Skip to content
Home » Best Christmas Tree Stand – Kerstboomstandaard 2021

Best Christmas Tree Stand – Kerstboomstandaard 2021

Best Christmas Tree Stand – Kerstboomstandaard 2021

Een draaiende kerstboomstandaard maakt je boom extra betoverend. Als de boom draait, vangen alle ornamenten het licht en werpen het terug, waardoor je een sprankelend winterwonderland in je woonkamer krijgt.

Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat u de juiste metingen uitvoert. Het allerlaatste wat u zou willen doen, is een standaard kopen en dan ontdekken dat deze niet in uw boom past. Omdat het een vakantieartikel is, kan het lastig zijn om zoiets te retourneren. De beste manier om dit te omzeilen is om alle metingen dubbel te controleren. Mogelijk moet u ook de hoogte en het gewicht van uw boom controleren om er absoluut zeker van te zijn dat de draaiende kerstboomstandaard het aankan.

Als je dit probleem wilt omzeilen, koop dan een boom die wordt geleverd met een roterende standaard. In een aantal opzichten is dit eigenlijk een betere keuze dan proberen een standaard te vinden die past bij een boom die je al hebt.

Lichtjes aan de boom hebben is iets om in gedachten te houden tijdens het winkelen. Er zijn een paar verschillende opties die u hiervoor kunt selecteren. Veel bomen zijn al voorzien van verlichting, dit scheelt een hoop gedoe bij het versieren van je boom.

Als je speciale lampen hebt die je wilt gebruiken, zoek dan een boom die is gemaakt om het aantal snoeren op de vloer te minimaliseren. Sommige bomen met een draaiende kerstboomstandaard hebben een stekker aan de bovenkant waar je je lichten op kunt aansluiten. Op deze manier loopt het koord langs de binnenkant van de boom, en dan gaat er maar één koord van de boom naar de muur. Als dit de optie is die u gaat gebruiken, controleer dan hoeveel lichtsnoeren of watt de stekker aankan.

Als je op zoek bent naar een ontzettend chique model, dan vind je er zeker een die ook vakantiemuziek speelt. Bij veel hiervan kan de muziekoptie naar wens worden in- en uitgeschakeld. Dit heeft natuurlijk invloed op de prijs. Het is geweldig dat wanneer je een draaiende kerstboomstandaard koopt, je alles kunt vinden, van vreselijk goedkope modellen tot vreselijk dure modellen die veel verschillende dingen doen. Dus wat uw wensen of budget ook zijn, u vindt altijd een stand die bij u past.

Een draaiende standaard is een van de mooiste manieren om je ornamenten te etaleren. Het maakt niet uit wat voor soort ornamenten je hebt, door de delicate beweging van de boom zullen ze prachtig opvallen. Een van de absoluut beste dingen van hen is dat je je nooit zorgen hoeft te maken over welke ornamenten tegen de muur zullen eindigen.

Als je eenmaal je draaiende kerstboomstandaard hebt, kun je je boom versieren zoals je wilt. Gebruik de draaifunctie om de boom te testen terwijl je decoreert, zodat je de ruimtes kunt invullen. Ga vooral een stap achteruit en geniet van je vak als je klaar bent.

Kerstboomstandaard – Koop voor de eerste keer de juiste!

Ervoor zorgen dat je de juiste kerstboomstandaard voor je boom hebt deze feestdagen is iets wat de meeste mensen over het hoofd zien, maar het is uiterst belangrijk. Als je standaard niet sterk genoeg is om je boom te ondersteunen, kan het hele ding op iemand vallen. Ook kan er brand ontstaan ​​als tijdens de val een deel van de draden van de lampen zou breken. De meeste mensen realiseren zich niet dat als je eenmaal klaar bent met het versieren van je boom, hij twee keer zoveel zal wegen als oorspronkelijk!

Waar moet je dan op letten bij een boomstam? Het moet in de eerste plaats sterk en stevig zijn. Dan moet je kiezen of een kunststof standaard of een metalen standaard het beste is. Kunststof stands zijn voor kleinere lichtere bomen. Ze zijn gewoon niet zo sterk als een metalen standaard. Metalen standaards zijn veel sterker en zijn gebouwd om de grootste bomen het hele vakantieseizoen overeind te houden.

Als je dit seizoen een echte boom gebruikt, heb je een standaard met ingebouwd reservoir nodig. Hierdoor kunt u de standaard met water vullen en de levensduur van de boom verlengen. Zonder ingebouwd reservoir gaat je boom niet langer dan een week mee. Controleer dagelijks het waterpeil, want uw boom zuigt het zeer snel droog.

Het kiezen van de perfecte kerstboomstandaard zorgt voor een veilig en gelukkig vakantieseizoen! Niemand wil dat hun boom valt terwijl Ole Saint Nick bezig is de cadeautjes eronder te leggen!

