Skip to content
Home » Best Christmas String Lights – Kerst Lichtslingers 2021

Best Christmas String Lights – Kerst Lichtslingers 2021

Best Christmas String Lights – Kerst Lichtslingers 2021

Als je aan Kerstmis denkt, is een helder verlichte boom beladen met een groot aantal geschenken het eerste dat in je opkomt. Deze feestelijke gelegenheid is sinds de oudheid nauw verbonden met goede familietijd. Zelfs als iemand het hele jaar door bezig is geweest, zal hij tijdens de vakantie zeker wat tijd vrijmaken voor zijn dierbaren. Gezinnen brengen samen tijd door met het versieren van de kerstboom en het verlichten van de hele ruimte in en om hun huis. Het gebruik van kerstlichtslingers als decoratie maakt deel uit van dit geweldige ritueel dat families dichter bij elkaar brengt. Na al het harde werk, wanneer je de glorie en schoonheid van je creatie ziet, zullen je harten overlopen van een vreugde die jullie allemaal kunnen delen.

Als het op decoratie aankomt, is het een feit dat u overweldigd zult worden door de opties die op de markt en online beschikbaar zijn. Als je geen zin hebt om uit te gaan om te winkelen, te kampen hebt met druk verkeer en last-minutes, kun je gemakkelijk online winkelen vanuit het comfort van je eigen huis. U kunt rustig lezen over de details, soorten, prijzen en de garantie van het door u gekozen product.

Kerstverlichting is niet langer eenvoudig. Ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan stijlen, vormen, kleuren en materialen. Als u uw creativiteit wilt tonen, kunt u bij het plannen van uw decoratie rekening houden met deze grote verscheidenheid aan variaties. Het kan ook heel leuk zijn om met kerstlichtslingers te spelen. Denk aan sterren, elven, engelen of iets anders onder de zon, je zult zeker lichten in die vorm vinden.

Maak uw leven gemakkelijker door vellen lichtslingers voor grote ruimtes en ijspegellampen voor uw boom te kopen. Als je wilt dat je lampen schitteren, kan dat eenvoudig door een eenvoudig mechanisme toe te voegen. Als het je idee is om een ​​verbluffend lichteffect te creëren op een verre locatie van een stroombron, dan zijn lampen op batterijen de perfecte keuze voor jou. Er is veel hulp online beschikbaar om u te begeleiden bij uw innovaties en creativiteit met betrekking tot kerstlichtslingers.

Je kunt vasthouden aan de traditionele kleuren of ervoor kiezen om de eentonigheid te doorbreken en voor veelkleurige lichtslingers te gaan. Kerst kan tegenwoordig elke kleur zijn die je maar wilt. Als er kinderen in huis zijn, hebben ze de neiging om veel beslissingen te nemen. Kerstlichtslingers kunnen zelfs de vormen en kleuren hebben die ze bewonderen, zelfs in de vorm van hun favoriete dieren, bloemen of zelfs stripfiguren. Laat uw creativiteit de vrije loop deze kerst en geef uw gezin een verlichte omgeving.

Kerst Lichtslingers

Hoe hang je lampjes aan een kerstboom?

De feestdagen zijn de beste tijd van het jaar en versieren mijn huis en de kerstboom. Dus hoe hang je lichtjes aan een kerstboom? We gaan verder met de fijne kunst van het rijgen van kerstverlichting aan onze bomen… en ja, het kan als een kunst worden beschouwd. En voor sommigen een kunst.

Zorg voordat je begint dat je alles klaar hebt staan. Dit voorkomt dat je iets niet hebt wat je nodig hebt terwijl je de ladder bent. We beginnen dus met de ladder, zorg dat je een stevige trapladder of kleine ladder bij de hand hebt. Je hebt dit nodig omdat je de bovenste takken zelfs met een kleine boom omwikkelt. Als je op een ladder staat, wordt het veel gemakkelijker om je lichten te rijgen.

Natuurlijk heb je je lampen nodig, een verlengsnoer als het stopcontact niet dicht is of een stap uit/aan schakelsnoer maakt het aansteken van je boom makkelijker en wat geduld.

Zou het je verbazen te weten dat het aan te raden is om je kerstboomverlichting aan de onderkant te rijgen? We begonnen altijd aan de top. De reden hiervoor is … je kunt de uitlaat volgen met het lichtslinger en niet te veel of te weinig rijgen vanaf de bovenkant. Nooit eerder zo over nagedacht. Je kunt ook beginnen met de juiste mannelijke / vrouwelijke verbindingen, ooit lichtslingers en eindigen met twee vrouwelijke uiteinden?

Begin bij het versieren van je kerstboom altijd met de lichtjes. De lampjes zijn het eerste wat je in guirlandes of ornamenten moet doen. Voordat je begint, zorg ervoor dat de lichten in goede staat zijn, niets erger dan de lichten aan de boom te zetten en de helft van de streng werkt niet.

