Skip to content
Home » Best Christmas Tree Pine Cones – Kerstboom Dennenappels 2021

Best Christmas Tree Pine Cones – Kerstboom Dennenappels 2021

Best Christmas Tree Pine Cones – Kerstboom Dennenappels 2021

Vandaag zullen we zien hoe we de tafel met Kerstmis eenvoudig en natuurlijk kunnen dekken. We hebben niet al te veel ornamenten en ornamenten nodig die in de natuur voorkomen. Heb je nog nooit een dennenappel uit zijn boom zien vallen? Hoewel de vallende dennenappels erg gevaarlijk zijn voor de schade die de ornamenten perfect voor Kerstmis kan maken, is het om de tafel te dekken om het hele huis te versieren.

Je kunt de dennenappels toevoegen aan slingers die je thuis hebt leren maken, je kunt ze inkleuren met goud- of zilververf, je kunt er meubels op zetten om het huis een Scandinavisch tintje te geven en je kunt de kerst op verschillende manieren op tafel zetten, zoals we vinden.

PIGNE OM DE KERSTTAFEL TE VERSIEREN

Als u ervoor kiest om de dennenappels van verschillende groottes op uw kersttafel te plaatsen, pas dan op dat u ze niet in een verkeerde volgorde plaatst. In feite kun je niet willekeurig “gooien”. Je moet ze plaatsen waar ze zich vormen in de lege ruimtes. Als je een ronde of ovale tafel hebt die naar het midden is gepositioneerd en als je een lange, rechthoekige tafel hebt, plaats deze dan in hoeken. Om het willekeurige getal uit te voeren en het maakt niet uit, gebruik je verschillende formaten. Als je de spuitverf hebt, kun je sommige kleuren met goud of zilver. De kleur van spuitverf volgens de andere decoraties in de eetkamer of waar je ook eet. Vergeet niet om dit een paar dagen van tevoren te doen om ervoor te zorgen dat de verf voorgoed droog is en de slechte geur van deze verstrooiing. Een ander heel mooi effect kan worden bereikt met de sneeuwspray die sneeuw direct op de dennenappels creëert.

CENTRUM VAN PIGNE

Een andere manier om je tafel te decoreren, is door snel een eenvoudig middelpunt te maken. Neem gewoon een stuk kristal of glas of de kleur van je kamer of versieringen die je hebt gebruikt. Als je het echt niet hebt, kun je er ook voor kiezen om een ​​servet op het bord te leggen met kerstversiering of kleur naar keuze. Binnen deze winkel bewaar je de kegels altijd in willekeurige volgorde; het is te makkelijk? Je hebt gelijk, daarom stellen we enkele decoratie-ideeën voor. Binnen je zeer natuurlijke middelpunt kun je ook gedroogd fruit bewaren. Als je echter iets kleurrijks wilt forceren, kun je ook kerstballen met dennenappels in je gerecht doen, of beter gezegd, wat neem je mee naar huis met pailletten? Het effect is oogverblindend! Of je kunt de bloemknoppen gebruiken, nep of echt is aan jou.

PIGNE EN KAARSEN

Dennenappels kunnen ook worden gebruikt om kaarsenpotten te maken. Dus zoals je op de foto ziet, kun je een eenvoudige pot nemen (gewassen en gedroogd), de suiker, witte of gekleurde riporci in een kaars gieten en, als de pot groot genoeg is, anders de binnenkant van dennenappels op kegels zetten. Externe misschien vergezeld in de bladeren van verschillende soorten. Hoe kun je de versieringen met dennenappels begrijpen, het is heel eenvoudig en superzuinig. Het effect is natuurlijk absoluut prachtig thema.

Ideeën voor het decoreren van dennenappels

Dennenappels zijn zo overvloedig tijdens de feestdagen dat we hun schoonheid vaak als vanzelfsprekend beschouwen. Ze kunnen worden gebruikt om unieke decoraties te maken of zelfs als decoratie in hun natuurlijke vorm. Een van de eenvoudigste decoratie-ideeën is om kleine sprays te maken met takken van de kegels en bessen en deze op een schoorsteenmantel of boven een raam te plaatsen. U kunt dennenappels in verschillende vormen, maten en texturen gebruiken voor uw decoratie-ideeën. Hierdoor kunnen unieke kerstboomversieringen worden gemaakt. Je kunt ze ook aan elkaar rijgen.

