Skip to content
Home » Best Christmas Garland – Kerst Slinger 2021

Best Christmas Garland – Kerst Slinger 2021

Best Christmas Garland – Kerst Slinger 2021

Het opnemen van een slinger bij het versieren van een kerstboom is een ritueel dat in onze ziel is ingebed sinds onze voorouders vanuit hun Europese wortels naar dit land reisden. Aanvankelijk werden ze gevormd [en] gedraaid met behulp van natuurlijke producten uit onze overvloedige bossen van die tijd. Alle soorten en variëteiten van den, hemlock en laurier werden gebruikt, evenals variëteiten van hulst. Onze voorgangers gebruikten ook gedroogde bessen [voornamelijk rood en zwart], houten kralen en gedroogde grassen voor hun constructie. De kerstslinger was een serieuze bron van inkomsten voor de kolonisten van die tijd.

Eetbare Kerstslinger

Stoer en vrolijker, spannender dan traditionele papieren kettingen en zelfs eetbare kerstslingers met snoepjes.

Victorianen hielden ervan voedsel te gebruiken om kerstversieringen te maken die ze gebruikten om sinaasappel- en kruidnagelpromenades te maken door gedroogde kruidnagel in een sinaasappel te duwen die na verloop van tijd droogde en een lekker aroma uitstraalde.

De Victorianen maakten popcornslingers door simpelweg stukjes popcorn aan een lang touw te rijgen. Daarna versierden ze hun kerstboom met de popcornslinger.

Je zou vandaag nog steeds een popcornslinger kunnen maken van gewone of gezouten popcorn. Eenmaal geregen kan de popkern worden gespoten met een feestelijke metallic lak. Breng de verf in lichte lagen aan om te voorkomen dat de popcorn smelt. Terwijl de verf nog nat is, strooi je er wat glitter op voor extra glamour.

Ondanks dat het gemaakt is van voedsel, denk ik niet dat iemand deze kerstrestjes zou willen eten, maar misschien wil je dit kerstdecoratie-idee eten.

Om de eetbare snoepjes kerstslinger te maken heb je…

Sommige gekookte snoepjes of fudge, of elk ander soort snoep dat op de traditionele manier is verpakt, een beetje zoals een kerstcracker met de gedraaide uiteinden en een nietmachine.

Niet de snoepjes, de uiteinden van de verpakking blijven samen totdat je geen snoep meer hebt. De slinger zal een grote kraalachtige uitstraling hebben.

Drapeer de slinger rond de kerstboom. Snoepjes verpakt in folie of cellofaan reflecteren de kerstboomverlichting. Fruitige, gekookte snoepjes in doorzichtige wikkels lijken zelf een beetje op kerstverlichting. Experimenteer zelf met verschillende wikkels.

Je zou zelfs een ketting en armband van gekookte snoepjes voor jezelf kunnen maken door de eerste en laatste snoeppapiertjes aan elkaar te nieten. Met zo’n modeaccessoire zul je erg populair zijn.

Waarschuwing – pas op voor grote feestmuizen die zich voeden met gekookte zoete bloemenslingers.

Kerstslinger om het seizoen in te luiden

Kerstmis komt eraan, het seizoen staat voor de deur en nu is het tijd om na te denken over wat dat voor jou betekent. Wat deze tijd van het jaar ook voor jou betekent, de meeste mensen luiden het seizoen in met versieringen!

Het organiseren van je huis als gezin kan je alleen maar in hart en nieren dichter bij elkaar brengen. Christmas Garland heeft een geschiedenis waar veel mensen hun vakantie mee beginnen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het gemakkelijk op te hangen is, je kunt er verlichting en decoraties aan toevoegen en het is een gedurfd stuk dat gewoon dat vakantiegevoel ruikt.

Tradities van kerstslingers werden vanuit Europa naar Amerika gebracht. Nadat de oogst was voltooid, verzamelden de mensen takken en twijgen en takken van dennen, ceders, sparren, hemlocksparren en laurier. Ze zouden deze slingers vervolgens verkopen voor geld dat nodig was om kleding en waren te kopen. Overdag verzamelden ze zich en ‘s nachts in hun warme huizen bij het vuur sneden ze ze uit en maakten ze prachtige verse bloemenslingers.

Onze voorgangers waren erg creatief en gebruikten alles om flair en kwaliteit aan hun kerst toe te voegen; houten speelgoed, gedroogd fruit, bessen, bitterzoete, hulst en glanzende ballen om er maar een paar te noemen.

Wagens en boten met de kerstslingers werden in de steden verkocht en luidden meestal de komst van Kerstmis in. Ziekenhuizen, bedrijven en kerken kochten het meeste groen op en versierden het er volledig mee.

