Skip to content
Home » Best Christmas Garland for Stairs – Kerstslinger voor trappen 2021

Best Christmas Garland for Stairs – Kerstslinger voor trappen 2021

Best Christmas Garland for Stairs – Kerstslinger voor trappen 2021

Het is echt de mooiste tijd van het jaar! En decoreren voor de feestdagen kan een plezier op zich zijn. Uw huis kan tot leven komen met de vakantiegeest zonder een enorme deuk in uw tijd en budget te leggen.

Het is handig om dingen te vereenvoudigen. De tips die hier worden gegeven zijn leuk en gemakkelijk te doen – je hoeft geen professionele binnenhuisarchitect te zijn om een ​​mooi vakantiehuis te hebben!

Als je een trap of balustrade in huis of op de veranda hebt, maak je het gemakkelijk feestelijk. Begin met het kiezen van een grenen slinger. Je kunt echt of nep gebruiken, en beide keuzes hebben voordelen: het echte ding heeft die kerstboomdennengeur die onze zintuigen prikkelt, terwijl de nepslinger jaar na jaar opnieuw kan worden gebruikt en geen brandgevaar oplevert.

Zodra uw slinger met zelfs licht gebogen intervallen aan de leuning is opgehangen, kunt u uw eigen persoonlijke touch toevoegen. Gebruik de volgende suggesties om uw creatieve vakantiesappen te laten stromen.

Je kunt ervoor kiezen om cranberries of popcorn te rijgen zoals je gewend was. Of je kunt de randen van dennenappels wit schilderen om sneeuw te suggereren (of ze natuurlijk laten). Voeg nu deze charmante schatjes toe aan je groen door ze te binden met heldere linten in wit, groen, rood, blauw, goud of zilver.

Als een stopcontact handig is, rijg dan kerstverlichting voor binnen en buiten aan je slinger. Zorg ervoor dat ze koel branden en laat ze niet onbeheerd achter als ze aan staan.

Als uw trap of balustrade lang genoeg is, kunt u de kerstkransen met gelijke tussenpozen ophangen.

Als je een bordes hebt onderaan of in het midden van je trap, groepeer dan kerststerren of kleine pijnbomen in een hoek of twee. Versier met ornamenten, linten en strikken. Of u kunt decoratieve manden of containers vullen met geurende potpourri voor een interessant display.

Experimenteer om te zien wat voor jou werkt. Zodra uw trap of balustrade een lust voor het oog is, weet u dat u klaar bent!

Geef je trapleuning de vakantiebehandeling

De kans is groot dat je tijdens de feestdagen je voordeur en ramen versiert. Als je een schoorsteenmantel hebt, zul je deze zeker gebruiken om je kousen op te hangen en je kerstverzamelobjecten te showen. Dus laat de kans niet voorbijgaan om een ​​van de grootste architectonische kenmerken van een huis te versieren: de trapleuning! Als je het hebt, laat het zien!

Meet uw trap van boven naar beneden en plan uw materialen dienovereenkomstig. Als u lint drapeert, moet u ten minste de dubbele lengte van de reling gebruiken. Hetzelfde geldt voor lampen en slingers. Het is altijd beter om meer dan minder te hebben, dus een beetje overschot kan gewoon elders in uw huis worden gebruikt!

Probeer in plaats van de gebruikelijke groenblijvende guirlande en rood lint of strikken een heldere citruskleur zoals oranje of een vorstelijke kleur zoals fuchsia. Leg een doorschijnend lint in dezelfde tint om diepte toe te voegen. Een geweldig groenblijvend alternatief is dik draadlint dat in lussen op de leuning is gedrapeerd. Voeg grote dennenappels toe (we lijken deze geweldige accenten altijd te vergeten!) en bessen-, bloemen- of hulststruiken aan de bovenkant van de lussen om het feestelijk en toch natuurlijk te maken.

Iedereen legt kransen op de deur, maar hoe zit het met kransen naast elkaar op de trapleuning? Wat een geweldige manier om ze te laten zien! Je kunt creatiever worden met de kransaccenten dan met accenten op een slinger en een leuning creëren die gewoonweg verbluffend is.

Soms is simpel gelijk aan elegant. Een manier om meer bloemenaccent toe te voegen aan een eenvoudige groenblijvende slinger is door witte, roze of rode zijden kerststerren te bevestigen. Deze mooie en traditionele kerstplanten staan ​​vaak in een pot of zijden arrangement. Niet meer! Voeg grote strikken en bessen-/parelsprays in bijpassende kleuren toe aan de boven- en onderkant van de trap om de creatie te voltooien.

