Skip to content
Home » Best Christmas Lights Background – Kerstverlichting Achtergrond 2021

Best Christmas Lights Background – Kerstverlichting Achtergrond 2021

Best Christmas Lights Background – Kerstverlichting Achtergrond 2021

Er zijn zoveel geweldige manieren om in de kerststemming te komen, en het ophangen van kerstverlichting in je huis is een van de beste. Je kunt je geest, stijl en technische DIY-vaardigheden uitdrukken terwijl je de sfeer creëert die iedereen wil zien.

Maar wacht even, Clark Griswold. Zo stijlvol als je 5.000 lichte winterwonderland (compleet met elke interpretatie van de kerstman in het boek) er in je eigen hoofd uitziet, je buren zullen je inspanningen misschien niet waarderen. Zij zijn tenslotte degenen die naar je decorkeuze moeten kijken totdat je goed bent en klaar om het af te breken. Ik heb genoeg rampen gezien in mijn tijd dat ik je zou willen helpen erachter te komen wat de beste manier is om JOUW kerstverlichting dit seizoen op te hangen.

De beste manier om kerstverlichting op te hangen hangt vooral af van de planning. Ga niet zomaar door de zolder en gooi wat er nog over was van vorig jaar. Kerstverlichting ophangen is een kunstvorm en vereist meer dan een plug-it-in-and-hope-for-the-best-aanpak. Critici van vakantieverlichting zijn hard en accepteren luiheid niet als excuus voor halfafgewerkte verlichtingsprojecten. Je wilt toch niet gezien worden als een ‘waarom zou je je zorgen maken’ huis?

Breng het gebied in kaart dat u wilt bestrijken en bedenk hoeveel tijd en mankracht u aan dit liefdeswerk zult besteden. Dit zal je helpen bij het kiezen van kerstverlichting en voorkomen dat je overweldigd raakt – misschien wel de meest waardevolle tip als het gaat om het vinden van de beste manier om kerstverlichting op te hangen!

Vervolgens moet je uitzoeken wat je in je inventaris hebt en welk thema je wilt gebruiken. Wil je gekleurde lampen? Wit? Een mix? Grote bollen of kleine? Gazon versieringen?

Zoek ook uit waar uw elektriciteit vandaan komt als u vakantieverlichting ophangt. Als je geen buitenstopcontact hebt in de buurt van waar je je lampen gaat verankeren, investeer dan in een van die grondpennen met 3 stopcontacten. Velen van hen worden geleverd met timers, die helpen uw energiekosten laag te houden, een must tijdens het vakantieverlichtingsseizoen. Er zijn ook lampen op batterijen verkrijgbaar, waardoor het probleem van het verbergen van het lelijke snoer wordt geëlimineerd. (Opmerking: als je een verlengsnoer hebt, probeer er dan een te vinden die iets beter bij je interieur past dan de standaard oranje – tenzij je in een pompoen woont, zal hij hoogstwaarschijnlijk uitsteken als een zere duim.) Zelfmoord op vakantie door de lucht te laten lichten gaan gebeuren.

Als u van plan bent om kerstverlichting aan uw bomen en struiken te hangen met behulp van rasterverlichting, ga dan voorzichtig te werk. Zorg ervoor dat je het net over de hele constructie drapeert en niet omhoog kruipt. Bevestig het gaas aan de takken met ritssluitingen.

Zorg er bij het ophangen van je lampen voor dat je veilig blijft en de juiste maat ladder gebruikt, en doe je best om op een vlakke ondergrond te blijven. Het is geen schande om de hogere ladder te nemen voor een moeilijk bereikbare hoek. Het is echter een schande om de noodzaak uit te leggen om op die verboden topstap naar de EMT te stappen die je zal oplappen.