Al snel gebruikten mensen plastic, zijde en polyvinyl en werden ze in massa geproduceerd op een lopende band. Je kon lichtjes en andere decoraties toevoegen die een feestelijke sfeer gaven. Dus nu komen we bij de huidige tijd en mensen koesteren vandaag de dag nog steeds de kerstslinger en hangen hem zowel binnen als buiten op hun haarden en huizen.

Dus verzamel je familie, zet wat ho ho ho kerstmuziek op en zoek de doos met guirlande en kruid het dan op. Je kunt strengen bessen of popcorn met elkaar verstrengelen, een cirkel van lichtjes toevoegen die rond en rond gaan, ornamenten of speelgoed bengelen, en je kunt het zelfs besproeien met dennengeur om het hele huis heerlijk te laten ruiken.

Als je echt verse guirlande wilt, zorg er dan voor dat je deze vroeg bestelt. Je kunt online veel bedrijven vinden die het te voet aan je verkopen en meestal bieden ze gratis verzending tijdens de feestdagen. Om je slingers op te hangen, ga je naar Lowes of Home Depot en koop je de juiste hanger voor het materiaal waaraan je de slinger gaat hangen. Als het baksteen is, gebruik dan speciaal daarvoor gemaakte baksteenhaken, als het hout is, kunt u punaises of kleine spijkers gebruiken, voor muren gebruikt u die haken met zelfklevende achterkant en aan de buitenkant een nietpistool. Gebruik vanaf de dakgoten langs de bovenkant van uw huis een eenvoudige S-haak, het werkt geweldig.

Presenteer je slinger rond de deuren, op de trap of boven de vuurmantel. Plaats wat buiten langs het terras of de veranda, over het hek en over de deur. Het zal echt een warm welkom geven aan degenen die uw huis bezoeken.

Instant kerstdecor tijdens de komende kerst met de kransen en slingers

Een van de uitdagingen voor mensen van de afgelopen tijd is de beschikbare tijd om zich voor te bereiden op de vakantie. Er zijn echter veel manieren om het kerstdecor te verfraaien met de kerstbomen, kerstkransen en kerstslingers. Een van de snellere en gemakkelijkere manieren om voor de feestdagen met Kerstmis te versieren, is door enkele van de beproefde gereedschappen voor huis- en tuindecoratie uit te proberen. Planten en bloemen, decoreren met de bloemen en het gebruik van kransen en Fraser-kerstbomen zijn enkele van de snellere en gemakkelijkere manieren om het kerstdecor te verbeteren.

Het gebruik van Mixed Douglas Fir Garland & Cedar Garland kan het interieur tijdens de kerstperiode direct verfraaien. Het gebruik van kransen, precies vakantiekransen en slingers voor woondecoraties als onderdeel van het vakantiedecor maakt een groot verschil. Hoe meer selecties mensen moeten kiezen, hoe meer gasten onder de indruk zullen zijn van de slingers en kransen tijdens Kerstmis. Wees voorzichtig bij het kiezen van vakantiekransen, het moet worden gecoördineerd met andere elementen en thema’s van het vakantiedecor en een groot deel van het huisdecor.

Een advies: als u op zoek bent naar kransen en slingers uit New Orleans, samen met andere decoraties voor de feestdagen, zoek dan naar kwaliteit. Sparkle, shine en echte materialen maken een groot verschil! Wanneer u op zoek gaat naar decoraties voor de feestdagen in New Orleans, zorg er dan voor dat ze een verscheidenheid aan opties bieden. Er zijn veel kransen en slingeraccessoires om uit te kiezen in de omgeving van New Orleans. Wanneer iemand een kerstfeest geeft, willen ze een winterwonderland creëren met echte materialen die een klassieke uitstraling hebben. Mensen kunnen verschillende soorten slingers kiezen voor een extravagant evenement zoals een groot feest.

Veel kransen, met een indrukwekkende selectie extra grote kransen gemaakt van echte magnoliabladeren, dennenappels en houtsnippers, moeten ideaal worden gekozen voor het vakantiedecor en speciale decoratie tijdens Kerstmis.

Gedroogde kransen en guirlandes zijn een uitstekende keuze als kerstdecoratie. Ze zorgen voor een langdurige aantrekkingskracht en natuurlijke schoonheid. Kransen, slingers, Fraser sparren of unieke ornamenten zijn enkele van de elementen die tijdens de kerstviering direct een levendig kerstdecor kunnen creëren. Kransen en guirlandes in buxus, houtroos, dennenappel en vele andere materialen hebben de voorkeur boven andere elementen. Een kerstkrans met ornamenten, bloemenplectrums, lintslinger en lichtjes ziet er prachtig uit tijdens de kerst.

