Skip to content
Home » Best Christmas Ribbon for Trees – Kerstlint voor bomen 2021

Best Christmas Ribbon for Trees – Kerstlint voor bomen 2021

Best Christmas Ribbon for Trees – Kerstlint voor bomen 2021

Bij het voorbereiden van de feestdagen staat het kiezen en versieren van de kerstboom vaak hoog op onze prioriteitenlijst. Het versieren van de kerstboom is meestal een gezinsactiviteit die wordt ondernomen tijdens de spannende aanloop naar Kerstmis. Als u uw gezin aanmoedigt om enkele eenvoudige ontwerprichtlijnen te volgen in plaats van een hectische gratis voor iedereen, zou u een prachtige boom moeten krijgen om trots op te zijn.

Als je traditionele methoden volgt, zullen je kerstboomversieringen bestaan ​​​​uit lichten, slingers, versiering en ornamenten die in die volgorde zijn gerangschikt. De kerstboom zou dan worden versierd met een boomrok en traditioneel worden bedekt met een topper zoals een engel of ster om de boom af te maken.

Lichten zijn waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van de kerstboom en het is de moeite waard om een ​​tijdje te besteden aan het kiezen ervan, omdat er zoveel soorten beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat je voldoende lampen koopt voor de grootte van de boom die je nodig hebt om een ​​boom te creëren die op een evenwichtige manier is gedecoreerd. Voor bomen die 2-3 voet lang zijn, heb je 35-80 lampen nodig, voor bomen van 1,20 meter hoog of langer, gebruik je 100 lampen per voet. Wanneer je je kerstboom aankleedt met lichtjes, rijg ze dan van de basis van de boom naar de punt aan de bovenkant. Wees voorzichtig wanneer u lampen aan elkaar rijgt, want het is gemakkelijk om zekeringen te overbelasten en circuits te beschadigen, gooi lampen die niet goed werken weg en schakel ze altijd uit als u het huis verlaat en wanneer u naar bed gaat.

Als je klaar bent met je lampen, is het tijd om na te denken over slingers die kunnen worden gemaakt van klatergoud, kralen of verschillende soorten en breedtes lint. Veel mensen die een traditionele look willen bereiken, produceren hun eigen slingers door popcorn, veenbessen of door papieren kettingen te maken. Hoe u besluit uw slinger te draperen, is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Als u uw slingers in lussen laat zien, krijgt u een dramatisch effect, maar houd er rekening mee dat grote lussen er belachelijk uitzien op een kleine boom. Je kunt je slinger ook tentoonstellen door hem aan de top van je boom te bevestigen en er rond te lussen. Het kan zijn dat u wat oefening nodig heeft om te bepalen welke methode u verkiest. Mogelijk moet u uw tilband vastzetten met linten of stropdassen om te voorkomen dat de tilband wegglijdt. Je moet ongeveer 10 voet guirlande per voet boom schatten, als er een overschot is, kan het worden gebruikt om kransen en schoorsteenmantels te versieren, het is prima om de soorten guirlande die je gebruikt te mengen, zolang je ervoor zorgt dat ze op elkaar afstemmen.

De volgende stap is om de boom aan te kleden met ornamenten; je hebt niet de duurste kerstboomversieringen nodig om een ​​fantastische kerstboom te maken, zolang je maar weet hoe je ze correct moet weergeven. Je zult blij zijn te horen dat je eigenlijk niet teveel versieringen op je kerstboom mag hebben, het geheim zit hem in het bereiken van de juiste afstand. Begin met het ophangen van decoraties aan de binnenste takken, dit zal interesse en diepte toevoegen; gebruik hiervoor de slechtste van je versieringen en bewaar je betere versieringen voor de buitenste takken. Streef ernaar om ongeveer 10 kerstboomversieringen per 2 voet boom weer te geven, hang soortgelijke decoraties aan elkaar om een ​​maximaal effect te creëren. Als je een echt assortiment decoraties hebt, kan het gebruik van een mooi lint om ze op te hangen ze een meer uniforme, mooie uitstraling geven.

Trim verwijst naar strikken, klatergoud en al het andere waarmee je je boom wilt versieren; je wilt er misschien geen, wat een beter alternatief is dan de veelgemaakte fout te maken om de boom in een snoeischaar te verdrinken, wat je harde werk alleen maar zal bederven. De kerstboomrok moet groot genoeg zijn om de standaard te bedekken, wat het doel is, maar niet groter dan de gemiddelde grootte van de takken. Het enige dat je nog hoeft te doen om je mooie boom af te maken, is om wat ingepakte cadeautjes en een topper toe te voegen. De meest voorkomende toppers zijn sterren en engel, hoewel je alles kunt kiezen wat je maar wilt, zolang het maar smaakvol is, een strik gemaakt van hetzelfde lint als gebruikt in de slinger kan een heel eenvoudige maar opvallende boomtopper creëren.