Je kunt spijkers, haken of punaises gebruiken om de lampjes te bevestigen, maar bij het ophangen van vakantielampen gebruik ik liever een universele lamphouder om mijn leven een stuk makkelijker te maken. De plastic stukjes verdwijnen naar de achtergrond wanneer ze worden opgehangen, en de lichten kunnen gemakkelijk worden geregen en aan de haken worden gehaakt. Geen rampen meer met wind- en sneeuwverlichting!

Welke methode u ook gebruikt, zorg ervoor dat u de bollen stevig vastmaakt aan het oppervlak waarop u verankert. Zorg ervoor dat u geen draden doorboort of te veel gewicht op één gebied plaatst. Dit kan de draden beschadigen, de stroom die door de lichtsnaar vloeit beïnvloeden en grote elektrische problemen veroorzaken. Met gezond verstand en een paar tips van mij zou je je buitenverlichtingsproject binnen de kortste keren draaiende moeten hebben. Als het seizoen voorbij is, wikkel je alle snoeren en lampen apart in en pak je ze zorgvuldig in voor gebruik volgend jaar.

Motivatie voor het ontwerp van het kersthuis

Je hebt misschien een prachtig beeld van hoe je huis eruit zou moeten zien, hoe moeilijk het ook is om dat beeld te herkennen. Maar als het gaat om het onderscheidend inrichten van uw huis, is het veel gemakkelijker te bereiken. Met de ideale hulp en producten kun je deze kerstvakantie aan de slag met jouw bijzondere woondecoratie-ideeën.

Elk jaar creëren miljoenen Amerikanen huisontwerpen om Kerstmis te herdenken en hun vakantiegeest te verheffen en in de stemming te brengen voor de kerstvakantie. Hoewel je misschien niet altijd gelooft dat er een verschil is in kerstversiering, is dat wel zo. Kerstdesigns zijn precies wat ons huis elk seizoen leven en kleur geeft. Kersthuisdecoraties zijn verfijnd en mooi en de geweldige lichten laten je hart gewoon glimlachen van vreugde.

Kerstversieringen moeten echt een sfeer van klassieke schoonheid creëren, maar het is belangrijk om ook individuele accenten en herinneringen te verwerken. Uw “achtergrond” moet slingers van evergreens en hulst, levend of synthetisch, rond uw huis bevatten, vooral op uw schoorsteenmantels en trapleuningen. Het plaatsen van decoratief groen en kleurrijke kaarslichtjes op je tafelbladen betekent ook warmte in huis. Voeg vervolgens briljant gekleurde accessoires toe die tussen het groen zijn genesteld om sprankeling en interesse toe te voegen.

De kerstkransen spelen een bijzondere rol in de decoratie. Je kunt het op verschillende manieren maken met gedroogde bladeren of bloemen. Het kan in zilver of goud worden geverfd, zodat het een schoonheid toevoegt en jarenlang meegaat. De volgende decorkeuze is papier, de meest economische manier van decoreren. De kerstboom is het cruciale decorstuk bij deze feestelijke gelegenheid. De papieren kerstballen geven een unieke uitstraling aan uw kerstbomen. De kerstramen maken het buitenontwerp eleganter. Als je wat doorzettingsvermogen en creativiteit hebt, kun je het kerstontwerp zeker stijlvol en aantrekkelijk maken.

Sommige van onze dierbaarste kerstherinneringen zijn die waar we zelfgemaakte decors hebben gemaakt. Als u jongeren in uw huishouden heeft, moet u erover nadenken om hen persoonlijk bij het proces te betrekken. Hoeveel plezier kunnen ze hebben met een schaar, lijm, verf en papier? Mijn gok is dat ze herinneringen zullen ontwikkelen die een leven lang gekoesterd zullen worden, en je beveiligt daarbij gratis (of bijna gratis) sets. Daarnaast kun je eetbare producten maken zoals peperkoek. Deze kleine creaties zijn erg populair bij de kinderen, omdat ze het hele seizoen kunnen worden genoten en later kunnen worden gegeten! Wat een aanbieding!

