Skip to content
Home » Best Christmas small Tree Christmas Mini Tree Kerst kleine boom Mini Kerstboom 2021

Best Christmas small Tree Christmas Mini Tree Kerst kleine boom Mini Kerstboom 2021

Best Christmas small Tree Christmas Mini Tree Kerst kleine boom Mini Kerstboom 2021

Toen ik jong was, hadden de meeste gezinnen precies één boom. Er waren eigenlijk geen kleine kerstbomen, want we geloofden allemaal hoe groter hoe beter. Alle kinderen wilden een boom die groter was dan hun ouders dachten dat hij goed in hun huis zou passen. Niemand had meer dan één boom. En alle bomen waren vrijwel hetzelfde: ooit levende bomen die waren gekapt en vervoerd naar een plaats waar je ze had gekocht, ze in de auto stopte of op een of andere manier vastgebonden en vervolgens naar huis vervoerde.

Ze waren allemaal verschillende tinten groen en vrijwel hetzelfde, inclusief ongeveer dezelfde hoogte, meestal gemiddeld tussen de 5 en 7 ½ voet lang,

De creativiteit kwam in het versieren ervan. We gebruikten allemaal balversieringen, verschillende beeldjesversieringen, ornamenten die de kinderen hadden gemaakt, misschien wat zilver klatergoud, misschien snaren popcorn en dergelijke. Natuurlijk hadden ze allemaal licht, en er was eigenlijk maar één soort licht achter hen. Het versieren van een boom was een familieaangelegenheid en erg leuk, maar je deed het eigenlijk maar één keer, want het was veel werk en ook toezicht.

Niemand had meer dan één boom; het was gewoon te veel werk! Maar wat als het mogelijk zou zijn om een ​​goedkope boom te hebben die bijna voor altijd meegaat, een die bijna overal past, die supergemakkelijk is op te zetten, af te breken en op te bergen, en die misschien zelfs wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde lichten, misschien zelfs al versieringen erop? ? In dat geval heb je er misschien meer dan één!

Tegenwoordig hebben we met kleine moderne kunstkerstbomen precies wat we hebben beschreven. Handige, kostenbesparende, herbruikbare kleine kerstbomen. Veel gezinnen hebben er meer dan één. Misschien hebben ze zoals gewoonlijk die natuurlijke boom die het gezin feestelijk siert, en misschien nog een kleine kunstmatige boom. Misschien is er een boom alleen voor de kinderen, en misschien een in de voorhal om bezoekers meteen te begroeten, en misschien zelfs op kantoor? Dat is precies wat we tegenwoordig in veel huishoudens hebben.

Wij hebben persoonlijk onze belangrijkste natuurlijke boom zoals hierboven beschreven. Ik heb ook een kleine kerstboom (deze is paars) in mijn kantoor om bezoekers te begroeten, en we hebben ook twee kleine thuis. Degene in de voorhal kwam uit een ruilwinkel, wat betekent dat het gratis was, en begroette bezoekers. We hebben er ook nog een die de kinderen als die van hen beschouwen in hun speelkamer.

Kleine kerstbomen – Bomen die overal en overal passen en vakantievreugde wijd en zijd verspreiden

De kerstboom is de traditionele herinnering aan feestvreugde, maar velen van ons wonen in kleinere huizen, appartementen of appartementen en hebben misschien geen ruimte voor een grote. Of we hebben misschien ruimte voor een volledige maat, maar willen er misschien meer dan één, misschien een boom in de voorhal, slaapkamer of ons kantoor.

We hebben elk jaar een natuurlijke boom op ware grootte en zouden deze voor niets willen ruilen, maar we hebben ook een aantal kleinere bomen. Deze worden vaak tafelkerstbomen genoemd, ook al staan ​​ze niet altijd op tafel! Voor veel mensen zijn deze kleinere tafelbladkeuzes misschien de enige mogelijke optie.

We hebben er een in de gang waar een grote boom niet zou passen en ik zet er ook een in mijn kantoor. Deze kleinere bomen van ons zijn kunstmatig, maar je zou ook een natuurlijke boom kunnen gebruiken. Zelfs een potplant, misschien een vormsnoei, bonsai of zelfs een rubberboom werkt ook goed!

