Skip to content
Home » Best National Tree Company – Nationale Boom Bedrijf 2021

Best National Tree Company – Nationale Boom Bedrijf 2021

Best National Tree Company – Nationale Boom Bedrijf 2021

Kersttijd en het versieren van de kerstboom is een favoriet onderdeel van de vakantie van veel mensen. Veel familietradities houden in dat je naar een kwekerij of kerstboomwinkel gaat om de perfecte boom uit te zoeken. Een echte boom kan het hele seizoen of een evenement de schoonheid van uw huis brengen en het vullen met een aangename geur van dennen.

Helaas kunnen echte kerstbomen ook brandgevaarlijk zijn. Volgens de National Safety Council zijn er elk jaar meer dan 400 huisbranden waarbij kerstbomen betrokken zijn, en tragisch genoeg vallen er bijna 40 doden en 100 gewonden als gevolg van die branden. Om uw gezin deze feestdagen te helpen beschermen, vindt u hieronder een lijst met belangrijke veiligheidstips voor de kerstboom.

Kerstbomen:

 • Selecteer een verse boom door er een te zoeken die groen is.
 • De naalden van dennen- en sparrenbomen moeten buigen, niet breken en moeilijk van de takken te trekken zijn.
 • Bij de dennensoort moeten de naalden knappen als ze worden gebogen, net als een verse wortel.
 • Zoek ook naar kleverig sap op de stam van de boom.
 • Snijd ongeveer vijf centimeter van de stam van de boom en plaats de boom in een stevige, waterkerende standaard.
 • Houd de boomstandaard altijd gevuld met water zodat de boom niet te snel uitdroogt.
 • Zorg ervoor dat de boom minimaal één of twee meter verwijderd is van vuur of warmtebronnen, zoals open haarden en radiatoren.
 • Probeer de boom in de buurt van een stopcontact te plaatsen, zodat snoeren geen lange afstanden afleggen.
 • Plaats de boom niet op een plaats waar hij deuropeningen of voetverkeer blokkeert.
 • Als u besluit een kunstboom te gebruiken, koop er dan een die is getest en beoordeeld als brandwerend.
 • Zorg ervoor dat het Underwriters Laboratory (UL)-label zich op een kunstmatige boom met ingebouwde elektrische systemen bevindt.

Boom lichten:

 • Gebruik alleen binnenverlichting met het UL-label.
 • Controleer alle lampen op kapotte of gebarsten stopcontacten aan alle kanten, gerafelde of blootliggende draden of losse verbindingen.
 • Vervang beschadigde lichtsets.
 • Gebruik niet meer dan drie lichtsets op één verlengsnoer. Zorg er ook voor dat u het verlengsnoer naast een muur plaatst om struikelgevaar te voorkomen.
 • Leg geen verlengsnoeren onder tapijt.
 • Doe altijd de lichten en versieringen op je kerstboom uit als je het huis verlaat of naar bed gaat.
  Gebruik nooit elektrische verlichting op een metalen boom.

Boom Ornamenten:

 • Plaats geen breekbare of kleine boomversieringen met afneembare delen op de onderste takken van de boom waar kleine kinderen en huisdieren ze kunnen bereiken.
 • Plaats nooit brandende kaarsen in een boom of in de buurt van brandbare materialen of decoraties.
 • Volg de instructies van de fabrikant op alle kerstboomversieringen.
 • Gebruik de juiste opstapkruk of ladder om tijdens het decoreren de top van de boom te bereiken.

Boom weggooien:

 • Het is tijd om van de boom af te komen wanneer hij naalden begint te laten vallen. Uitgedroogde
 • bomen zijn licht ontvlambaar en mogen niet in een huis, garage of tegen het huis worden geplaatst.
 • Om uw gezin en huis dit jaar veilig te houden, moet u uw rookmelders controleren, indien nodig de batterijen vervangen en uw ontsnappingsplan kennen.

Ga voor groen deze kerst

Ja, groene linten, groene plaids en groene sjaals drukken je vakantiegevoel uit, maar waarom niet dieper, meer organisch: kerstinkopen met liefde en respect voor de planeet?

Groen gaan deze kerst is niet zo puur altruïstisch als het lijkt. Als je hebt geoefend, heb je waarschijnlijk ontdekt dat de zorg voor onze kostbare Moeder Aarde meestal ook onze portemonnee ten goede komt. Door plastic flessen en aluminium blikjes te recyclen, steken we geld in onze zakken en verlagen de kosten van Japanse auto’s, aangezien de plastic flessen kuipstoelen worden en de aluminium blikjes spatborden. Door onze maaltijden “from scratch” te bereiden, verlagen we onze voedselkosten met ongeveer 50% en ondersteunen we onze lokale boeren.