Raamfolie kan om verschillende redenen een nuttige bonus zijn voor uw huis tijdens de feestdagen. Net zoals het uw lichaam kan beschermen tegen de gevaarlijke UV-stralen die door de ramen binnenkomen, kan het ook uw kantoor- of huisdecoraties beschermen. Soms is het verstandig om een ​​deskundig raamfoliebedrijf in te schakelen om uw ramen te tinten. Hier is een professioneel tintbedrijf dat gespecialiseerd is in het tinten van ramen in Texas.

LED-strips – variabele afmetingen en hoog rendement

LED-lampen of LED-lampen hebben hun kosteneffectiviteit en de aard van milieubescherming en energie bewezen. Met hun integratie in de normale functie van verlichting in andere gebieden van het gebruik van LED-lampen, werd ook onderzocht. Dit omvat een grote verscheidenheid aan plaatsen, en de dunne flexibele LED-strip utilitaire plaats om te gebruiken.

Sommige aanbevelingen van het artikel gebruiken LED-koplampen in auto’s en andere voertuigen aan de onderkant van de koplampen. Dit vereist versterking van de LED-lampen en koplampen, de resultaten van lasdraden die geschikt zijn voor degenen die van het lichteffect houden, zijn zeer goed.

LED-strips kunnen ook worden gebruikt als decoratieve items, vooral in kerstboomversieringen of plaatsen waar lichten worden opgehangen voor speciale gelegenheden. Dit zijn bijzondere plekken met sneeuw, mensen hangen nog steeds graag vakantielampen op met een enorm voordeel. Waterdichte LED biedt het voordeel omdat ze niet worden aangetast door vocht.

LED’s zijn waterdicht, ook gebruikt in watertanks en zwembadverlichting aquariumverlichting is essentieel. The Waterproof LED Manufacturers is een groot Chinees bedrijf. Ze bieden ook een verscheidenheid aan LED-kleuren die concurreren met conventionele energiebesparende of fluorescentielampen.

De LED strips zijn ook toepasbaar voor woningen en geven een moderne twist aan de uitstraling van woningbouw en interieurinrichting. LED-strip voor andere nutsvoorzieningen bomen en planten om decoratieve verlichting in de lucht toe te voegen en de tuinplanten te plaatsen.

Bij het installeren van waterdichte lampen moet met één ding rekening worden gehouden: de voeding moet volledig droog zijn. Wanneer het bekend staat als het water, wat betekent dat het externe licht vochtig kan zijn, maar het circuit moet volledig droog worden gehouden, anders zal het kortsluiten en beschadigen. Staal in verschillende maten en lengtes, eventueel kleiner door flatbar connectoren en componenten aan elkaar te lassen.

Net als bij deze tapes vind je het gebruik van digitale informatiepanelen, lichte achtergrond- en kastverlichting en TV. Ze worden ook gebruikt in verkeerslichten en andere hightech instrumentenverlichting. Het gebruik van onderzoek op andere gebieden is nog steeds aan de gang, dit is de toekomst die snel moet worden ontwikkeld met de tijd mee.

Familietradities in de kersttijd

Kerstavond is de dag dat onze familie samenkomt voor ons speciale kerstdiner. Het menu verandert nooit, want dat is een van onze zeer belangrijke kersttradities. De ‘zeker niet veranderen’ items zijn Rouladen, ingelegde rode kool, gekookte knoflookworst, aardappelsalade, spruitjes, ingelegde bieten en ingelegde haring. Ik kan andere items toevoegen en doen zonder al te veel intimidatie. En hoewel veel van onze familiediners nu in buffetvorm zijn, ook al zijn we nu met vierentwintig, is ons kerstavonddiner altijd een sit-down.

Na het eten en alles is opgeruimd, is het cadeau-openingstijd. Een vrijwillige kerstman deelt eerst de cadeautjes uit aan de kinderen voordat de volwassenen hun cadeautjes openen. Omdat ons gezin zo gegroeid is, kost het ons nu meer dan twee uur om alle cadeautjes open te maken. Terwijl we onze cadeautjes openmaken, spelen we op de achtergrond kerstmuziek.