De meeste kleine bomen zijn tegenwoordig kunstmatig en er zijn veel opties beschikbaar. Er zijn bomen die er volledig echt uitzien, misschien een Monroe Pine of een andere populaire variëteit imiteren, evenals zilveren, rode, roze, groene en andere gekleurde bomen!

Met een beetje fantasie kun je bomen krijgen die zo klein zijn als zes centimeter tot misschien 1,20 meter, misschien wel de bovengrens van een kleine boom. Met al deze mogelijkheden is er geen reden om niet overal een boom te hebben!

Kleine kerstbomen, kies een boom die overal past, hoe klein je ruimte ook is

Ik hou van grote bomen en grote versieringen, maar ze zijn niet voor iedereen even praktisch. Hoewel het geweldig zou zijn om een ​​boom van 15 voet feestelijk versierd te hebben met honderden meters licht, kilo’s klatergoud en honderden ornamenten, is het gewoon niet praktisch voor de meeste mensen. Zelfs een kleine vier of vijf voettekst kan onpraktisch zijn in uw appartement, uw kantoor of zelfs uw huis. Om deze en nog veel meer redenen is de kleine kerstboom enorm populair geworden.

Nu kan een kleine boom van bijna elk type zijn. Het kan een natuurlijke boom zijn of misschien is het bovenste deel van een natuurlijke boom afgesneden. Het kan kunstmatig zijn, misschien een natuurlijk ogende of misschien een zilveren, rode, groene of zelfs roze. Het kan een ingemaakte bonsaiboom zijn of misschien een vormsnoei. Ik heb er zelfs een gezien, gemaakt van drijfhout, feestelijk versierd en gewoon feestelijke vrolijkheid uitstralend.

De meeste kleine bomen, ook wel tafelkerstbomen genoemd, hoewel ze niet altijd op tafelbladen staan, zijn tegenwoordig kunstmatig. Kunstmatige middelen hebben verschillende voordelen, hoewel ze niet voor iedereen zijn. Er is geen rommel of gedoe; water geven, naalden laten vallen, brandgevaar, een dode boom verwijderen na de vakantie, etc. Maar die frisse boomlucht heb je niet. Tip: Een natuurlijke krans kan in plaats daarvan voor die frisse dennengeur zorgen.

Gebrek aan ruimte is nooit een beperkende factor als het gaat om feestvreugde, hoewel gebrek aan verbeeldingskracht dat wel kan zijn. Denk gewoon: “Wat zou de Kerstman doen?”

Unieke kerstboomthema’s

Als je een stijlman bent die een beetje verveeld is met het traditionele, dan ben je misschien geïnteresseerd in unieke kerstboomthema’s. Hier zijn enkele unieke suggesties voor kerstboomthema’s die zeker echte gespreksstarters zullen zijn.

De Kerst Cocktail Party Boom

Dit kerstboomthema ziet er geweldig uit op zowel grote als kleine bomen. Ten eerste, als je boom geen voorverlichte boom is, probeer hem dan te rijgen met een reeks nieuwe lichten in plaats van de gebruikelijke eivormige lichten. Je kunt plastic lampen kopen in de vorm van Chinese Lantaarns (voor een jaren 50-gevoel), Chili Peppers (voor dat moderne martini-bargevoel) en Pink Flamingos (voor die Tikki-cocktailparty-vibe.)

Probeer de boom dan te versieren met kleine cocktailparaplu’s en veelkleurige cocktailprikkers. Als je boom erg groot is, kun je hem ook versieren met plastic champagneglazen waar je pailletten of glitter in hebt geplakt. Minipralines gevuld met likeur zijn ook prachtige boomversieringen.

De peperkoekboom

Dit mooiste kerstboomthema raakt nooit uit de mode. Het ziet er het beste uit op een groene of rode boom. Versier het met peperkoekmankoekjes, rode glazen bollen, tonnen zuurstokken, roodfluwelen strikken
en zelfgemaakte papieren sneeuwvlokornamenten.

Deze boom ziet er geweldig uit, geaccentueerd met een slinger met witte of gouden kralen of een bossige rode of witte slinger van klatergoud. of een slinger in ijspegellook. Maak het af met een gevulde witte of bruine teddybeer met kerstthema.