Gekleurd lint – een verscheidenheid aan toepassingen

Traditioneel werd gekleurd lint gebruikt als haaraccessoire voor jongere meisjes. Maar tegenwoordig heeft het een verscheidenheid aan toepassingen en kan het verschillende doelen dienen. En hoewel het nog steeds kan worden gebruikt om haar vast te binden, worden linten nu vaak verwerkt tot uitgebreide haaraccessoires die bij elk soort ensemble en op elke leeftijd kunnen worden gedragen. Ze kunnen zelfs in kapsels worden gevlochten voor een bijzonder unieke look.

Gekleurd lint kan in allerlei verpakkingen worden gebruikt. Of je nu een cadeau inpakt voor een verjaardagsfeestje dat je bijwoont of je eigen winkel runt, het kan van pas komen. Het kan de finishing touch zijn van een mooi ingepakt cadeau of een belangrijk onderdeel van de verpakking van uw product.

Daarnaast kan gekleurd lint gebruikt worden in allerlei knutselprojecten. Als je een riool bent, kan het worden gebruikt om kleding en dekens te verfraaien. Als je breit of haakt, kun je ook linten gebruiken om een ​​beetje flair toe te voegen aan een deken of ander project waaraan je werkt. Het kan zelfs worden gebruikt in scrapbooking-projecten of om sieraden te maken.

Linten kunnen ook een leuke touch geven aan elk feest of evenement. Voor een bijzondere look kunnen meerdere strengen lint in alle verschillende breedtes en kleuren vanaf het plafond gedrapeerd worden. Als uw evenement buiten plaatsvindt, kunt u lint aan boomtakken hangen zodat ze in de wind kunnen stromen en bijdragen aan de sfeer.

Linten zijn eigenlijk universeel bekend als symbolisch voor een aantal goede doelen en doelen. Alles, van borstkanker tot autismebewustzijn, heeft een coördinerend gekleurd lint om de oorzaak te helpen promoten.

Meer praktisch kunnen linten worden gebruikt om dingen gemakkelijk bij elkaar te houden. Het kan de fopspeen van een kind effectief aan hun riemlus bevestigen, zodat deze niet op de grond valt wanneer deze uit hun mond glijdt. Door een lang lint aan een paar handschoenen te binden en dit door de armen van je winterjas te halen, raak je geen enkele handschoen kwijt. Lint kan zelfs worden gebruikt om de gordijnen in elke kamer van uw huis te binden.

Gekleurd lint kan om verschillende redenen en doeleinden worden gebruikt. Met een aantal breedtes en kleuren om uit te kiezen, kun je het voor bijna alles gebruiken wat je maar kunt bedenken!

Vind cadeauverpakking opnieuw uit en red een boom

Heb je er al eens aan gedacht om je eigen cadeauverpakking te maken? In plaats van tot $ 5 te betalen voor papier, lint, strikken en plakband, waarom zou u zelf niet creatief worden? Het eerste dat u hoeft te doen, is rondkijken in uw huis naar rommel die u kunt gebruiken om in te pakken of te versieren.

Resterend materiaal van naaien, stofferen of zelfs items die te armoedig zijn om aan een goed doel te doneren, kunnen worden gebruikt voor cadeaupapier, strikken en lint om uw pakket vast te binden. Snijd de stof in lange stroken, drie centimeter breed, en vouw de lange weg in drieën. Druk erop met een strijkijzer en je kunt er een mooie strik mee maken. Of vlecht drie smalle stroken van een dunne stof samen om een ​​sterk touw te maken om in te wikkelen.

Krantenartikelen die betrekking hebben op de interesses van de ontvanger van het geschenk kunnen over een gewone geschenkdoos worden geplakt, maar overlappen elkaar enigszins. Gebruik de elastiekjes die bij het papier zijn geleverd om de doos vast te zetten! Of bewaar de zondagse grappen en pak cadeautjes voor de kinderen in. Het sportgedeelte is goed voor papa. Pagina’s uit Vogue of andere modebladen zullen je tienerdochter aanspreken.