Ze maken fantastische kerstversieringen. Je kunt ze precies zo aan de takken van de boom rijgen. Om de ornamenten een rijkere uitstraling te geven, kunt u ze in goud of zilver spuiten. Je kunt ook wat glitter op de natte verf aanbrengen. Je kunt ook individuele boomversieringen maken door een klein gaatje door de bovenkant van elke dennenappel te maken. Spuit de kegel in een metallic kleur. Gebruik een strook transparant of zilver lint om het ornament op te hangen.

In plaats van het hele ding te gebruiken, zou je het ook kunnen snijden om bloemen te maken. Je zou normaal gesproken ongeveer twee bloemen kunnen maken van een middelgrote kegel. Spuit lichtjes lak op de bloemen en rol ze in glitter. Stof overtollige glitter af zodra de verf is opgedroogd. Deze kunnen worden gebruikt om een ​​ongewoon middelpunt voor Kerstmis te maken. Een ander geweldig idee voor het middelpunt is om een ​​cirkelvormige bloemenoase in de vorm van een ring te nemen en daarop rode rozen en bladeren te schikken. Wissel een paar dennenappels af met de bloemen. Voor extra effect kun je een hoge kaars in het midden van de bloemenring plaatsen.

Dennenappels kunnen ook worden gebruikt om kleine en schattige kerstbomen te maken. Plaats het gewoon in een kandelaar en bevestig een kleine ster aan de bovenkant van de kegel. Met dennenappels kun je ook geweldige decoraties voor je voordeur maken. Neem wat dennenappels en rijg ze samen met bessen en een paar belletjes. Voeg een zilveren of gouden strik toe aan de decoratie en plaats deze op je voordeur. Je kunt ook kleine gouden of zilveren dennenappels gebruiken om je kerstcadeaus te versieren. Zoals je ziet zijn er talloze manieren om ze als decoratie te gebruiken. Gebruik je fantasie om goedkope maar unieke decoraties te maken.

Maak je eigen kerstversiering

Er gaat niets boven thuiskomen aan het einde van een koude, natte dag na een hectische dag winkelen in een warm huis dat naar dennen ruikt. Een echte dennenboom in deze tijd van het jaar, verlicht met kerstverlichting en versierd met opvallende versieringen, is een must voor elke familiekerst.

Als je het je dit jaar niet kunt veroorloven om te investeren in nieuwe versieringen voor je boom, overweeg dan om er zelf een te maken, vraag de kinderen om te helpen, want het is een geweldige manier om quality time samen door te brengen en iets leuks te doen. en wees creatief, en denk aan het geld dat u bespaart! Boomdecoraties kunnen de sfeer van een kamer onmiddellijk veranderen van de normale alledaagse look naar een feestelijke en vrolijke plek waar iedereen zijn avonden wil doorbrengen.

Dit is een keer per jaar een speciale gelegenheid en de boom is een van de belangrijkste items die je nu koopt. Geurig en mooi, er is veel werk in gestoken om het te creëren. De levensduur van een kerstboom duurt ongeveer 10 jaar voordat het zaadje uitgroeit tot een volwassen boom en gedurende deze tijd wordt het aangevuld, gedebugd en regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het gezond blijft. Zodra de zaden groot genoeg zijn, worden ze getransplanteerd naar velden waar ze blijven tot ze worden geoogst.

Elk jaar tijd vrijmaken om je kerstboom te versieren is erg leuk en zou als een gezin moeten worden gedaan. Kinderen zullen het belang en de betekenis van de versieringen voor de festiviteiten waarderen en begrijpen dat het niet alleen om cadeautjes gaat! Als de boom klaar is, doe je de lichten aan en kijk je een film of nodig je je vrienden uit voor een paar drankjes en gehakttaarten om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Het versieren van kerstbomen is gebruikelijk in veel huizen en handgemaakte decoraties worden vaak van het ene jaar op het andere bewaard. Elk jaar in december zullen er uitroepen van verrukking zijn als ze uit de doos worden gehaald om aan de boom te worden gehangen, en aan elk van hen wordt een herinnering gehecht.