Voor Kerstmis hebben we tradities die kindgericht zijn. Dat zijn de dingen die ik deed met mijn eigen kinderen en nog steeds doe met mijn kleinkinderen. Mijn ouders deden er een paar met mijn broers en mij. Sommige ervan zijn:

 1. De kinderen versieren peperkoekhuisjes, peperkoektreinen en peperkoekmannetjes;
 2. Ze helpen bij het maken van koekjesdeeg en decoreren de koekjes voor het bakken;
 3. We doen verschillende kerstknutsels – d.w.z.: sneeuwmannen en sneeuwvlokken versieren, enz.;
 4. Help de kinderen de boom te versieren met klodders klatergoud die aan elke tak hangen;
 5. We gaan naar de jaarlijkse Santa Claus parade;
 6. Ze schrijven een brief aan de kerstman;
 7. We bezoeken de kerstman in het winkelcentrum;
 8. Ga kerstliederen in de buurt;
 9. Rijd rond en kijk naar kerstverlichting;
 10. En ga naar geadverteerde lokale kerstactiviteiten.

Aangezien deze tradities al van jongs af aan deel uitmaken van het leven van mijn kinderen en kleinkinderen, is het waarschijnlijk dat velen van hen met hun eigen gezin zullen doorgaan. Ik heb het bij mijn eigen kinderen gezien. Vorig jaar op kerstavond hadden we een ongewoon zware sneeuwval. Ik was bezorgd dat mijn familie in erbarmelijke omstandigheden reed en stelde voor om onze kerstavondvieringen uit te stellen tot de wegen beter waren. Geen van mijn vijf kinderen was het met me eens. Ze stonden er allemaal op dat we onze kerstavondvieringen niet moesten uitstellen. Gelukkig is iedereen veilig aangekomen en zoals verwacht hadden we allemaal een geweldige tijd.

Een andere traditie tijdens de feestdagen is ons nieuwjaarsdiner in een restaurant. Het is relatief nieuw voor onze familie, aangezien we het pas ongeveer tien jaar doen. Het is praktisch omdat na alle festiviteiten van het kerstseizoen en oudejaarsavondvieringen, niemand bijzonder enthousiast is om ook een oudejaarsdiner te organiseren.

Dit jaar schreef ik onze eerste jaarlijkse familienieuwsbrief waarvan ik hoop dat het een nieuwe familietraditie wordt. (Het zal een eindejaarsnieuwsbrief zijn) Ik heb elk van de kleinkinderen geïnterviewd en in de nieuwsbrief gezet wat ze wilden zeggen, zo dicht mogelijk bij hun eigen manier van spreken en hun foto’s en naamregels toegevoegd. Voor de baby’s heb ik iets voor ze opgeschreven en ook hun foto’s en naamregels toegevoegd. Vervolgens maakte ik een overzicht van het hele jaar met familiefoto’s van verschillende functies die het hele jaar door werden gehouden.

Op nieuwjaarsdag 2000 schreef ik een brief aan elk van mijn vijf kinderen en de twee kleinkinderen die ik toen had en stopte ze in een blikken doos. Op nieuwjaarsdag 2010 zal ik nog een brief schrijven aan elk van mijn kinderen en kleinkinderen en brieven toevoegen aan de nieuwe kleinkinderen om in de doos te doen. En op nieuwjaarsdag 2020 zijn we van plan om het open te maken en alle brieven te lezen, misschien tijdens ons jaarlijkse oudejaarsdiner.

Ik geloof dat een gezin met tradities die voor elk van hen belangrijk zijn, een hechtere eenheid zal vormen. Tradities lijken de lijm te zijn die ons bij elkaar houdt.

Haar eerste fictieboek getiteld “His Sins”, een familiesaga van drie generaties, komt begin het nieuwe jaar uit. Ze heeft ook talrijke artikelen gepubliceerd in kranten en tijdschriften in zowel Canada als de Verenigde Staten.

