw vers gekapte boom niet te vroeg of laat hem niet langer dan drie weken staan.

Goede boomverzorging

Houd er rekening mee dat een verse boom een ​​potentieel brandgevaar is en goed moet worden verzorgd om het risico te minimaliseren. Het is belangrijk om uw boom in een zware en duurzame boomstandaard te zetten, zodat deze niet omvalt. Zorg ervoor dat je hem dagelijks water geeft om te voorkomen dat hij te droog wordt. En een van de belangrijkste dingen om te onthouden over uw kerstboom is de positie Kunstkerstboom. Zorg ervoor dat de boom minstens 1,2 m verwijderd is van warmtebronnen zoals open haarden, elektrische kachels en verwarmingsroosters. Dit verkleint de kans dat uw boom vlam vat door een vonk en voorkomt tevens dat de boom te snel uitdroogt.

Het wordt ook aanbevolen om de boom zo dicht mogelijk bij een stopcontact te plaatsen om het gebruik van lange verlengsnoeren, die brandgevaarlijk zijn, te vermijden.

Kunstkerstboomgeschiedenis en leuke weetjes

Het is niet algemeen bekend dat kunstkerstbomen in de middeleeuwen in Duitsland zijn ontstaan. Pas in de 19e en 20e eeuw werden ze populair in andere landen met de uitvinding van nieuwe en fantasierijke bomen. Het begon met veren, toen dierenhaar, aluminium, plastic en toen optische vezels. Ontdek de zes fasen in de evolutie van de kunstkerstboom:

1. Lightstock – de kerstboom van de arme man!

In de Middeleeuwen maakten houtsnijders in Duitsland de eerste lightstock. Een piramidevormige standaard gemaakt van 2-5 houten staven en 3 planken met kaarsen en kerst gerelateerde beeldjes. Enige tijd later bevestigden ze een pinwheel aan de bovenkant van de centrale balk Kunstkerstboom. Terwijl de hitte van de kaarsen opsteeg, draaiden het vuurrad en de planken rond, waardoor een prachtig schouwspel ontstond.

Al snel werden er kleine lightstocks naast kerstbomen geplaatst. Veel arme houtsnijders konden zich echter geen bomen veroorloven en dus werd de lightstock bekend als de kerstboom van de arme man. Lightstocks of piramides zoals ze nu ook worden genoemd, zijn een traditie in Dresden, Duitsland die tot op de dag van vandaag voortduurt.

2. Eerste kunstbomen gemaakt van groene ganzenveren!

Groen geverfde ganzenveren, ontstaan ​​in Duitsland in de jaren 1880, worden beschouwd als de eerste kunstmatige kerstboom in de moderne wereld. De reden voor het maken van verenbomen, gemaakt met draadtakken, was omdat de Duitsers zich zorgen maakten over ontbossing die gepaard ging met het oogsten van bomen. Dus de kunstmatige bomen worden vroeg in de 20e eeuw populair in de VS Kunstkerstboom. Takken waren ver uit elkaar geplaatst, zodat kaarsen aan bomen (wat populair was voordat de elektrische lichten werden gemaakt) genoeg ruimte hadden om geen vuur te maken.

Branden waren een groot probleem met vroege bomen met kaarsen erop. Vaak werden kunstmatige rode bessen door de gevederde takken geplaatst, die als kandelaars dienden. Boom maten varieerden van 2 inch tot 98 inch in warenhuizen. Tegenwoordig zijn veel van deze bomen nu waardevolle antieke verzamelobjecten.

3. Kerstbomen gemaakt van dierenhaar – Borstelharen

De eerste kunstboom gemaakt van dierenhaar werd in 1930 in de VS gemaakt. De borstelharen waren groen geverfd en deze bomen werden niet alleen populair in de VS, maar ook in Groot-Brittannië. Ze vervingen al snel de lentebomen omdat deze bomen niet zo brandbaar waren en zwaardere ornamenten konden bevatten.

4. Aluminium kerstbomen Kunstkerstboom

De eerste aluminium bomen werden in 1958 in de VS gemaakt. Ze werden tot in de jaren 70 erg populair. Er was een negatief beeld van deze bomen in 1965, toen ‘A Charlie Brown Christmas’ voor het eerst werd uitgezonden, wat wordt toegeschreven aan hun teruglopende verkoop.