Kerstboom staat voor veiligheid en gemak

Dus je hebt het type en de grootte van de kerstboom gekozen die bij je huis past en van Kerstmis een gelukkige gebeurtenis voor het hele gezin maakt. Nu moet je nadenken over de beste decoraties om de boom te versieren, en een geschikte standaard ervoor.

Een kerstboomstandaard biedt een schone en gemakkelijke manier om uw echte boom water en vochtig te houden, waardoor de boom zijn naalden behoudt en fris blijft tijdens de kerstperiode.

Stands zijn ontworpen met gemak en veiligheid in het achterhoofd. U wilt geen tijd verspillen aan het uitzoeken hoe u de stand opent! Een standaard van goede kwaliteit betekent dat het maar een paar minuten duurt om uw boom snel op te zetten en garandeert dat hij niet omvalt! Dit zal niet alleen de boom beschadigen, maar ook de decoraties of meubels beschadigen, wat u kosten en moeite kost. Als het op een jong kind of een huisdier zou vallen, kunnen de gevolgen nog erger zijn. Zorg ervoor dat u het juiste type standaard voor uw kerstboom kiest.

De belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een standaard, zijn de grootte van uw echte kerstboom, de breedte van de stam, hoeveel water deze kan bevatten en waaruit deze is gemaakt. Zoals met de meeste dingen, hoe beter de standaard die u kiest, hoe langer deze meegaat. Kerstboomstandaards van staal zijn van nature sterk en duurzaam en gaan vele jaren mee, terwijl plastic standaards sneller breken. Een kerstboomstandaard van hoge kwaliteit gaat jaren mee, dus overweeg serieus om te investeren in een die misschien meer kost, maar de moeite waard is. Houd er rekening mee dat het verkrijgen van de juiste maat en stijl boomstandaard ook belangrijk is voor de veiligheid van uw gezin.

Veel families hebben verschillende tradities met Kerstmis, en een daarvan is om samen te komen en de boom te versieren. Er is een grote verscheidenheid aan kerstverlichting op de markt en het kan verwarrend zijn om de juiste te vinden om het meeste uit uw boom te halen. Om het goed te doen, kiest u lampen van goede kwaliteit om uw boom echt te laten opvallen en op te vallen, vooral wanneer alles ‘s nachts verlicht is.

Sommige mensen houden van veel licht in hun boom, anderen willen dit tot een minimum beperken. Kerstboomlampen zijn er in alle kleuren en vormen, elegant wit en crème, oogverblindend rood en blauw of fel geel en veelkleurig, de keuze is aan jou. Of je nu een thema voor je boom hebt of gewoon alles op een lukrake manier gooit, kerstboomverlichting zal het effect versterken.

Geavanceerde technologie betekent dat kerstboomverlichting er nu in alle soorten en maten is. LED-lampjes geven je een verscheidenheid aan opties, van knipperen en fonkelen tot in- en uitfaden en willekeurige effecten. LED-lampen zijn ook een betere optie omdat ze minder energie verbruiken en veel milieuvriendelijker zijn. Relatief goedkoop om te kopen, je zult ze niet eens opmerken op je maandelijkse elektriciteitsrekening, en ze zien er goed uit op de koop toe.

Door uw echte kerstboom rechtstreeks van een boerderij te kopen, weet u zeker dat deze vers gezaagd is en niet al een paar weken heeft stilgestaan ​​op een woning om in te trekken. Dit garandeert dat u de beste kwaliteit krijgt die er is en dat uw boom opvalt. Winkel online waar u gratis huis-aan-huisbezorging krijgt, evenals kortingen op decoraties en kerstboomstandaards. Niet alleen ziet uw boom er tijdens de feestdagen fris uit, als u er goed voor zorgt, kunt u hem ook in de tuin verplanten als herinnering aan fijne feestdagen.

Michiel Van Kets schrijft artikelen voor Xmas Tree Sales, een Brits bedrijf dat een verscheidenheid aan echte kerstboomopties, kerstboomstandaards en kerstboomverlichting aanbiedt. Alle kerstbomen worden met de hand geplukt en regelmatig in het veld gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Het bedrijf biedt ook alternatieven voor kerstbomen, kunstkerstbomen, stands en decoraties. Bezoek de website en krijg hulp bij het kiezen van de juiste kerstboom voor uw gezin.

Gids voor kerstboomstandaards

Met al het gedoe over de lichtjes, ornamenten en geschenken die je kerstboom zullen sieren, is het gemakkelijk om één eenvoudig accessoire over het hoofd te zien: de kerstboomstandaard.

