Skip to content
Home » Best Christmas Candles – Kerstkaarsen 2021

Best Christmas Candles – Kerstkaarsen 2021

Best Christmas Candles – Kerstkaarsen 2021

Niets brengt de decorateur in ons allemaal naar boven zoals de kerstperiode. Plots worden eenvoudige ramen gehuld in geurige guirlandes en feestelijke kransen; schoorsteenmantels zijn versierd met kousen en ornamenten terwijl beneden een vuur laait. Het gewone wordt magisch en het alledaagse wordt buitengewoon. In deze tijd van het jaar is er geen betere manier om de stemming te bepalen dan met kerstkaarsen.

Verlichting is uiterst belangrijk tijdens de kerstperiode, wanneer families en vrienden samenkomen voor spectaculaire maaltijden en het geven van geschenken. Kerstkaarsen – met zorg geplaatst – benadrukken de warmte van het seizoen en zetten de toon voor alle evenementen die je organiseert.

Begin met het plaatsen van kerstkaarsen rond de ingang van uw huis. Sommige kerstkaarsen zijn geparfumeerd met vakantie-geïnspireerde geuren. Dit kan een mooie manier zijn om gasten in uw huis te verwelkomen. Pas op dat je het niet overdrijft met de geur.

Elektrische of op batterijen werkende kerstkaarsen die in uw ramen worden geplaatst, kunnen uw huis in de vakantiestemming doen gloeien. Gebruik nooit echte kaarsen op deze locaties, omdat ze brandgevaarlijk kunnen zijn.

Andere plaatsen om kerstkaarsen te gebruiken om de stemming te bepalen, zijn de bovenkant van de schoorsteenmantel, in gastentoiletten en in alle kamers waar gasten zich zullen verzamelen. Varieer het kleurenschema van kerstkaarsen van kamer tot kamer of houd het overal consistent; wees creatief en de resultaten zullen uw unieke smaak weerspiegelen.

Als je een open haard hebt, maar de avond is te warm om een ​​vuur te maken, probeer dan een groot aantal kerstkaarsen van verschillende hoogtes in de open haard te plaatsen. Steek de kerstkaarsen aan voor een mooie en feestelijke setting zonder de hitte van het vuur.

Kerstkaarsen die op een eettafel worden gebruikt, zullen elke maaltijd die u serveert onmiddellijk verheffen van gewoon tot spectaculair. Plaats kerstkaarsen van verschillende hoogtes op gelaagd vakantielinnen voor een dramatisch mooie tafeldressing.

Aan het einde van uw bijeenkomst wilt u uw gasten misschien zelfs een kerstkaars cadeau doen. Wikkel een kleine kerstkaars in mooi vloeipapier, knoop het vast met lint en plak kleine etiketten met de namen van de gasten. Dit kan de perfecte afsluiting zijn van een perfecte avond.

Ongeacht welke capaciteit u kerstkaarsen gebruikt, u kunt van één ding zeker zijn: uw huis is klaar voor het seizoen als u een warme en feestelijke toon zet voor iedereen die u tijdens deze vakantie bezoekt.

Hoe kerstkaarsen te versieren

Kerstmis wordt elk jaar op 25 december gevierd. Op deze dag versieren mensen hun huizen en organiseren feesten. Er zijn enorme manieren om je huis te versieren met kaarsen, kerstbomen, enz. Kerstkaarsen zijn altijd een integraal onderdeel van het seizoen geweest. Ze zijn niet alleen een onderdeel van de kerstversiering, maar hebben ook een grote symbolische betekenis.

Kerstkaarsen worden meestal op verschillende traditionele manieren versierd. Veel dingen zoals de kleine kerstman en bloemen zijn te vinden op de markt. Extravagante versiering van de kerstkaarsen kan het accessoire bad zijn, zoals goud, rode, groene linten, kant en kralenwerk. Kleine fonkelende dingen, zoals ballen, sterren, manen en zelfs gefabriceerde geschenkdozen, kunnen op de kaarsen worden geplakt.