De chocolade- en goudboom

Dit is waarschijnlijk het meest trendy kerstboomthema dat hier wordt beschreven. Het ziet er geweldig uit op een rode kunstboom. Het kleurenschema is in dit geval rood, bruin en goud. Beetje fonkelend goud en rood
lampen zien er het beste uit. Denk aan de jaren tachtig als je deze versiert. Versier deze boom met walnoten, dennenappels en chocolaatjes verpakt in folie. Gouden munten zijn een leuke touch. Bind dan geweldig doorschijnend goud
en rode linten, gebruikmakend van het soort lint met buigbare draad aan de uiteinden van de bomen. Het uiteindelijke effect van deze boom moet zeer weelderig en weelderig zijn.

De nieuwe babyboom

Als je de geboorte van een kind of de eerste verjaardag van een kind viert, is dit een geweldige boom om te eren hoe blij je bent met de nieuwe aankomst in je huis. De voorgestelde decoraties zien er geweldig uit op
elk soort boom, maar je zou kunnen overwegen om een ​​kleine blauwe of roze kunstboom te kopen. Dit is een goed idee, zodat peuters of baby’s in de omgeving geen schuurnaalden kunnen krijgen. Als u vooraf belichte kunstmatige bomen koopt, hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat ze aan lichten trekken en het hele ding naar beneden trekken. Als je veel peuters in de buurt hebt, wil je misschien kiezen voor een kleine keramische kerstboom totdat ze oud genoeg zijn om niet naar versieringen en kerstboomtakken te grijpen.

Roze, mintgroene, lavendelkleurige en blauwe gematteerde glazen kerstballen staan ​​bijzonder mooi op roze of blauwe kunstbomen. Je kunt deze bomen ook versieren met babyspeelgoed, babyflesjes gevuld met snoep,
teddyberen, babyslofjes en sokken, fopspenen en houten alfabetblokken. Kleine knuffels zien er geweldig uit op dit type boom en een grotere teddybeer of zachte knuffel is een geweldige boomtopper. als de
baby is een meisje dat je zou kunnen overwegen om de boom te bedekken met een pop verkleed als een engel.

The Peppermint Twist Tree

Dit meest minimalistische kerstboomthema ziet er fantastisch uit op een helderwitte voorverlichte kunstboom. Het kleurenschema hiervan is rood en wit, maar je kunt een vleugje groen toevoegen aan de lichten die je hebt
touw eromheen. Puristen denken echter dat het het beste is om het geheel in alle opzichten rood en wit te houden.

Als het op de decoraties aankomt, blijf dan bij rode en witte ronde glazen bollen. Rood en wit gematteerde glazen bollen zien er veel beter uit dan de conische. Versier de takken ook met zoveel rode en witte pepermuntstokjes als je kunt vinden. Onthoud ook dat je rode of witte kerstballen ook kunt strippen met witte of rode glitter door simpelweg wat lijm in een gestreepte vorm aan de kerstbal toe te voegen en deze in de glitter te rollen.

Je kunt deze look ook accentueren met rode en witte balvormige pepermuntsnoepjes. Een grote lolly met rode en witte strepen en omringd door een zonnestraalboeket van zuurstokken maakt een geweldige boom
bovenkant.

De boom aan de zeezijde

Dit meest ongewone kerstboomthema ziet er het beste uit op kunstmatige bomen in aqua of lichtblauwe kleuren. Het zou echter ook passen bij elke boom met een koraalkleur zoals lichtoranje of roze.

Deze boom is versierd met schatten uit de zee, waaronder schelpen, zeepaardjes en ornamenten gemaakt van aquariumdecoraties (schatkisten, munten en koralen). Parelsnoeren kunnen worden gebruikt als:
een slinger en nieuwe lichten in de vorm van schelpen of zelfs vissen kunnen worden geregen om het aquatische thema te versterken.

