Skip to content
Home » Best Christmas Table Runners – Kerst Tafellopers 2021

Best Christmas Table Runners – Kerst Tafellopers 2021

Best Christmas Table Runners – Kerst Tafellopers 2021

Zou het niet geweldig zijn als je je saaie oude eettafel voor Kerstmis zou kunnen versieren? Of weet je niet wat je moet doen met die vreselijke vlek op je verder mooie houten tafel? Laat zoiets je dag niet verpesten! Het enige wat je hoeft te doen is tafellopers kopen om van die saaie tafel een levendige en kleurrijke plek te maken. Een gemakkelijke manier om je tafel te decoreren, deze lopers zullen je hele keuken of eetkamer helder en mooi maken. Om nog maar te zwijgen over het nut van dergelijke items, omdat ze de onvolkomenheden en onvolkomenheden waarvan je niet wilt dat iemand ze ziet volledig zullen verbergen.

Terwijl tafelkleden de hele tafel bedekken en over de randen hangen, zijn tafellopers niet zo overweldigend. Ze stelen geen aandacht van het eten en bedekken alleen het midden van de tafel. Ze zijn er in vele soorten en maten, dus je kunt gewoon de lopers kopen die bij je decoratieplannen passen. Terwijl de standaard witte of crème katoenen lopers ongeveer $ 2 per stuk kosten voor regelmatig gebruik, kunnen de luxe exemplaren met kwastjes of rijkere patronen meer dan $ 10 kosten. En je kunt zelfs aangepaste lopers krijgen, misschien met je initialen erop geborduurd of creatief ontworpen, hoewel deze waarschijnlijk meer dan $ 20 kosten.

Als je al perfect bruikbare tafelkleden hebt, kun je bijpassende tafellopers krijgen om het hele thema aan te vullen. Wanneer u tafellopers koopt, kunt u ook bijpassende tafelmatten kopen om ervoor te zorgen dat de tafel niet wordt verpest door hitte en voedsel, en om elke individuele stoel aan de tafel te beschermen. Raad hoeveel je wint als je deze tokens koopt! Je moet er alleen voor zorgen dat je weet hoe groot de tafel is die je wilt decoreren. Als je echt van decoratie houdt, kun je ze afstemmen op je gordijnen, zitbanken, jaloezieën, kortom de algehele inrichting van je huis.

Dus meet je tafel op, kies je kleurcode met je favoriete patroon en ga aan de slag! Je wilt de tafellopers kopen om je mooie huis te accentueren en het nog mooier te maken voor jou en je gezin. Alle creatievelingen kunnen thuis je eigen tafelloper maken. Je hebt hiervoor geen naai- of naaivaardigheden nodig. Alleen een oog voor kleuren en patronen is genoeg om je tevreden te stellen wanneer je een mooie tafelloper maakt om de eettafel te decoreren.

Tafellopers voor feestelijke gelegenheden

Iedereen gebruikt enorme doeken om hun tafels te dekken bij speciale gelegenheden, maar het wordt een beetje saai. Doe eens iets anders en probeer tafellopers. Dit zijn kleine stroken stof die over de hele lengte van de tafel lopen. Ze worden vaak gebruikt om het midden van de tafel te bedekken en dienen als opvulling voor het bestek dat erop moet worden geplaatst. Maar je kunt uniek zijn en het op interessante manieren draperen. Je kunt hem bijvoorbeeld diagonaal over de tafel plaatsen of gewoon over een hoek van de tafel lussen voor een leuk en ongewoon effect. Verbaas je gasten terwijl je deze kersttruc probeert!

Tafellopers worden gemaakt van allerlei materialen zoals katoen, lijnen, zijde, fluweel, satijn, polyester en natuurlijk damast. Je vindt ze in verschillende kleuren, zoals traditioneel rood en groen voor Kerstmis, paars, goud, bordeaux, wijn, zilver, wit, crème, smaragd en tal van andere kleuren die perfect zijn voor de feestdagen . Ook op deze lopers worden allerlei patronen en designs gemaakt om ze geschikt te maken voor speciale evenementen en feesten. Je kunt er hulstpatronen of snoeprietjes op geborduurd of bedrukt vinden. Soms kunnen er snuisterijen of kralen en pailletten aan worden bevestigd om ze er nog feestelijker en aantrekkelijker uit te laten zien!