Terwijl je je lichten rijgt, maak je een weefsel met één licht onder een tak en het volgende licht erover, onder en over. Stop het snoer in de takken zodat het snoer niet zichtbaar is.

Schat je ruimte in terwijl je je lampen in de takken werkt, wankel en spreid je rijen zodat er geen kale plekken of groepjes lampen bij elkaar zijn. Pas vooral op dat u de lichten niet samenklontert aan de top van de boom. De top van de boom moet het visitekaartje van je topper zijn.

Als je besluit dat je meer lampjes op je kerstboom nodig hebt, gebruik dan extra draden en herhaal het proces van weven van de top van de boom naar de onderkant.

Ik weet niet zeker hoeveel bollen je nodig hebt, een snelle vuistregel is om de hoogte en tijden van je boom met 10 te nemen. Een boom van zes voet zou bijvoorbeeld ongeveer 60 voet zijn… Ik weet dat ik ver overboord ga met het aantal van lichten op mijn boom, maar kan het gewoon niet helpen.

Nu je klaar bent met rijgen en blij bent met de lampjes op je kerstboom, is het tijd om je kerstboom te versieren met ornamenten, slingers en wat je maar wilt….

String Lights – Feestverlichting voor buiten met flair!

Lichtslingers hadden vroeger een vrij beperkte keuze. Of je kunt kiezen voor standaard gevormde lampen met natuurlijke kleuren, of misschien een meer kleurrijke draad voor een beetje drama en flair. De natuurlijke gekleurde lichtslingers zouden normaal gesproken worden gebruikt voor dagelijks gebruik, terwijl gekleurde lichten zouden worden aanbevolen voor speciale gelegenheden.

Tegenwoordig zijn lichtslingersets verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Door online rond te kijken, kon je stervormige, flip-flop-vormige en zelfs Playboy-logo-vormige lichtslingers vinden. Het gebruik van deze fonkelende feestverlichting is ook van praktisch naar decoratief gegaan.

Een gewoon huis kan er al heel feestelijk uitzien door op strategische plekken een lichtsnoer toe te voegen. Evenzo zouden kerstbomen niet dat vakantiegevoel hebben als er geen twinkelende lichtjes waren. Het lijkt alsof elke speciale gelegenheid niet compleet is zonder een lichtslingerset.

In de Filippijnen, waar van september tot januari Kerstmis wordt gevierd, versieren lichtslingers bijna elk huis en gebouw. Ze variëren in grootte van de kleinste die je gebruikt voor je huiskerstboom tot de enorme die worden gebruikt voor gigantische kerstbomen in het winkelcentrum. Ze kunnen de hele tijd branden of op tijd flitsen met een kerstdeuntje.

Ik ben in dit gebied opgegroeid en herinner me hoe de hele familie in september onze kerstboom begon te versieren. Papa zou de kunstboom uit de doos halen en al het stof verwijderen, terwijl mama de kerstversieringen zou halen. Mijn broers en zussen en ik zouden verantwoordelijk zijn voor het aanbrengen van de versieringen op de boom. Papa haalde alle lichtslingers uit en controleerde of elk licht werkte.

Dit jaarlijkse ritueel is nog steeds een van de gelukkigste herinneringen die ik heb. We waren het niet altijd eens over waar we de versieringen moesten plaatsen, maar het feit dat we samen waren, maakte de eenvoudigste taken zoals het opzetten van een kerstboom heel bijzonder. Als ik elk jaar de lichtsnoeren rond de boom van mijn eigen familie zie, moet ik eraan denken wat een speciale tijd het is!

Lichtslingers voor buiten – Denk aan afgelopen kerst

Veel mensen die voor de feestdagen decoreren, gebruiken lichtslingers voor buiten in hun feestelijke lichtshows. Kerstverlichting zoals deze zijn er in minstens honderden verschillende soorten. Omdat die alleen voor de feestdagen zijn, is het moeilijk voor te stellen hoeveel andere stijlen er de rest van het jaar beschikbaar zijn.

Als je wilt decoreren met lichtslingers voor buiten, heb je zoveel opties om uit te kiezen dat het waarschijnlijk moeilijk zal zijn om je keuze te beperken tot slechts een paar favorieten. Andere feestdagen zijn geweldige tijden voor deze lichten, en natuurlijk zijn er enkele speciale gelegenheden zoals verjaardagen, diploma-uitreikingen, douches, jubilea en andere speciale dagen om te vieren die kunnen profiteren van lichtslingers voor buiten.