Wat dacht je ervan om de kinderen te laten helpen bij het maken van de krant? Koop een goedkope rol of gerecycled gewoon papier. Laat de kinderen afbeeldingen tekenen, er labels op plakken, ontwerpen uit andere tijdschriften knippen om op te plakken, of zelfs een stempelkussen en stempels gebruiken om ontwerpen te maken. Voeg vakantiespreuken toe met een rubberen stempel of knip ze uit de krant en tijdschriften!

Lisa Mason, professionele woordsmid te huur: gamer, echtgenote, moeder, ondernemer, gepubliceerde dichter, mede-eigenaar van gamegidsbedrijf, spreker in het openbaar en internetbedrijfsadviseur. Je kunt meer lezen of Lisa’s blog volgen op haar website.

Diversiteit in lintgebruik

Creatief zijn wordt algemeen erkend als een zeer gewaardeerde kwaliteit, maar hoe weet je of iemand zijn verbeeldingskracht ten volle gebruikt? De realiteit is dat creativiteit zelfs in de kleinste details te vinden is. Van de manier waarop iemand zich kleedt tot de manier waarop hij of zij cadeautjes en geschenken inpakt, het zijn allemaal indicatoren van creativiteit. Hier is een leuk idee voor een test. Bied iemand een lintje aan en vraag wat ze ermee kunnen doen. Een creatief, fantasierijk persoon zal als volgt antwoorden.

Voor alles moet je weten dat een lint geen detail is dat alleen in cadeauverpakkingen wordt gebruikt. Het heeft eigenlijk tal van andere toepassingen. Het meest populaire gebruik van linten is om een ​​geschenk te versieren en dit kan iedereen je vertellen. Een creatief persoon zou echter een dergelijk detail kunnen overwegen bij het inrichten van de kamer waarin een huwelijksfeest zal worden gehouden. Een bedrukt trouwlint ziet er spectaculair uit op de rugleuning van een stoel of wordt gebruikt om het bestek in te pakken. Gasten zullen zeker aangenaam verrast zijn door deze kleine maar effectieve details. Een andere geweldige manier om linten in een bruiloft op te nemen, is door ze op de gunsten te plaatsen. Zo genieten uw gasten er niet alleen van terwijl ze aan tafel zitten, maar kunnen ze het bedankje ook als souvenir bewaren. Daarnaast kunnen linten een leuke toevoeging zijn aan een kerstboom.

Dit is geenszins een ongewoon gebruik van lint. Wanneer het winterseizoen nadert, krijg je een indrukwekkend scala aan kerstversieringen te zien. Sinds enige tijd zijn er onder de vele globes die je kunt kopen, talloze collecties kerstboomlinten. Deze zijn ofwel eenvoudig van ontwerp of bevatten details zoals maretakknoppen. Deze zien er geweldig uit wanneer ze op de kerstboom worden geplaatst en brengen echt de kerstsfeer in elk huis. Tot nu toe is geen gebruik ongewoon. Hoewel deze creatief kunnen zijn, kan een lint worden gebruikt voor andere doeleinden die nog fantasierijker zijn.

Een creatief persoon zal bijvoorbeeld in een eenvoudig lint een geweldig detail zien dat de moeite waard is om te gebruiken bij het knopen van de gordijnen. Een ander geweldig idee is om mooie linten te gebruiken om verschillende ambachten op te fleuren, zoals een fotolijst of handgemaakte dozen. Deze ideeën kunnen inderdaad behoorlijk vrouwelijk lijken, dus het is mogelijk voor vrouwen om aan deze toepassingen te denken, maar ze zijn toch het vermelden waard. Een andere interessante manier om het meeste uit een lint te halen, is door het op verschillende sieraden toe te passen. Horloges die zijn ontworpen voor vrouwen hebben bijvoorbeeld een klein lint aan één kant van de armband.

Als je zo’n item in huis hebt, probeer er dan een lint aan toe te voegen en je zult zien hoe gemakkelijk het van uiterlijk verandert. Tot je verbazing kon de lijst maar doorgaan. Alle bovenstaande voorbeelden zijn behoorlijk populair, dus je zou verwachten dat een echt creatief persoon met meer toepassingen komt. Een lint is een bekend, veelgebruikt detail, dat door veel mensen, tegen de verwachting in, alleen met cadeauverpakkingen wordt geassocieerd. Als we echter naar de bovengenoemde feiten kijken, kunnen zelfs de kleinste details een indrukwekkend aantal toepassingen hebben.

 

Best Christmas Ribbon for Trees – Kerstlint voor bomen 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.