Verschillende kleuren Kerstmis over de hele wereld

Kerstmis is een van de beroemde en grootste festivals van de christelijke gemeenschap. Het wordt gevierd met verschillende kleuren en tradities over de hele wereld. In India, de VS, het VK, Canada, Australië en NZ hebben ze allemaal hun eigen manier om de gelegenheid van Kerstmis te vieren. Elk jaar wordt 25 december gevierd als het evenement van Kerstmis, de dag gewijd aan de geboorte van Christus GOD. Dit festival geeft de boodschap van menselijkheid, vriendschap, de welvaart van de wereld en het pad van waarheid en eerlijkheid.

De dag van Kerstmis is het geboorteteken van Jezus dat met grote vreugde en ijver wordt gevierd. Tijdens de viering van eerste kerstdag 2010 speelden het versieren van ornamenten, kunstlicht, kerstfeesten, kerstliederen, recepten, het uitwisselen van geschenken, het verzenden van kaarten, het maken van taarten voor afgevaardigden, de komst van de kerstman op kerstavond en het versieren van kerstbomen een belangrijke rol waar mensen zijn begonnen met hun voorbereiding de afgelopen twee maanden.

Verschillende landen volgen verschillende beste tradities en gebruiken om de gebeurtenis van Kerstmis te vieren. Net als in sommige delen van India gebruiken christenen lichte olielampen van klei als onderdeel van de kerstversiering, terwijl sommigen van hen ze gebruiken om hun huis te versieren met mangobladeren en een ander gebruikt ze om de mango- of bananenbomen te versieren tijdens Kerstmis. Kerstvieringen over de hele wereld Terwijl in Europa Kerstmis wordt gevierd met een nationale feestdag en dat alle mensen, ongeacht hun religie en leeftijd, ervan genieten en het met grote vreugde en vreugde vieren.

In deze westerse landen hebben kerstliederen, kerstfeesten, kerstliederen met verschillende teksten, kerstbomen en de komst van de kerstman een belangrijke rol gespeeld bij het vieren van Kerstmis in Europa. Kerstmis is een van de universele festivals die met grote vreugde en vreugde worden gevierd door verschillende gemeenschappen over de hele wereld. Er zijn geen normen en regels over vieren, mensen kunnen gevierd worden met hun eigen manier en interesse waarin ze willen vieren.

Met de verandering van tijd en generatie veranderen ook de manieren om Kerstmis te vieren. In plaats van familiebijeenkomsten te organiseren maar evenementen te organiseren, willen mensen nu hun kerstcruises en -pakketten boeken waar ze de kans krijgen om het te vieren met luxe faciliteiten, luxe strandresorts en zandstranden. Deze kerstcruises zijn nu een van de veelbelovende ideeën voor de kerstviering geworden. Afgezien van deze kerstbloemen en kunstlicht om binnen en buiten te decoreren, worden ze vooral gebruikt voor de kerstachtergrond. Dit is een feestelijke tijd die staat voor de komst van de festivalweek die eindigt met een nieuw jaar.

In deze hele week van 25 december t/m 31 december is men in feeststemming waar je een straat aantreft die is versierd met kunstlicht, huizen zijn versierd met diverse ornamenten en winkels en andere materiële showrooms staan ​​vol met diverse cadeauartikelen, receptproducten, etenswaren, decoratieartikelen, bomen van verschillende groottes en nog veel meer die mensen kunnen kopen tijdens de kerstviering. Daarom, als je naar verschillende plaatsen en bestemmingen gaat, zul je verschillende kleuren van Kerstmis vinden met unieke tradities en cultuur.

Een elegante witte kerst

Maak uw landhuisfoto perfect door uw decoratieschema deze kerst te veranderen. Na de laatste twee jaar van recessie zeg ik dat weelde op zijn plaats is. Zelfs als je niet “rijk” bent, kun je nog steeds decoreren om je huis een super elegante uitstraling te geven door een trend te zetten in witte en koele kleuren kerstdecor.