Een andere geweldige kijk op de kerstboom is om grote groenblijvende takken te verzamelen en deze op de reling te verspreiden. Neem dan grote ronde ornamenten aan satijnen linten en hang ze op verschillende lengtes aan de takken.

Een kerstboomslinger – leuk, snel en feestelijk

Een kerstboomslinger is een favoriete “ga naar” vakantiedecoratie over de hele wereld omdat hij zo veelzijdig is. Gebruik ze om de kerstboom te omcirkelen, de deuropening te versieren, een raam in te lijsten, de leuning te vlechten, rond de leuning te draaien of in een doorzichtige glazen container te tuimelen voor een uniek middelpunt van de eettafel.

Het maken van je eigen kerstboomslinger is een geweldige manier om je kinderen te betrekken bij de vakantievoorbereidingen.

Hier zijn een paar tips voor het maken van je eigen kerstboomslinger:

 • Herinner je je de papieren kettingen nog die zo populair waren op de lagere school? Ze zijn nog steeds leuk om te maken. Onthouden:
 • Lange stroken – wanneer ze worden omgezet in een kettingschakel – worden langer. Knip de stroken korter voor een rondere, strakkere schakel.
 • Tape, lijm of nietje? Nietmachines maken korte metten met een papieren ketting – als de kinderen oud genoeg zijn om er een correct te gebruiken. Tape in een dispenser voor zwaar gebruik is veilig en voordelig. Plakken of lijmen vereist geduld. De wasknijpers van het veertype kunnen helpen om de link vast te houden tijdens het drogen.
 • Papieren kettingen slaan niet bijzonder goed op. Zelfs in een grote plastic draagtas hebben ze de neiging om ze plat te maken door hun eigen gewicht.
 • Veenbessen of popcorn – hoewel tijdelijk – kunnen een mooie traditionele kerstboomslinger maken. Als de vakantie voorbij is, kun je je kerstboomslinger buiten plaatsen als een kleine traktatie voor de vogels en eekhoorns. Denk eraan, als je tandzijde als stringer gebruikt, verwijder deze dan zodra de veenbessen of popcorn verdwenen zijn om de beestjes in de buurt te beschermen. Het is misschien beter om gewoon dik katoenen draad te gebruiken.
  Als je veenbessen kiest voor je kerstboomslinger, gebruik dan de verse of gewoon bevroren bessen. Veenbessen zijn vanaf half november gemakkelijk te vinden in de versafdeling van de meeste supermarkten.
 • Als je een popcornslinger wilt maken, zorg er dan voor dat de popcorn ongeboterd en ongezouten is. Dit is het perfecte moment om de oude luchtpopper te verwijderen die op een plank heeft gelegen sinds je magnetronpopcorn ontdekte. Laat de popcorn na het poffen een paar dagen staan ​​en hij zal een beetje muf worden. Als het oud is, kun je het doorboren met een naald zonder de popcorn te breken.

Als het tijd is om uw kerstboom te snoeien, volgen hier enkele handige tips:

 • Maak of koop tien voet kerstboomslinger per één voet boom. Koop veel slingers, want je kunt het overtollige altijd afknippen, op voorwaarde dat het geen geregen kralen zijn.
  Zodra de boom in de standaard is bevestigd, installeert u eerst de lichten, dan uw kerstboomslinger, ornamenten en tenslotte het klatergoud.
 • Ooit dicteerde de mode dat de kerstboomslinger in geordende horizontale lijnen om de boom moest worden gewikkeld. Tegenwoordig is het de trend om de kerstboomslinger sierlijk te draperen, zodat het eruit ziet als glazuur dat langs de zijkant van een taart druipt.
 • Afhankelijk van het materiaal kan een kerstboomslinger behoorlijk zwaar zijn. Naarmate de kerstboom ouder wordt, hebben de takken de neiging om een ​​beetje te hangen en kan de slinger van de toppen van de takken glijden. Het is gemakkelijker om gewoon vooruit te plannen en de kerstboomslinger met lint of een klein stukje draad aan de takken te binden. Ik bewaar al mijn banden voor dit doel.

Mijn favoriete kerstboomslinger aller tijden is gemaakt van kleine jojo’s van stof. Ze gaan voor altijd mee, ze kunnen goed worden bewaard, je kunt ze zo mooi of eenvoudig maken als je wilt, en ze zijn licht van gewicht. Ze zijn onbreekbaar en de warmte van de zolderberging deert ze niet.

Best Christmas Garland for Stairs – Kerstslinger voor trappen 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.