De sneeuw- en ijsboom

Dit is een van de meest ongewone kerstboomthema’s, omdat het wit en ijsblauw is in plaats van het meer bekende rood en groen. Versier het eerst met een slinger van nieuwe lichtjes in de vorm van ijspegels of sneeuwvlokken. Je decoraties moeten gemaakt zijn van doorzichtig plastic of kristal, zodat de boom lijkt te druipen van bevroren, glinsterende vormen. In plaats van een katoenen latje, drapeer je de boom met een faux spin
fleeces of katoensnippers om takken te simuleren die zwaar van de sneeuw zijn. Je kunt dit katoen zelfs op de uiteinden van de tak kantelen, zodat het lijkt alsof het daar samengeklonterd is.

Je laatste stap is om het geheel royaal te besproeien met flocking. Flocking is gesimuleerde sneeuw die wordt geleverd in een spuitbus. Je kunt dit spul op vrijwel elk soort boom spuiten, inclusief kunstmatige voorverlichte kerstbomen en keramische bomen om ze er ijziger uit te laten zien.

Deze behandeling is prachtig op een witte kunstboom, maar staat ook prachtig op rode, paarse, blauwe of andere kunstbomen omdat al het wit mooi contrasteert met de originele kleur van de boom.

Waarom we van kleine bomen houden

Als je aan bomen denkt, denk je waarschijnlijk aan grote, stijgende bomen die geweldig zijn voor schaduw en bandenschommels, of de groenblijvende kerstboomvariëteit. Bomen zijn er in alle soorten en maten en met allerlei bladvormen, kleuren en variëteiten. Sommige bloeien, andere geven ons fruit, maar ze hebben allemaal een doel. Als je van bomen houdt, maar al veel in je tuin hebt, wil je misschien een kleinere (of drie) om textuur en kleur toe te voegen. Hier zijn slechts een paar van de grote kleine bomen die er zijn.

De Paperback Maple is een interessante boom omdat de kaneelkleurige bast in de loop van het jaar afbladdert. Het voegt dimensie en textuur toe, evenals een gespreksonderwerp voor uw tuin en deze boom doet het geweldig in alle grondsoorten, hoewel hij niettemin van goed doorlatende grond houdt. De volwassen hoogte is ergens tussen de 20-35 ‘, maar het wordt nog steeds als een kleine boom beschouwd en aangezien het zo weinig veeleisend is, waar wacht je nog op? Deze boom is geweldig voor mensen die in het hele land in de zones 4-8 wonen.

Ah, de Japanse esdoorn. Wat kunnen we zeggen over deze prachtige boom? Het is sierlijk, het is kleurrijk en het is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Het komt zelfs in verschillende varianten, zoals huilend en rechtop, dus het kan zo ongeveer overal worden meegenomen. Het is een geweldige kleine schaduwboom en op zijn meest volwassen wordt hij niet meer dan 30 voet lang en breed, en de mooie bladeren! Zulke mooie bladeren. De Japanse esdoorn doet het het beste in de zones 5-8.

Als je op zoek bent naar een boom die het hele jaar door iets te bieden heeft, dan heb je die gevonden in de Washington Hawthorne. In het late voorjaar krijgt u prachtige witte bloemen. In de zomer krijg je de textuur en kleur van donkergroene bladeren en als de herfst eenmaal toeslaat, kun je verwachten dat rode en oranje bladeren de takken zullen sieren. Maar dan is het nog niet voorbij, want diep in de winter zie je nog trossen rode bessen tegen de grijzende lucht. Het enige nadeel is dat ja, het heeft doornen, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor al die rente. Deze boom doet het het beste in de zones 4-8.

De Eastern Redbud opent de lente met een explosie van roze bloemen en is aanpasbaar aan een grote verscheidenheid aan bodems. Het is geweldig voor werven in zones 4-9 en op volledige hoogte zal het slechts ongeveer 30 voet zijn. Wat een geweldige manier om je tuin te versieren!