Zelfgemaakte decoraties zijn eenvoudig te maken, maar effectief en goedkoop. Papieren kettingen kunnen over de boom worden gespannen of van de ene hoek van het plafond naar de andere worden gehangen om de kamer op te fleuren. Gebruik feestelijke kleuren zoals groen en rood of goud constructiepapier en snijd het in horizontale stroken, vouw ze vervolgens in een cirkel en zet ze vast met plakband. Neem nog een strook in een andere kleur en trek deze door de eerste cirkel en blijf dit doen tot je een lange kleurrijke papieren slinger hebt.

Dennenappels zijn gratis te vinden in het plaatselijke park of het nabijgelegen bos, of koop ze redelijk goedkoop bij handwerkwinkels. Kinderen zullen dol zijn op dit project en het afgewerkte effect ziet er geweldig uit. Je kunt de dennenappel versieren door hem goud te spuiten, of er wat lijm op te doen en dan glitter te strooien, of zelfs wit als sneeuw te schilderen en dan zilveren glitter toe te voegen. Als ze droog zijn, hang je ze met rode linten of touw aan de boom.

Dit zijn slechts enkele van de eenvoudigste ideeën om je huis er vrolijk uit te laten zien, als je online gaat, zijn er enorm veel geweldige ideeën om door te bladeren. Wat dacht je ervan om een ​​avonturier te zijn en een sneeuwbol te maken van een glazen pot en glitter? Of voeg kinderkunst toe aan de muren, zoals een met de hand beschilderd rendier en voetafdrukken, en smiley-sneeuwvlokken.

Kerstbomen versieren met een beperkt budget hoeft er niet goedkoop uit te zien, laat de kinderen gewoon hun fantasie gebruiken op een vrije middag met wat goedkope benodigdheden en je huis kan er mooi en uniek uitzien. Zoek online naar vers gekweekte boerderijbomen in het Verenigd Koninkrijk en vind een kwaliteitsproduct waar het hele gezin van zal genieten.

Wat kan een boomverzorger doen voor pijnbomen?

Pijnbomen worden al lang geprezen als “kerstbomen” en andere dergelijke wonderbaarlijke kwalen, maar het kan moeilijk zijn om er een te onderhouden in uw gazon of tuin. Ze zijn een goede keuze omdat ze snel groeien in vergelijking met de meeste bomen, en ze behouden het hele jaar door die prachtige groene kleur. Maar er zijn extra onderhoudsoverwegingen bij het kiezen van een dennenboom waarvan u op de hoogte moet zijn. Hier zijn een paar tips en trucs om uw dennenboom het hele jaar door mooi en luxueus te houden.

Weet wanneer je een boomverzorger moet bellen

Hoewel pijnbomen het gemakkelijkst te kweken zijn, omdat ze weinig aandacht nodig hebben en kunnen groeien op een van de meest onvruchtbare gronden ter wereld, is het onderhouden ervan een heel andere zaak. Ze kunnen grote hoogten bereiken als ze niet worden aangevinkt, en dit kan een probleem zijn als de ruimte die je hebt gekozen dergelijke verticale groei niet toelaat. Daarom is het snoeien van uw boom een ​​grote zorg. Misschien wilt u een professionele boomsnoeiservice bellen om u te helpen met het werk en de logistiek, maar zo niet, dan zijn hier enkele tips om uw boom gezond en goed gesnoeid te houden.