Hier leest u hoe u die meest elegante landelijke kerstlook kunt krijgen zonder de bank te verslaan…

Een vleugje blauw in een anders wit of zilverkleurig decoratieschema zal een punch toevoegen aan je elegante kerstdecor.

 • Elegantie staat gelijk aan ingetogen eenheid binnen het decoratiethema. Hier gaan veel mensen de fout in. Als je vermoedt dat je overboord bent gegaan, begin dan met het verwijderen van een paar items totdat het er precies goed uitziet en aanvoelt.
 • Gebruik niet te veel kleuren, anders ziet de kamer of je huis er goedkoop, afleidend en veel te rommelig of te druk uit.
 • Vintage accenten zoals gipsen engeltjes of engeltjes zorgen ervoor dat je kamers niet te pretentieus worden.
 • Elegante kerstkleuren bevinden zich in de koele kleurzone. Koele kleuren schitteren voegen die sfeer van klasse en verfijning toe. Maak je geen zorgen als je achtergronddecor in warme tinten is, je kunt nog steeds zilver, sprankelend goud en wit toevoegen om de look te bereiken. Even terzijde, rode en groene decoraties (zelfs als het de traditionele kerstkleuren zijn) stralen geen enkele vorm van elegantie uit wanneer ze samen worden gebruikt.
 • Voeg toe aan elk bestaand decor. De bovenste twee keuzes zijn zilver of wit, of zilver en wit samen. Strooi kerstversiering voornamelijk in deze kleuren door je hele huis voor de samenhang. Hoewel het op het eerste gezicht misschien lijkt alsof witte versieringen niet veel op Kerstmis lijken, zul je versteld staan ​​als je alles bij elkaar optelt.
 • Buitendecoratie voor de feestdagen. Op uw loopbrug zijn witte armaturen die naar de voortrap of veranda leiden verbluffend. En als je de mogelijkheid hebt om nieuwe buitenverlichting te kopen voor de feestdagen, kies dan voor de kleinere feeën- of LED-lampen voor superverfijning. (Als je deze op zonne-energie kunt vinden, nog beter omdat je de omringende bomen kunt versieren voor een extra sprankeling zonder je elektriciteitsrekening te belasten.)
 • Dit geldt ook voor binnen- en boomverlichting voor de kerst. Voeg overal wat sprankeling toe voor elegantie en wees niet verbaasd als de feestdagen voorbij zijn en je familie je vraagt ​​om er een paar achter te laten voor sfeer en effect het hele jaar door.
 • Elegante bloemstukken zijn niet de standaard felrode of witte kerststerren. Als je echt goed naar deze planten kijkt, zul je merken dat ze behoorlijk opzichtig zijn. Kies in plaats daarvan voor tientallen witte rozen (zelfs zijde is prima) en plaats ze in delicate glazen vazen ​​​​door uw hele huis.
 • Kleine extra’s om het allemaal samen te brengen zijn een witte stompkaars op een spiegelvoet voor het tafelblad. Verpakte cadeautjes die in de hoeken van elke kamer werden gestut – natuurlijk verpakt in goud of zilverpapier en vastgebonden met witte strikken. Probeer als alternatief cadeaus in wit papier te verpakken en gebruik een gouden lint om de strikken te vormen. Voeg koel blauw toe aan de mix en je krijgt een vleugje kleur die bij het thema past.

Hier zijn nog 5 of 6 kerstballen in uw kleurkeuze, geplaatst in een grote, zware glazen schaal, staat geweldig op een bijzettafel, de eettafel of de salontafel! Alle soorten beddengoed moeten ook helderwit zijn. Als je klaar bent met je kerstversiering, krijgt je huis die elegantie waar je naar streeft.

Best Christmas Lights Background – Kerstverlichting Achtergrond 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.