Kleine Kerstbomen – Feestdecoraties voor Overal

Kerstmis is een speciale tijd of een speciaal jaar, en een belangrijk onderdeel van Kerstmis, naast familie en andere dierbaren, is zeker de kerstboom. Ik hou van alle soorten bomen, van levende buitenbomen die versierd zijn tot natuurlijke binnenbomen, potplanten en andere bomen, en ik ben zelfs dol geworden op kunstmatige bomen, iets wat ik in mijn jeugd niet begreep. Terwijl iedereen als kind een natuurlijke boom op ware grootte had, is dat tegenwoordig gewoon minder mogelijk. Niet alleen zijn hun prijzen in de loop der jaren enorm gestegen, maar een boom op ware grootte neemt veel ruimte in beslag. Minder gezinnen hebben die extra ruimte beschikbaar, vooral met zoveel mensen die in appartementen en appartementen wonen. Dat is maar één reden voor een kleine kerstboom.

Een andere reden is dat sommigen van ons van meerdere bomen houden. We hebben een natuurlijke in de woonkamer, een kleinere voor de kinderen die ze als “hun” boom beschouwen, en ik heb er ook een in mijn kantoor. Bezoekers van mijn kantoor reageren er altijd positief op!

Er zijn vier hoofdtypen kleinere bomen en ze zijn allemaal geweldig op hun eigen manier. Welke is jouw favoriet?

Het eerste type is gewoon een normale natuurlijke boom, maar een kleiner formaat. Een boom van 3 of 4 voet past op veel plaatsen waar een grotere niet kan! Helaas zijn de prijzen vaak hetzelfde als een full-size, hoewel je kunt rondkijken. Een natuurlijke heeft ook water nodig, gaat maar een paar weken mee, verliest naalden en droogt uiteindelijk uit en wordt brandgevaarlijk.

Een ander type is een goed gedecoreerde potplant, of het nu een boom of een ander type plant is. Deze kunnen absoluut rocken en jaar na jaar worden gebruikt!

Het derde type is een kunstboom die er realistisch uitziet. Er zijn er zoveel om uit te kiezen die bijna niet te onderscheiden zijn van een natuurlijke, en de meeste gasten zullen geen idee hebben dat ze nep zijn. En natuurlijk kun je hem jaar in jaar uit probleemloos gebruiken.

Het laatste type is een kunstmatige die geen poging doet om er echt uit te zien. Hoewel de vorm misschien perfect is, zijn er geen roze, paarse, rode of soortgelijke gekleurde dennen in het bos.

Heerlijk om overal een boom te kunnen plaatsen! Met zoveel opties voor kleinere bomen, is er zeker een die je leuk vindt!

Kleine kerstbomen die overal passen – Kerstbomen op tafel die overal kerstvreugde brengen

Mijn tante Battle Axe krijgt altijd een enorme kerstboom, meestal een Monroe Pine die minstens 1 meter hoog moet zijn. Het staat in de familiekamer, een kamer met een duidelijk heel hoog plafond, en er is een klein leger mannen voor nodig om het door te snijden, te verplaatsen en het dan op de een of andere manier vast te zetten in zijn extra grote boomstandaard. Het is indrukwekkend en je kunt het gewoon niet verslaan voor effect, maar het is niet voor iedereen of overal. Ik kan me voorstellen dat ik het in mijn huis probeer te plaatsen – het zou op zijn kant moeten zijn. En laten we het vergeten in mijn kantoor te leggen.

Kleinere bomen zijn natuurlijk populairder, maar te oordelen naar de gemiddelde boom die hier wordt verkocht, lijken ze gemiddeld ongeveer 5 tot 7 voet hoog te zijn. Een kleiner type boom, een tafelbladkerstboom genaamd, wordt erg populair omdat ze overal passen.

Een kerstboom op tafel is maar een kleine boom. Het kan wel of niet op een tafel zitten. Sommige zijn natuurlijke bomen, maar kunstmatige zijn erg populair. Drie tot vier en een halve voettekst lijken het populairst te zijn, en er zijn ook tal van kleinere opties beschikbaar. Keramische bomen, vaak 12 tot 18 inch hoog, evenals potbonsai’s zijn andere populaire opties.

We hebben een klein kunsttafelblad, één in de voorhal en één in mijn optie. Het is onmogelijk dat een full-size exemplaar op een van die plaatsen zou passen. Door voor een tafelboom te gaan, kunnen we een kerstboom hebben waar we maar willen!

Best Christmas small Tree Christmas Mini Tree Kerst kleine boom Mini Kerstboom 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.