U kunt uw tafellopers ook personaliseren door uw eigen unieke touch toe te voegen. Laat je initialen erop drukken of laat de namen van al je gezinsleden erop drukken voor een persoonlijk tintje. Gebruik ze voor de traditionele familiediners en zie hoe ze geweldige gespreksstarters worden! Je kunt er zelfs een gezinsactiviteit van maken terwijl jij en alle leden van je gezin gaan zitten en verschillende tafellopers maken om zichzelf uit te drukken! Deze zullen uw huis verlichten en de eetervaring gedenkwaardiger maken dit vreugdevolle seizoen.

Zorg er bij het kopen van een hardloper voor dat deze van superieure kwaliteit is en lang meegaat. Het heeft geen zin om tafellopers te kopen die verslijten nadat je ze een keer hebt gebruikt of die vervagen zodra je ze wast. Maar aangezien de feestelijke lopers waarschijnlijk gemaakt zijn van rijke stoffen en delicate ontwerpen hebben, moet u milde wasmiddelen en waspoeders gebruiken om het materiaal te beschermen. Deze prachtige hardlopers kunnen tussen $ 15 en $ 30 en meer kosten.

Tafelkleden en creatieve manieren om je tafel aan te kleden voor een feest of vakantie

Tafelkleden vormen de basis van je tafelaankleding; gebruik ze om de sfeer voor uw evenement te bepalen. Ga je voor een formeel gevoel of juist meer casual? Misschien zou speels of feestelijk de bijeenkomst die u plant beter kunnen omschrijven. De kleuren en materialen die je kiest voor je tafelkleed, servetten, lopers en accessoires kunnen de toon zetten.

Natuurlijk zijn er verschillende materialen om uit te kiezen, waaronder papier dat meer casual is en na gebruik kan worden weggegooid, waardoor opruimen een fluitje van een cent is. Er is een breed scala aan briefpapier om uit te kiezen, inclusief specifieke vakantiethema’s. Een vinyl tafelkleed met papieren servetten is een andere optie, die ook meer casual is en vaak wordt gebruikt voor buitenevenementen of een kinderfeestje. Een derde keuze is natuurlijke stof, die zowel voor formele als informele gelegenheden kan worden gebruikt.

Ik gebruik liever stoffen tafelkleden. Ze kosten misschien meer om te kopen, maar op de lange termijn zijn ze minder duur dan papier omdat ze jarenlang kunnen worden gebruikt. Je kunt ze plaatsen met bijpassende of coördinerende stoffen servetten of met papieren servetten. In tegenstelling tot het tafellinnen dat onze grootmoeders gebruikten, zijn tafelkleden tegenwoordig verkrijgbaar in een grote selectie wasbare stoffen die gemakkelijk te onderhouden zijn.

Wat betreft kleur, je kleding moet passen bij de kleuren van je eetkamer en niet noodzakelijk de gelegenheid weerspiegelen die je viert. Zo kun je hem voor verschillende gelegenheden gebruiken en past hij altijd bij de inrichting van je huis. Het eten moet het middelpunt van je tafel zijn, kies geen kleed met een druk patroon of print die afbreuk doet aan wat er op het menu staat.

Gebruik accessoires zoals servetringen, een centerpiece, kandelaars of een tafelloper om het thema van het feest te bepalen. Als de themakleuren (groen voor St. Patrick’s Day of rood voor Kerstmis) niet bij je kamerinrichting passen, kies dan neutrale accessoires die goed bij je inrichting passen. Je kunt er nog steeds een speciale en feestelijke setting van maken door leuke, overdreven glanzende accenten te gebruiken die je niet elke dag zou gebruiken. Of gebruik natuurlijke items die geschikt zijn voor de gelegenheid, zoals gedroogde bladeren en eikels voor Thanksgiving of rozenblaadjes voor Valentijnsdag.

Een manier om het uiterlijk van een gewoon tafelkleed te veranderen, is door een transparante, glinsterende organza-overlay toe te voegen; of strooi een assortiment van sequenties of glitter op de doek. Het idee is om het speciaal en anders te maken dan je normaal zou doen.

Om de maat van je tafelkleed te bepalen, meet je de lengte en breedte van je tafel en bepaal je hoeveel stof je aan elke kant naar beneden wilt laten komen…dat is de druppel. Voeg de druppel X2 toe aan de tafelafmetingen en dit geeft je de maat die het canvas zou moeten hebben. Voor een formele look kun je de stof tot op de grond laten zakken. Als u voor speciale gelegenheden een dienblad aan uw tafel wilt toevoegen, vergeet dan niet het formaat van het dienblad toe te voegen.

 

Best Christmas Table Runners – Kerst Tafellopers 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.