5. Kunststof kerstbomen

Meestal gemaakt van PVC-plastic, ze zijn brandvertragend maar niet brandwerend en de meeste van deze bomen zijn gemaakt in China. Het gebruikte PVC kan een potentiële bron van gevaarlijk lood zijn – etiketten moeten zorgvuldig worden gelezen Kunstkerstboom. De Addis Brush Company (die toiletpotborstels maakte) maakte de eerste nep plastic kerstbomen. Sommigen zeggen dat de eerste plastic bomen gigantische groene toiletborstels waren!

6. Glasvezelkabel Kerstbomen

Dit is een nieuwe design kerstboom. Optische vezelbomen zijn gemaakt van een flexibele, transparante vezel gemaakt van glas (silica) gevormd tot strengen van verschillende groottes ter grootte van mensenhaar. Deze vezels laten licht door tussen de twee uiteinden van de vezel, waardoor een magische reeks wit of gekleurd licht ontstaat Kunstkerstboom. Sommige glasvezelbomen lijken op een traditionele kerstboom, terwijl andere volledig in het licht verschijnen.

Waarom zijn kunstmatige kerstbomen zinvol?

Laat me eerst toegeven dat ik de natuurlijke kerstboomtraditie heb gedaan en het is verbazingwekkend. Het is echt onvergetelijk om een ​​boom uit te kiezen, om te hakken, mee naar huis te nemen en te versieren. Ik herinner me dat liefdevol als een jonge jongen. Als ouder moest ik het andere aspect ervan onder ogen zien, namelijk opruimen, dat zijn de dennennaalden Kunstkerstboom. Ik ben er een vacuümslang aan kwijtgeraakt, zoals iedereen die heeft geprobeerd ermee op te ruimen zal bevestigen: dennennaalden verstoppen slangen.

Kunstkerstbomen combineren de beste allure van een natuurlijke boom met de voordelen van een lange levensduur en, ja, opruimen. Iedereen zou natuurlijk in het begin moeten proberen om die specifieke vreugde te ervaren en later kunstmatig overgaan naarmate je smaak evolueert. Geloof me, je smaak in bomen zal zeker evolueren.

Nu neem ik aan dat als je geïnteresseerd bent in kunstkerstbomen, je je richt op vervangingen van de traditionele stamboom waar de kerstcadeaus worden geplaatst. Ik zal het niet hebben over de kleinere decoratieve variëteiten die worden gebruikt om de kerstsfeer door het huis te verspreiden. Ik neem ook niet aan dat je voor een goedkoop plastic speelgoed gaat voor minder dan $ 100, omdat ze na verloop van tijd niet goed standhouden en uiteindelijk rommelig worden met hun “dennennaalden”. Ook maken dergelijke bomen een even groot statement als een gebruikte Yugo op Wall Street Kunstkerstboom.

De wereld van kunstkerstbomen gaat veel verder dan de tinten groene dennennaalden die natuurlijke bomen bieden. Met de kunstmatige variëteit kunt u kiezen uit kleuren zoals traditionele tuinvariëteiten van dennengroen, maar ook blauw, rood, magenta, hemelsblauw, sneeuwwit, helder (voor vergroting van boomlichten), kleurwervelingen voor een luxe, sleetse look en dat heeft alleen met de kleur van de naalden te maken Kunstkerstboom. Ik vind dat kleuren mijn humeur beïnvloeden en daarom kan een goed geselecteerde boomkleur de locatie van uw boom niet alleen het middelpunt van de aandacht maken, maar ook de bron van de sfeer van uw keuze.

Kunt u dat garanderen met uw natuurlijke boomsoort in de tuin? Nu variëren kunstbomen ook in grootte en vorm. Je kunt modellen vinden die enkele meters hoog zijn of gigantisch op meer dan 16 voet. De maatvariaties strekken zich ook uit tot de takken en dennennaalden. De takken kunnen mooi symmetrisch zijn met de grootste takken aan de basis en naar boven toe smaller wordend Kunstkerstboom. Als alternatief kunnen ze variëren in de manier waarop natuurlijke bomen dat doen, waardoor ze een realistischer uiterlijk krijgen.