Maar een goed gemaakte standaard kan het verschil maken tussen een gezonde, stevige boom en een droge, wiebelige boom. Hier zijn enkele richtlijnen om in gedachten te houden bij het kopen van een kerstboomstandaard:

Breedte. Dit is het belangrijkste om op te letten bij het kopen van een log. Een brede maar lichtgewicht standaard zal uw boom beter ondersteunen dan een kleine en zware. Achttien inch is het absolute minimum om te overwegen. Een goede vuistregel is dat de standaard minimaal een derde van de diameter van de boom moet zijn.

Capaciteit. Tenzij u de standaard meerdere keren per dag wilt bijvullen, koop er geen die minder dan twee liter (een halve gallon) water bevat, en vier liter (één gallon) zou nog beter zijn. Een boom heeft over het algemeen ongeveer één liter (ongeveer een kwart gallon) per dag per inch stamdiameter nodig om gezond te blijven. Sommige fabrikanten maken automatische bewateringssystemen voor kerstbomen, maar ze moeten nog steeds worden gecontroleerd op lekken die uw vloer of geschenken kunnen bederven.

Bouwen. De standaard moet brede bouten hebben die gemakkelijk kunnen draaien. Smalle bouten hebben de neiging om in de stam te boren wanneer u ze probeert vast te draaien, wat slecht is voor de boom. De standaard moet ook spikes of andere structuren hebben die de basis van de boom op minstens 2,5 cm van de onderkant van de standaard houden, waardoor het voor de boom gemakkelijker wordt om water op te nemen. Als je van plan bent de standaard op een kale vloer te plaatsen, zoek dan een model met rubberen voetjes voor veiligheid en bescherming tegen beschadiging.

Verbinding. Een kerstboomstandaard moet een langetermijninvestering zijn. Het is dus de moeite waard om een ​​beetje extra te betalen en een sterke, gelaste stalen standaard te krijgen die een leven lang meegaat – iets wat je niet kunt zeggen over plastic of goedkope metalen standaards. Vermijd ook gimmicky stands die dingen doen zoals muziek afspelen of de boom draaien. Zodra de machine verslijt (en dat zal ook gebeuren), blijft er niets meer over voor de extra kosten.

De juiste kerstboomstandaard kiezen

Als je ooit een versierde kerstboom hebt zien omvallen, weet je hoe rommelig, duur en schadelijk deze situatie kan zijn. Bovendien vormt een onstabiele kerstboom een ​​reëel veiligheidsrisico in uw huis, vooral als u huisdieren of kleine kinderen heeft. Daarom is het zo belangrijk om de juiste standaard voor uw kerstboom te kiezen.

Miljoenen Amerikanen tonen elk jaar levende kerstbomen in hun huizen, en veel gezinnen denken nooit twee keer na over de boomstandaard die ze gebruiken. Ze kiezen gewoon een stand bij hun plaatselijke kwekerij of bouwmarkt, kiezen vaak voor de goedkoopste optie en gaan er gewoon vanuit dat de boom het zonder problemen zal houden. Maar de waarheid is dat vallende bomen jaarlijks veel branden, persoonlijk letsel en schadeclaims veroorzaken. Niet alleen zullen uw waardevolle ornamenten breken, maar houtwerk, muren en vloeren zijn vaak bekrast en vloeren en tapijten worden beschadigd door water dat uit het reservoir van de boom komt. Als de boom op een huisdier of kind valt, kan er bovendien een tragedie optreden. In ieder geval is het altijd een goed idee om ervoor te zorgen dat u een geschikte maat boomstandaard heeft voor de kerstboom die u etaleert.

De eerste overweging bij het kiezen van een boomstandaard is altijd de hoogte van uw boom. Veel families hebben nu hogere bomen dan in de afgelopen jaren, vooral met de populariteit van gewelfde en verhoogde plafonds in nieuwere huizen. Als u een boom tentoonstelt die groter is dan 3 meter, moet u uw stand zeker evalueren om er zeker van te zijn dat deze is ontworpen om de klus te klaren.

De volgende overweging is de grootte van de stam van de boom. Het is duidelijk dat hoe groter de boom die u selecteert, hoe groter de stam zal zijn. U wilt er zeker van zijn dat de standaard die u kiest een hals en waterreservoir heeft dat breed genoeg is voor de diameter van de stam van uw boom.

Last but not least moet je ook rekening houden met de grootte van het waterreservoir van de boomstam. Hoeveel liter water is er nodig? Houd er rekening mee dat grotere bomen elke dag meer water zullen drinken, dus een boomstandaard met een groot reservoir is gunstig omdat u het niet zo vaak hoeft bij te vullen. Als je al een boomstandaard hebt en het reservoir is niet zo groot als je zou willen, dan is een optie om een ​​automatische kerstboomwaterer aan te schaffen. Deze apparaten zijn als een extra, extern reservoir dat naast de standaard zit en water naar het reservoir van de boomstandaard leidt wanneer dat nodig is. Het voordeel van een automatisch irrigatiesysteem is dat het de frequentie van het water geven aan de boom aanzienlijk kan verminderen.