Formulier

Het vooraf kiezen van de vorm van uw dennenboom kan nogal wat helpen bij logistieke zorgen. De meest voorkomende vorm is de kegelvormige “kerstboom”. Het is waarschijnlijk ook het gemakkelijkst te onderhouden, maar de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Om deze kegelvormige boom te krijgen, moet je het meest bovenaan de boom snoeien en de onderste takken langer laten staan. Houd de geschatte afmetingen hetzelfde elke keer dat u uw boom terugsnoeit. Als je problemen hebt met exacte metingen, overweeg dan om een ​​boomverzorger te bellen om je te helpen.

Wat te snijden?

De volgende stap is om elk jaar ongeveer een derde van de kroon van uw boom te verwijderen. Hoewel dit de meeste andere soorten bomen zou beschadigen, zal het een grotere groei in alle delen van een dennenboom bevorderen. Pas op dat u niet te veel van de kroon afsnijdt, omdat dit in de toekomst de algehele vorm van de boom kan beschadigen. Zoals bij elke andere boom, moet je alle dode of zieke takken verwijderen, maar de hoeveelheid die je verwijdert is niet gespecialiseerd zoals andere soorten bomen. Ten slotte takken verwijderen die ongelijk verdeeld zijn. Laat de langste takken naar beneden en knip de korte af, waarbij je de verhouding in de andere richting verschuift naarmate je verder de boom ingaat.

Juiste afstand

Hoewel pijnbomen naast elkaar kunnen groeien, moet u mogelijk een specialist in het verwijderen van bomen bellen als u er zoveel heeft dat ze tegen elkaar wrijven. Coniferen lijken het niet goed te doen als ze strak gegroepeerd zijn, tenzij je ze goed op maat maakt.

Fantastisch dennenappel ornament

Ik hou van wandelen in de bergen op een winterse dag omringd door pijnbomen en een tas vol dennenappels verzamelen. Dit zijn een prachtig decoraccent voor het huis en er zijn zoveel dingen die je ermee kunt doen. Het is een geweldige manier om een ​​klein stukje van het buitenleven naar binnen te halen. Een van mijn favoriete dingen om ervan te maken zijn ornamenten. Elk jaar pluk ik nieuwe kegels om aan mijn kerstboom toe te voegen. Dennenappels in kerstversiering veranderen is snel, leuk en gemakkelijk.

Om te beginnen, wil je je favoriete dennenappel kiezen die je in een handwerkwinkel hebt gevonden of gekocht. Kies vervolgens welke kleur verf je wilt, ik kies altijd graag kerstkleuren om een ​​meer feestelijke uitstraling te geven. Zodra je je kleuren hebt gekozen, schilder je gewoon de uiteinden van je dennenappels, het is niet nodig om de ene punt met de andere af te wisselen, dit is goed voor een meer solide look. Mogelijk moet u de ene kant laten drogen voordat u aan de andere kant begint. Nadat je kegel is geverfd zoals jij dat wilt en is gedroogd, ben je klaar voor de volgende stap.

Breng een druppel plakkerige lijm aan waar je de glitter op je dennenappel wilt, laat het een tijdje drogen als je klaar bent. Nu ben je klaar om een ​​hanger te maken zodat je je ornament aan je kerstboom kunt hangen, kies gewoon een lint dat je leuk vindt en knip een lengte van ongeveer vijf centimeter af. Bind een lint om de bovenkant van je ornament en maak een lus. Als laatste, voor een extra vleugje elegantie, neem je wat kunstbloemen of bessen en plak je deze op je ornament.

Nu heb je een fantastisch en uniek kerstdennenappelornament om jarenlang van te genieten. Al deze materialen zijn te vinden in elke ambachtelijke winkel of zelfs gewoon in uw huis. Voor een snelle opruiming kan dit ornament buiten worden gemaakt of wat papier over je tafel worden gelegd om te voorkomen dat lijm of verf overal terechtkomt. Het laatste wat je wilt is een grote puinhoop om op te ruimen, dus wees voorzichtig tijdens het uitvoeren van dit project.

Wat je nodig hebt om te beginnen:

  • Kleverige lijm
  • schitteren
  • Verf
  • borstel
  • Lintje
  • Kunstbloemen of bessen
  • Dennenappel.

Best Christmas Tree Pine Cones – Kerstboom Dennenappels 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.