Wat je nodig hebt:

Zuilkaarsen – 5
Knutselspelden
Potlood
Sjabloon
Groenblijvende bladeren
Thermo houtskoolballen
Transparant glazen/kunststof dienblad
Wattenschijfje
Sparkle – goud & zilver
Kaarsverf – groen
folie papier
Lijm
knikkers
Vervaardigde geschenken
Snoepgoed
Parels – wit, rood en goud
Witte snaar

Stappen voor het maken van kerstkaarsen:

 • Een kerstboom maken: Teken met potlood en sjabloon een kerstboom op een kaars. Maak een kleine ster aan de bovenkant van de boom. Pas op dat u niet te diep in het potlood graaft.
  Sparkle: Breng zilveren sprankeling aan op de boom, inclusief de ster.
 • Ambachtelijke pinnen: plaats aan de boven- en onderkant van de kaars, in het afgeronde gebied, knutselpinnen met een tussenruimte van 1 inch. Zorg ervoor dat elke pin volledig in de kaars is gestoken. Herhaal deze procedure met de andere vier kaarsen.
 • Inkleuren: Kleur de kaars in met een watje. Gebruik kaarskleur overal behalve de punt. Laat het een uur drogen.
 • Schrijven: Schrijf met gouden fonkeling ‘Merry Christmas’ cursief op de geschilderde kaars.
  Versieren:
  ik. Neem een ​​rood lint en maak een strik. Bevestig het aan de bovenkant van de kaars.
  ii. U kunt meer knutselspelden zoals manen en sterren invoegen.
  Het dienblad versieren:
  ik. Leg de folie netjes op de bakplaat. Lijm nu op groenblijvende bladeren.
  ii. Je mag kleine knikkers, gefabriceerde cadeaus en snoepjes aan de boom houden.
  iii. Je kunt wat gekleurde thermocol-ballen op het dienblad strooien.
 • NS. Maak een parelsnoer en bewaar deze op het dienblad.
 • Plaatsen van de kaarsen: Houd de met sleutel versierde kaars in het midden van het dienblad. Omring het met de rest van de vier kaarsen.

Tips en waarschuwingen:

 • Blijf altijd dicht bij de brandende kaarsen om brandgevaar te voorkomen.
 • Houd kaarsen uit de buurt van direct licht, omdat hun kleur kan vervagen.
 • Houd de kaarsen buiten het bereik van kinderen.
 • Plaats brandende kaarsen uit de buurt van brandbare voorwerpen.
 • Blijf de zekeringen doorknippen.

Vintage kerstkaarsen

De kerstperiode kan een tijd zijn voor grootse vieringen en plechtige bezinning. Het is in deze tijd van het jaar dat we eraan worden herinnerd om na te denken over onze daden uit het verleden en die goed te maken die we niet zo prettig vinden door goede tijdingen te verspreiden onder onze familie en vrienden en te delen wat we kunnen. met onze minder bedeelde medemensen en buren. De warmte en nostalgie die mensen ervaren tijdens de kerstperiode is te danken aan de overvloed aan liefde en gelach in deze tijd van het jaar. We tonen deze grote emoties door onze omgang met mensen en met onze decoraties thuis, wat we doen met de grootste toewijding en niet-aflatende inspanningen. De fancy ornamenten die onze huizen vullen tijdens Kerstmis zijn genoeg om mensen te omhullen in de aanwezigheid van Kerstmis. De geur van geurige geuren die afkomstig zijn van de prachtige gloeiende kaarsen is de perfecte sprenkel van magisch stof dat de kerstversiering prachtig zal omhullen.

De aura van kaarsen die doordringen in de prachtige ornamenten die de muren, plafonds en andere binnenoppervlakken van onze huizen sieren tijdens de kerstperiode is gewoon briljant en onweerstaanbaar. Het gebruik van vintage kerstkaarsen is gewild bij de meeste mensen vanwege hun klassieke uitstraling. Naast de gloed van zachte zachtheid die kaarsen bieden, geven dit soort kaarsen een gevoel van tijdloosheid dat hen van de oudheid tot de huidige kerst heeft gebracht. Hun schoonheid is niet overtroffen, maar ze zijn gekoesterd en verbeterd om nog steeds een groot deel van de kersttraditie te zijn. De vintage kerstkaarsen gemaakt van paraffine worden vandaag de dag nog steeds gebruikt om de eettafels, het dressoir en de schoorsteenmantel te versieren tijdens de feestdagen, omdat ze erg aantrekkelijk zijn en hun ontwerpen vrij voortreffelijk zijn als het gaat om vakmanschap en detaillering. Ze zijn gerepliceerd van kerstelementen zoals prachtige hemelse engelen, de vrolijke kerstman en zijn trouwe en trouwe elfjes, het schattige zingende kinderkoor, enz. De ingewikkeldheid van hun details is adembenemend en doet je verwonderen over de toegewijde slapeloze nachten van de kaarsenmaker die ze maakt.