Kerst Slinger, Swags – Briljante decoratietips om een ​​meesterwerk te maken

Je huis en de boom versieren voor Kerstmis is zeker een van de leukste dingen die je elk jaar doet, vooral omdat het hele gezin samenkomt om er iets van te delen. Welk thema je ook kiest om je huis en boom te versieren, slingers en volants worden altijd gebruikt. Plan deze kerst een slingerthema voor kerstversieringen en versier je hele ruimte met slingers. Hier zijn enkele briljante decoratietips die slingers en volants op unieke manieren gebruiken.

Identificeer strategische locaties

Elk huis heeft strategische locaties die uitstekende nissen vormen voor slingers en volants. Het kan een decoratieve leuning op een trap zijn, een open haard, een houten kamermuur of iets anders. Begin met het maken van een plattegrond en identificeer plekken die maximale mogelijkheden bieden voor decoratie met guirlandes en volants.

Kies unieke slingers

Ga winkelen en kies een aantal geweldige slingers. Zorg ervoor dat ze passen bij uw bestaande inrichting en kleurthema. Heb je bijvoorbeeld een rode highlight aan de muur, kies dan voor een slinger met rode bloemen of karmozijnrode versieringen.

Als je een meer dramatische look wilt, koop dan wat gelaagde slingers. Dit zijn meerlaagse slingers en elke laag is gemaakt van verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld een slinger kopen met magnolia als basislaag en overlays van lavendel, ceder en ander materiaal. Sommige slingers hebben ook ingebouwde verlichting. Als je een klein budget hebt, kun je zelf een goedkope gelaagde slinger maken. Het enige wat je hoeft te doen is door een park in je stad te lopen en natuurlijke dingen te verzamelen die je kunt vinden. Koop wat gedroogde bloemen, sierbladeren en gedroogd fruit om meer variatie aan je slinger te geven. Hoe meer textuur en diepte je slinger is, hoe dramatischer het effect.

Kransen en Volants

Om meer variatie in decoratie te brengen, weef je volants met kransen. Je zou je unieke krans-swag-assemblage op trappen, open haard, je voordeur en zoveel andere plaatsen kunnen hangen. Breng kransen van verschillende groottes mee en rangschik ze volgens de beschikbare ruimte. Uw voordeur kan bijvoorbeeld de grootste krans hebben, terwijl de trapleuningen kleinere kunnen hebben.

Voeg stoffen toe aan volants

Koop groene volants en accentueer ze met transparant en mesh. Deze zou je in zijn geheel langs de trapleuning kunnen hangen. Transparanten en netten kunnen innovatief door het hele huis worden gebruikt. Weef netten in losse vlechten en gebruik ze voor decoraties. Wikkel ze op je meubels, deuren, ramen en gordijnroeden om je hele huis een zeer feestelijke uitstraling te geven. Gebruik kleurrijke linten om ze verder te verfraaien. Aangezien het Kerstmis is, vergeet niet om een ​​flinke dosis rood toe te voegen, want niets onderstreept de geest van het festival beter dan deze heldere tint.

Linten, fruit en bloemen

Gebruik echte bloemen, kunstfruit en linten om clusters te maken. Je kunt deze clusters gebruiken om meer drama toe te voegen aan volants en slingers. Bind kleine clusters op potplanten in uw ruimte. Ook voor deze trossen biedt uw kerstboom volop mogelijkheden.

Kerstmis nadert snel. Zet je denkpet op en sterplanningsdecoraties met slingers en volants.

Kerstversiering – Open haard Van functionaliteit tot Feng Shui

Welke gedachten komen in je op als je denkt aan kerstdecoratie-ideeën? Het decoreren van schoorsteenmantels is een favoriet onderwerp voor mensen met een open haard. Kerstversieringen voor open haarden zijn echter pas in de recentere geschiedenis gemeengoed geworden. Hier is een zeer korte geschiedenis van de open haard.

In de afgelopen eeuwen werden vuren gebruikt om te koken, warmte van de elementen en vaak bescherming tegen dieren die op de weerlozen azen. Van een buitenvuurplaats met open ventilatieopeningen tot grotten en hutten die zeker een uitdaging zouden zijn.

Benjamin Franklin werd geïnspireerd om warmte te benutten met de vrijstaande vuurhaard, later bekend als de Franklin-kachel. David Rittenhouse voegde aan het eind van de 18e eeuw een L-vormige rookpijp toe om rook door de schoorsteen te laten ontsnappen. Count Rumford ontwierp een smaller en hoger ventilatiesysteem waar onze haarden vandaag de dag naar zijn gemodelleerd.

We kunnen het Victoriaanse tijdperk bedanken voor het toevoegen van een vleugje klasse aan dit verwarmings- en kookapparaat. Sinds die tijd zijn er veel veranderingen geweest in stijl en technologie om aan onze behoeften te voldoen. Van vuurkorven tot open haarden, gashaarden zijn wijdverbreid in veel gebieden vanwege de “niet brandende” dagen die zijn vastgesteld door lokale regelgeving.