Als je op zoek bent naar verlichting voor andere feestdagen dan kerst, heb je niet zo’n groot aanbod, maar er is nog genoeg om uit te kiezen. Zelfs op feestdagen zoals Independence Day en St. Patrick’s Day zijn er tal van decoraties beschikbaar, waaronder lichtslingers voor buiten. Amerikaanse vlaggen, klavers, paaseieren, kalkoenen, harten, pompoenen en andere vakantiemotieven zijn beschikbaar, samen met verschillende andere afbeeldingen van elke vakantie. Maar de grootste en meest diverse variëteit die er te vinden is, zijn de lichtslingers voor buiten voor de kerstvakantie.

Als je klaar bent om lichtslingers te kopen voor Kerstmis of een andere feestdag, plan dan vooruit zodat je weet wat je nodig hebt en waar je het moet neerzetten. Het is belangrijk om te overwegen waar verlengsnoeren heen gaan en hoe u alle lampen moet aansluiten. Lichtslingers voor buiten op zonne-energie kunnen u helpen bij het decoreren van die gebieden die te ver weg zijn van stopcontacten, dus denk niet dat u zich moet beperken tot het ophangen ervan rond uw huis, terras of patio. Minilampen die van begin tot eind lopen zijn een goede keuze in huis waar je ze gemakkelijk kunt aansluiten.

De doos waarin de lampen worden geleverd, vertelt je hoe lang de snaren van begin tot eind kunnen zijn, en je wilt niet verder gaan dan dat of eindigen met je stekker te ver weg van je stopcontact. Als u dit plant voordat u lampen koopt of ophangt, kan dit het hele proces veel minder problematisch en stressvol maken. Als je ergens lampen wilt laten branden waar je geen verlengsnoer kunt gebruiken en niet een beetje extra wilt betalen voor lampen op zonne-energie, kun je lampen op batterijen kopen. Deze zijn geweldig voor zoiets als een deurkrans waar je overdag misschien geen goed zonlicht krijgt.

Mini-kerstverlichting Voeg actie toe aan uw lichtdisplay

Kerst mini-lichtslingers kunnen zeker een mooi seizoensgevoel aan uw tuin toevoegen, maar u zult merken dat u een beetje moe wordt van de gewone gloeilampen die u heeft. Als je een beetje beweging in je verlichting wilt hebben, kan het kiezen van een aantal nieuwe ideeën, zoals geanimeerde kerstverlichting voor buiten, je de geweldige touch geven waarnaar je op zoek bent. Natuurlijk is het een geweldig idee om nieuwe kleuren en ontwerpen voor je schema te kiezen, maar als je een beetje verder wilt gaan, wil je dit jaar misschien wat beweging en twinkeling aan je lichtscherm toevoegen.

Wanneer je je kerstversiering ophangt met minilampjes, zul je merken dat er verschillende dingen zijn die je kunt doen om een ​​beetje beweging toe te voegen waardoor je display er nog beter uitziet. Zelfs als je dit jaar niet besluit om geanimeerde kerstverlichting voor buiten te gebruiken, kan het toevoegen van flitslampen aan je lichtslingers een verschil maken. Het enige dat je nodig hebt, is een knipperlicht voor elke lichtreeks die je wilt laten knipperen, en je kunt je mini-kerstverlichting gemakkelijk en snel veranderen in een knipperend display dat een geheel nieuwe dimensie aan je verlichtingsarrangement zal toevoegen.

Een andere geweldige optie die u kunt gebruiken om uw decoraties deze kerst wat meer beweging te geven, is om een ​​geanimeerde kerstpizza voor buiten toe te voegen aan uw display. Er zijn zoveel geweldige keuzes beschikbaar, en het is een geweldige manier om je tuin aan te kleden. Hoewel je niet gek wilt worden met deze lichten, voegen ze zeker wat karakter toe aan je andere kerstdisplay. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat er zelfs geanimeerde kerstverlichting voor buiten bestaat, dus misschien wilt u de variëteit bekijken die voor u beschikbaar is. Je kunt geanimeerde lichtslingers laten bewegen of misschien zelfs een carrousel die rond en rond beweegt met deze geanimeerde lichten. Welke stijl je ook kiest, ze zullen dit jaar zeker een aanvulling zijn op je kerstdecor.

Niet iedereen vindt geanimeerde kerstverlichting voor buiten hun favoriete optie, dus een andere optie om wat beweging toe te voegen, is om wat twinkelende lichtjes tussen je mini-kerstverlichting te gebruiken. Als deze lampjes beginnen op te warmen, beginnen ze aan en uit te knipperen. Deze voegen wat karakter toe aan elke tuin en mensen zullen dol zijn op het fonkelende effect.

Dus, zoals je kunt zien, als het gaat om kerstverlichting, zijn er veel manieren om dit jaar wat beweging toe te voegen aan je kerstverlichting. Of je nu kiest voor het toevoegen van geanimeerde kerstlichtsnoeren voor buiten of voor een van de andere opties, het zal dit jaar ongetwijfeld een geheel nieuwe dimensie toevoegen aan je weergave van decoraties.

 

Best Christmas String Lights – Kerst Lichtslingers 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.