De kleurrijke gloeilampen van vintage kerstkaarsen verlicht door elektriciteit zijn een behoorlijk spektakel wanneer ze worden weergegeven in hun gloeiende pracht. Ze kunnen in de kerstbomen en kransen worden geplaatst zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verbranden van de bladeren. Net als de eenvoudige waskaarsen, worden ze ook commercieel vervaardigd met verschillende kleuren en ontwerpen die ze flexibel maken om als decoratie te gebruiken. Sommigen van hen zijn zo realistisch dat ze smeltende was op de rand van de bovenkant van de kandelaars hebben. Ze bieden de traditionele essentie van fel verlichte kaarsen, maar ze zijn leuker en spannender omdat ze kleurrijk zijn en ze gemakkelijk en veelzijdig te gebruiken zijn als onderdeel van een kerstdisplay. Je kunt een gevoel van traditionele charme behouden door deze kaarsen te gebruiken, terwijl je de cultuur aanpast aan de huidige tijd.

Versier met kerstkaarsen

Met de feestdagen voor de deur, denken velen van jullie misschien na over manieren om je huis op tijd voor december te versieren.

Binnenkort zal iedereen druk zijn met winkelen voor de feestdagen en het kopen van decoraties om hun huis uitnodigender te maken.

Een universeel kenmerk van huisdecoraties voor Kerstmis is het gebruik van kaarsen. Kaarsen brengen een sfeervolle gloed in een anders saai huis.

Je kunt je huis dit seizoen warmer, uitnodigender en vrolijker maken door goed gebruik te maken van kaarsdecoraties.

Voeg schoonheid toe aan je open haard, vensterbanken en trappen door ze te decoreren met kaarsen.

Probeer bijvoorbeeld kaarsen aan beide kanten van je trap aan te steken.

Kerstbomen worden vaak versierd met minikaarsen en aan de takken gehangen.

Hoewel dit er geweldig uitziet, moet u rekening houden met het potentiële brandgevaar.

Het zal spreken voor een uitbreiding van het lichtgevende domein dat u voor uw huis hebt gemaakt.

Wees zo fantasierijk als je wilt met je kaarsdecoraties – kaarsen zijn er in veel verschillende vormen, maten, kleuren en geuren.

Meer creatieve ideeën voor kerstkaarsen

Voeg wat kerstgloed toe met deze gemakkelijk te doen ideeën:

Neem een ​​handvol kandelaars, beide even groot en van dezelfde kleur, en vul ze met geurkaarsen. Je kunt ze vervolgens gebruiken om een ​​middelpunt op je tafel te omcirkelen, of ze op je schoorsteenmantel of plank uitlijnen.
Probeer potten te gebruiken om kandelaars te maken. Je kunt ze vullen met veenbessen of koffiebonen en je kaarsjes erin doen. Bind feestlinten aan elke pot. Draden kunnen ook om de nek worden gewikkeld om ze gemakkelijk op te hangen.
Creëer een basis voor gewone kaarsen van hulstbladeren verweven met andere soorten bladeren, koffiebonen of kaneelstokjes, of iets anders dat feestelijk is. Houd bij het bevestigen van de kaars brandbaar materiaal in de buurt van het onderste derde deel van de geurkaars, uit de buurt van de vlam.
Een kaars in het midden van een bosachtige stijl is perfect voor de kerstperiode. Vul een houten kom met bosartikelen zoals mos, rotsen, dennenappels, maretak en hulst en zet je kaars erin vast.
Voeg een fruitig gevoel toe aan je kaarsen door appels en minipompoenen van vergelijkbare grootte te kiezen, snijd een gat in het midden van elk, net groot genoeg voor een kaars. Gebruik een houten dienblad als basis om de ruimtes te vullen met veenbessen, sinaasappelschijfjes en noten. Wat hulstbes of dennentakjes maken het af.
Geurkaarsen bieden fantasierijke manieren om een ​​warme en uitnodigende ruimte te creëren tijdens de kerstvakantie en zijn een belangrijk onderdeel van het leven van mensen in deze tijd van het jaar.

Maar het is belangrijk om de veiligheid te waarborgen om mogelijke brandgevaren te voorkomen. Zorg ervoor dat u de basisbrandveiligheid volgt, net als elke andere open vlam.

Kerstkaarslichten – Creatieve manieren om uw kaarslichten weer te geven

Kerstkaarsen zijn al jaren populaire kerstversieringen. Als we aan kaarslicht denken, denken de meeste mensen aan de kaarsen die je altijd in de ramen van het huis ziet. Hoewel dit waarschijnlijk de meest populaire weergave van deze decoraties is, zijn er zeker andere manieren om kaarsen in huis weer te geven. Laat me enkele van de andere manieren waarop u kaarsen kunt weergeven tijdens de feestdagen met u delen.