Je kunt bomen vinden waarvan de stam eruitziet als een echte boom. Kunstbomen worden geleverd in hoogwaardig gegoten kunststof, waardoor het een levensechte uitstraling heeft. Zelfs de dennennaalden kunnen in variëteiten voorkomen, zoals die in kerstbomen van dennen, sparren of cipressen. Nu, als je daar zin in hebt, kun je voorverlichte bomen kopen met variëteiten die zo overvloedig zijn als de hierboven genoemde kleuren Kunstkerstboom. De lampen kunnen vooraf aan de takken worden bevestigd voor symmetrische verlichting of waar je de lampen ook plaatst zoals je wilt.

Kortom, zolang je bereid bent te investeren in goede herinneringen, kun je een boom kiezen die de kerstsfeer naar jouw smaak zal veranderen. Probeer dat nu eens met een natuurlijke boom!

Echte versus kunstmatige kerstbomen

Het opzetten en decoreren van uw kerstboom is een feestelijke traditie die al honderden jaren aan de gang is en waarschijnlijk tot het einde der tijden zal duren. Kiezen voor een echte kerstboom of een kunstmatige kerstboom is een dilemma waarmee velen van ons elk jaar worden geconfronteerd. Er zijn veel voordelen aan beide soorten bomen, maar er zijn ook veel nadelen Kunstkerstboom.

Hier zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het beslissen welke vorm van de kerstboom het beste is voor u en uw gezin:

Kunstkerstbomen

 • Kunstbomen elimineren het gedoe van het moeten vinden van de tijd om een ​​speciale kerstboom uit de kavel te kiezen.
 • Een ander groot voordeel van kunstbomen is dat ze geen water nodig hebben en dat de naalden er niet af vallen en een rommeltje in huis veroorzaken.
 • Het geld dat u bespaart door de aanschaf van een kunstkerstboom kunt u besteden aan meer cadeaus voor uw kinderen of eventueel andere vormen van decoratie.
 • Kunstkerstbomen kunnen eerder worden neergezet en gaan langer mee dan echte kerstbomen.
 • Dit type boom is minder brandgevaarlijk omdat de naalden kunstmatig niet echt zijn.
  Echte Kerstbomen
 • Echte kerstbomen zien er aantrekkelijker uit en ruiken naar dennennaalden. Sommige families leven met Kerstmis voor de geur van hun boom.
 • Het is traditie dat een aantal families de boom kappen. Het is een familie-uitje waar je elk jaar heen gaat en specifiek degene kiest die je wilt.
 • Echte kerstbomen zijn brandgevaarlijk als de takken droog en heet worden van de kerstverlichting.
 • Echte kerstbomen moeten onderhouden en verzorgd worden. Dit omvat het water geven en het verwijderen van de dode naalden die onder de boom zijn gevallen Kunstkerstboom.
 • Uiteindelijk is de beslissing aan u en kiest u het type boom dat het beste bij uw gezin en uw voorkeuren past. Als u een boom wilt die weinig onderhoud nodig heeft, is een kunstboom wellicht een betere keuze voor u.

Je kerst zal geweldig zijn, wat voor soort boom je ook kiest, want deze feestdag gaat over liefhebben, geven en dankbaar zijn voor wat je hebt.

Checklist veiligheid kerstboom

Miljoenen Amerikaanse huizen tonen elk jaar een kerstboom tijdens de kerstperiode. De kerstboom is het meest erkende symbool van de kerstvakantie en het is een aloude familietraditie om hem elk jaar op te hangen en te versieren. Helaas komen er bij kerstbomen gevaarlijke ongelukken en verwondingen. Volgens de Consumer Product Safety Commission (CPSC) bezoeken jaarlijks ongeveer 10.000 mensen de eerste hulp vanwege ongelukken met kerstversieringen Kunstkerstboom. Het volgende is een veiligheidschecklist met 20 belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij het selecteren en decoreren van uw familiekerstboom.