In de oosterse cultuur is de productie van rook gerelateerd aan negatieve chi of energie. De oude kunst van feng shui dicteerde dat de open haard in een deel van het huis moest worden geplaatst dat vatbaar was voor winterwinden en ook op een buitenmuur.

Eenmaal in het middelpunt van het gezinsleven, is de haard een secundaire warmtebron geworden. Deze overgang opende de deur naar veel ideeën voor het decoreren van kerstmantels. Het decoreren van open haarden omvat nu alles, van kaarsen en kousen tot verfijnde verlichtingsdisplays en kerstslingers. Deze warmtebron heeft een diepe betekenis in elke cultuur en, gemeenschappelijk voor iedereen, verwarmt het onze harten en zielen, hoe we ook kiezen om de feestdagen te vieren.

De warmte en gezelligheid van een verlichte open haard nodigen iedereen uit om zich te vestigen. Als je het geluk hebt om een ​​schoorsteenmantel te hebben, schieten de ideeën voor kerstversiering omhoog en zijn je opties enorm.

Er zijn veel aspecten aan geweldige kerstversieringen. Een schoorsteenmantel kan het middelpunt van een kamer zijn of een geweldige balans voor een kamer met een versierde kerstboom in een tegenoverliggende hoek. Of de manier waarop u uw haard aankleedt wel of niet van het grootste belang is, is alleen belangrijk voor het gevoel dat u wilt creëren. Moet het passen bij de rest van de kerstversiering? Het is altijd leuk om continuïteit in je interieur te creëren, tenzij het maken van een statement je doel is. Zelfs dan kunnen uw kerstversieringen voor de open haard een aanvulling zijn op uw vakantiethema en uw algehele decoratiestijl.

Terwijl u nadenkt over uw opties voor het decoreren van de feestdagen in de maanden die volgen, visualiseert u het gevoel en de indruk die u zou willen maken, zo niet voor uw gasten, voor uzelf. Wat verwarmt jouw hart tijdens de feestdagen? De warme gloed van een vuur met kousen die aan de schoorsteenmantel hangen? Eventueel een verlichte slinger die het thema van de kerstboom weerspiegelt. Manteldecoratie-ideeën voor Kerstmis beginnen met een visie om de perfecte ruimte te creëren voor uw kersthuisdecoratie. Van oude vakantietradities tot het maken van uw eigen nieuwe, laten we ze samen verkennen. Wat is jouw idee voor vakantiedecoratie?

Kerst Slinger opbergen

Nu de feestdagen voorbij zijn, beginnen sommigen van ons net met het afbreken en opbergen van onze kerstversieringen. Een van de moeilijkst op te bergen, behalve de kerstboom, zijn misschien wel de slingers, vooral de plastic.

Ook al zijn versieringen tegenwoordig niet duur; Ze in je opslagruimte dumpen is niet bepaald een leuke manier om je jaar goed te beginnen. Je wilt zoveel mogelijk leren om alles goed te regelen. Je wilt er zeker van zijn dat je het op de juiste manier opbergt, zodat het zijn vorm en schoonheid niet verliest wanneer je het weer oppakt voor de feestdagen.

Als u ze zorgvuldig opbergt, bespaart u zich het gedoe van slingers in de war of het kopen van nieuwe voor de volgende festiviteiten. Stel je voor hoe onpraktisch het is als je elk jaar minimaal $ 15,00 aan slingers moet uitgeven. Door voor ze te zorgen en ze te recyclen, bespaart u niet alleen geld, het is ook goed voor Moeder Aarde.

Hier is een handige techniek om voor je slingers te zorgen.

  • Maak de bladeren recht door slechts een enkele lijn te volgen om ze gemakkelijk te bedekken. Wees extra voorzichtig, want de bladeren kunnen scherp zijn en in je huid snijden.
  • Neem oude kranten en rol ze over de slingers, sluit ze met nylon touw of tape.
    Nadat elk deel ervan is bedekt met papier, rolt u de slingers in een kleine cirkel, genoeg voor de
  • gewenste ruimte in de kamer. Pas op dat u niet te hard duwt en breekt.
  • Omsluit de cirkel met touw of tape.
  • Als je een kleine opbergruimte hebt, kun je deze ophangen in plaats van een doos te gebruiken. Als de kamer niet veilig is voor insecten en een natte omgeving, doe deze dan in een plastic zak en sluit deze af. Gebruik het plastic handvat om het op te hangen. Als je genoeg ruimte hebt, kun je de opgerolde slinger in een doos doen. Plaats er geen zwaar of nat materiaal op.
  • Vergeet niet om het te markeren voor gemakkelijke verwijzing.

 

Best Christmas Garland – Kerst Slinger 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.