Je kunt kaarsen in andere delen van het huis plaatsen. Ik raad aan om lichten voor spiegels weer te geven. Je kunt ook kaarsen in je slaapkamer zetten. Ik raad aan om kaarsen te plaatsen in gebieden die de kamer verlichten. Met alle op batterijen werkende kerstverlichting op de markt, heb je voldoende flexibiliteit om je kaarsen in andere delen van het huis te plaatsen waar geen stopcontacten beschikbaar zijn.

Ik raad ook aan om kerstkaarsen in andere ramen in huis te plaatsen. Je kunt de kaarslampen op de ramen aan de achterkant van je huis plaatsen. Je kunt ze ook aan de zijkanten van je huis plaatsen. Nadat je je lampen aan alle kanten van je huis hebt geplaatst, kun je foto’s maken van je prachtige huis en deze naar al je familie en vrienden sturen.

Een andere populaire weergave van kaarslicht is om ze op de kerstboom te plaatsen. Je kunt miniatuur kerstkaarsen op takken direct in je kerstboom neerzetten. Dit is een geweldige manier om creatiever te zijn met je kerstboomversieringen. Ik raad aan om deze lichten op de takken van uw boom te plaatsen die naar de buitenramen van uw huis zijn gericht. Je kunt deze lampen voor al je buren laten zien om je geweldige creativiteit te zien.

Custom Christmas Gifts is een geweldige bron om te vinden wat je nodig hebt voor je kerstinkopen!

Hoe maak je kerstkaarsvormen zonder speciale apparatuur?

Als je mallen hebt gezien voor het maken van kerstkaarsen, weet je hoe belachelijk duur ze kunnen worden. Het is duidelijk dat je ze maar één of twee maanden per jaar gaat gebruiken, dus het is nog pittiger om zoveel geld uit te geven. Maar wat kunt u doen? Zelf maken natuurlijk!

U hebt geen gespecialiseerde apparatuur of vaardigheden nodig en het kan in minder dan een uur worden gedaan. Hoe?

Dit is de gemakkelijkste manier, hoewel het voor zeer grootschalige productie (meer dan 20 per uur) echt niet zal werken. Verwarm eerst de was tot giettemperatuur, net zoals je normaal zou doen. Zorg natuurlijk dat veiligheid voorop staat en gebruik een thermometer (verlaat de kamer ook niet).

Zoek nu een vrij diepe bakvorm en spuit deze in met plantaardige olie. Dit werkt het beste met metaal of Pyrex; gebruik geen oud glas of het kan barsten.

Terwijl de wax aan het opwarmen is, pak je alle mallen die je wilt gebruiken; we gaan metalen koekjes uitstekers gebruiken. Bijvoorbeeld zuurstokken, sneeuwmannen of peperkoekmannetjes. Zet ze in een oven van 400 graden en laat ze helemaal heet worden. Daarna…

Giet de 180 graden wax in je bakvorm, je wilt dat deze minimaal 2,5 cm dik is. Voordat het afkoelt, voegt u om de paar centimeter zekeringen toe in de ruimte. Als het eenmaal is afgekoeld, neem je een hittebestendige handschoen en druk je de snijder in de was, waarbij je probeert de pit zo veel mogelijk te centreren (na je eerste batch is het gemakkelijk om te zien waar je de wieken de volgende keer moet plaatsen)). Hoewel dit wat arbeidsintensief is, kun je er in huis heel snel heel veel kaarsen mee maken. De meeste thuisovens kunnen bijvoorbeeld 4-6 bakvormen bevatten, afhankelijk van het aantal rekken. Als je 10 kaarsen uit elke bak haalt, zijn dat 40-60 kaarsen!

Dan hoef je alleen nog maar kleur en geur toe te voegen aan elke batch op basis van de mal die je gaat gebruiken. Bruin en gember voor de peperkoekman, munt voor de sneeuwpop, enz. Hoewel dit technisch gezien geen mallen zijn voor het maken van kerstkaarsen, kunnen ze extreem snel worden bewerkt zonder dat je hoeft te wachten tot een mal is afgekoeld of schoongemaakt. Want als dat zo is, zijn ze eigenlijk efficiënter! Dus waarom zou u het niet zelf proberen en kijken hoeveel u er kunt maken?

Best Christmas Candles – Kerstkaarsen 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.