Als u op zoek bent naar boomstandaards en niet kunt kiezen tussen twee modellen, laat het materiaal dan uw gids zijn. Stalen boomstandaards zijn altijd steviger en gaan langer mee dan plastic. En bij twijfel over de maat van de boomstandaard die je nodig hebt, kies dan altijd de grotere. Een kleinere boom in een grote stam zetten is geen probleem, maar een grote boom in een kleine stam niet. Een goede kerstboomstandaard is een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben, dus wees altijd voorzichtig en koop een maat groter dan u denkt nodig te hebben. Zo weet je zeker dat je gedekt op pad gaat. Onthoud dat het hebben van de juiste maat en stijl van een stam meer is dan alleen een kwestie van gemak; het is ook een kwestie van persoonlijke veiligheid.

Kerstboomversiering: hoe ontwerp je een showstopper?

Kerstboomversieringen zijn meer dan alleen een familietraditie; voor sommigen is het een kunstvorm. Hoewel het waar is dat iedereen een kerstboom kan versieren, vereist het versieren van een kerstboom wel wat talent, vooruitziendheid en planning, en een goed oog voor design. Om een ​​kerstboom te versieren die echt opvalt, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden en een paar belangrijke ontwerpprincipes om de klus te klaren.

Thema:

Eerst en vooral heeft een echt goed versierde kerstboom meestal een soort centraal thema dat het ontwerp met elkaar verbindt. Als je bijvoorbeeld iemand bent die graag bakt en kookt, waarom versier je dan niet een kleine boom speciaal voor je keuken. Dingen zoals houten lepels, koekjes uitstekers, kleine kruidenpotjes en receptkaarten kunnen zeer charmante ornamenten maken, en het belangrijkste is dat ze allemaal dienen om de boom te verankeren in een bepaald decoratiethema.

Kleur:

Een goed gedecoreerde kerstboom mag geen pandemonium van kleuren zijn, maar moet een bepaald kleurenthema volgen. Als je niet zeker weet hoe je een kleurenschema moet bedenken dat werkt, kun je het beste beginnen met een kleurenwiel en een basisboek met kleurentheorie. Houd ook rekening met de kleur van uw boom als onderdeel van uw kleurenschema. Een witte boom is bijvoorbeeld een goede achtergrond voor bijna elke kleur decoraties, terwijl een groene boom wat restrictiever is. Als u een traditionele groene boom gebruikt, zorg er dan voor dat u uw kleurenschema begint met groen als primaire tint.

Aantal decoraties:

Vakantiebomen die echt opvallen, hebben meestal een groot aantal ornamenten. Spaarzaam versierde bomen trekken zelden veel aandacht. Dus de algemene vuistregel is, als je wilt dat je kerstboom een ​​echte “showstopper” is, wees dan heel gul met de versieringen.

Verscheidenheid en schaal van decoraties:

Ervan uitgaande dat alle decoraties die u voor uw boom hebt gekozen een centraal decoratiethema en kleurenschema volgen, is variatie in schaal en type erg belangrijk. Dat wil zeggen, ga niet naar de winkel, kies twee of drie soorten ornamenten en koop gewoon 50 of 100 van elk type. Deze boom zal worden versierd met veel ornamenten, waar; ze zullen echter allemaal grotendeels hetzelfde zijn, wat visueel saai is. Probeer in plaats daarvan een verscheidenheid aan verschillende ornamenten te kiezen die allemaal binnen het door u opgegeven kleurenschema en thema vallen. Denk ook aan de verkoop van decoraties. Het is gemakkelijk om te eindigen met een boom met ornamenten zo klein als 3 inch. Probeer een grote verscheidenheid aan maten en vormen te selecteren.

Element van uniciteit:

Last but not least, probeer ten minste een of twee dingen over uw boom te vinden die buitengewoon uniek of commentaarwaardig kunnen zijn. Deze interessante elementen kunnen bijna alles zijn; je fantasie is echt de limiet. Een interessante finishing touch aan uw boom zou bijvoorbeeld kunnen zijn om grote veren toe te voegen in uw opgegeven kleurenschema, die uitsteken uit alle verschillende delen van de boom. Dit is niet alleen visueel interessant, maar ook een zeer uniek tintje. Welke onderscheidende finishing touch je ook aan de boom aanbrengt, probeer het binnen je decoratiethema te houden.

Best Christmas Tree Stand – Kerstboomstandaard 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.