 1. Als u de voorkeur geeft aan een levende boom, is het belangrijk om deze niet te vroeg te kopen. Levende bomen mogen slechts 3 weken getoond worden. Als u uw boom tot het nieuwe jaar wilt laten staan, koop of installeer hem dan niet voor 12-14 december.
 2. Raak bij het kopen van een levende boom de stam aan op de grond. Als de boom veel naalden verliest, is de kans groot dat hij uitdroogt. Koop indien mogelijk altijd een vers gekapte boom.
 3. Droge levende bomen zijn een brandgevaar.
 4. Nadat u uw levende boom hebt gekozen, maakt u een nieuwe snede aan de basis van de stam voordat u deze op zijn standaard plaatst. Als u niet over de juiste apparatuur beschikt om dit te doen, vraag dan de verkoper om de snede te maken voordat u met de boom vertrekt.
 5. Zorg ervoor dat uw boomstam voldoende water bevat en houd het reservoir altijd vol Kunstkerstboom.
 6. Pas ook op dat u geen levende boom koopt die te groot is voor uw stam. Als uw boomstandaard te klein is of de boom niet stevig vasthoudt, koop dan een nieuwe.
 7. Koop een automatische boombewaterer om te voorkomen dat u vergeet de boom water te geven.
 8. Boomwaterers zijn overal online verkrijgbaar en zijn vrij goedkoop.
 9. Wanneer u uw levende boom plaatst, zorg er dan voor dat u deze niet in de buurt van een radiator of ovenventilatie plaatst, omdat dit de boom sneller kan uitdrogen.
 10. Als je een kunstboom koopt, zorg er dan voor dat je er een koopt die bedekt is met een brandvertragende laag Kunstkerstboom.
 11. Als de voet die bij je kunstboom is geleverd wiebelt of breekt, koop dan een vervangende kunstboomstandaard.
 12. Voorverlichte kunstbomen zijn een voordeel omdat veel bomen in-line zekeringen hebben. Als een van de zekeringen doorbrandt, kunt u deze eenvoudig vervangen door exact dezelfde maat. De meeste voorverlichte bomen worden geleverd met extra zekeringen. Bewaar ze op een goed bereikbare plaats zodat je ze elk seizoen terug kunt vinden. De beste plaats is in je boomopbergtas.
  Plaats uw boom in een hoek of gebied waar minder wordt bereisd, zodat voorbijgangers geen boomversieringen oppikken of over verlengsnoeren struikelen.
 13. Als je je boom opzet, plaats hem dan in de buurt van een stopcontact, zodat je geen verlengsnoeren nodig hebt.
 14. Als je verlengsnoeren nodig hebt, zorg er dan voor dat je ze langs een muur laat lopen, zodat ze geen struikelgevaar worden.
 15. Leg verlengsnoeren nooit onder een tapijt Kunstkerstboom.
 16. Zorg ervoor dat je niet te veel lichtsnoeren op één stopcontact aansluit en zorg er ook voor dat je niet te veel lichtsnoeren op elkaar aansluit. Over het algemeen moet u niet meer dan drie lichtslingers samen gebruiken.
 17. Controleer uw lampen op kapotte of verbrande lampen, gerafelde draden, verbrande stekkers en andere tekenen van slijtage of schade. Versleten of beschadigde lichtsnoeren of verlengsnoeren moeten worden weggegooid of gerecycled.
 18. Plaats nooit elektrisch brandende kaarsen of open vuur op of in de buurt van uw boom. Bomen mogen ook nooit in de buurt van een open haard worden geplaatst, omdat vonken takken of decoraties kunnen doen ontbranden.
 19. Zorg er altijd voor dat u de boomverlichting uitdoet voordat u naar bed gaat.
 20. Overweeg om in plaats van ornamenthaken de versieringen aan je boom te binden met een lint.
 21. Decoratiehaken veroorzaken jaarlijks veel verwondingen bij kinderen en huisdieren Kunstkerstboom.
  Zorg er bij het vellen van een levende boom voor dat u deze snel en correct weggooit. Probeer de boom omver te werpen net voor de ophaaldatum van de boom in jouw stad.

Met een beetje planning en een beetje gezond verstand kun je genieten van je kerstboom terwijl je jezelf en je gezin veilig houdt. Onthoud dat een goede boomveiligheid een fijne vakantieperiode betekent voor alle betrokkenen.

Best Artificial Christmas Tree – Kunstkerstboom 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.