Natuurlijk, de wijsheid en logica worden overgedragen aan kerstinkopen, waar we de planeet en ons pond sterling kunnen redden door groen te gaan. Als je het kunt maken in plaats van het te kopen, laat die vingers dan vliegen. Als je de keuze hebt tussen volledig natuurlijk of synthetisch, ga dan voor de natuurlijke. Als je de keuze hebt tussen een lokale vakman en een grote fabrikant, kies dan voor het lokale product. Bovenal, hoe hard de familielobby’s, protesten en driftbuien ook zijn, doe je best om weerstand te bieden aan de tint en het gehuil, en weiger standvastig om meer consumentenelektronica te kopen totdat je de oude hebt gerecycled of opgeknapt.

Beheer de logistiek van uw winkelcentrum.

Strategische kerstinkopen. Om gas, kilo’s en vervuiling te besparen, organiseert u al uw dagelijkse activiteiten om autoritten tot een minimum te beperken en doet u al uw klusjes en boodschappen in één efficiënte cirkel van huis naar bestemming en terug. Hetzelfde principe is dringender van toepassing op uw kerstinkopen. Als je het winkelcentrum echt moet bezoeken, ga dan een keer, ga vroeg en ga vroeg in de ochtend of laat in de avond.

Natuurlijk moet je je eigen canvas boodschappentas meenemen en je toewijding aan labels en merken behouden. Probeer geschenken te kiezen van sociaal verantwoordelijke ontwerpers en fabrikanten – dit jaar geen fabrieksboerderijen of sweatshop-uitrusting onder je boom. Natuurlijk zijn er enkele afwegingen te maken, iets meer betalen voor gewetensvolle artikelen, maar als u met vertrouwen koopt, gaan ze langer mee en presteren ze beter. Natuurlijk, met inachtneming van de gewetenseisen, verander je winkelkaart, vermijd discountwinkels maar profiteer waar en wanneer je maar kunt van seizoenskortingen.

Natuurlijk, als je echt goed bent in dit groene gedoe en extra technische vaardigheden hebt, kun je het winkelcentrum misschien helemaal vermijden en al je kerstinkopen online doen. Winkel vandaag of vanavond in het comfort en de privacy van uw eigen huis en vind zeldzame, misschien zelfs unieke, milieuvriendelijke geschenken van over de hele wereld. Als je aardse bewustzijn naar het hoogste niveau is geëvolueerd, kun je handgemaakte geschenken bestellen uit opkomende landen met worstelende economieën, of je kunt je concentreren op volledig natuurlijke geschenken van “biologische” ambachtslieden. Ja, veganistische kunstenaars schilderen in volledig natuurlijke aquarellen en Ierse breisters maken spectaculaire truien van biologische wol.

O, kerstboom!

Kerstwinkel tussen gerecyclede goederen, en heroverweeg wat ouderwetse kerstversieringen. Plastic kerstbomen zijn, net als autostoelen, gemaakt van oude frisdrankflessen. Pak er een. Ouderwetse kerstboomteelt is net zo twintigste-eeuws, net als uw toewijding aan extravagante verlichtingsdisplays in uw huis en tuin. Onthoud dat eenvoud de essentie is van elegantie. Versier je huis met een paar energiezuinige gloeilampen en kaarsmake-up die je vroeger aan lampen uitgaf. Wikkel je pakjes in krantenpapier en rood grosgrain lint zoals ze deden in Victoria’s dagen, en geef zelfgemaakte suikerpruimen op tweede kerstdag.

De beste boombedrijven identificeren

Iedereen die belast is met de plicht om door boomhandel te gaan, zal zich meer dan bewust zijn van hoe moeilijk het is om de juiste te vinden. Gezien de aanzienlijke impact die deze beslissing kan hebben op de huizen en gezinnen in het gebied in kwestie, is het van cruciaal belang dat de juiste factoren in gedachten worden gehouden.

Hieronder volgen vier belangrijke signalen om op te letten bij het maken van de grote keuze:

Opleiding

Er zijn twee manieren waarop de professionals die door boombedrijven worden ingehuurd, hun opleiding krijgen. De eerste heet academische vorming, waarbij de persoon in kwestie enorm veel theorielessen krijgt. Omdat er veel verschillende academische onderwijsprogramma’s zijn, is deze vorm van training, hoewel kritisch, relatief gebruikelijk.

Om dit op theorie gebaseerde leren te ondersteunen, is het uiterst belangrijk dat degenen die door boombedrijven worden ingehuurd, ook een aanzienlijke hoeveelheid professionele training hebben gevolgd. Bij het uitvoeren van de taken waarvoor ze zijn opgeleid, kan de praktische kant van de vereiste ervaring worden bereikt. Het belangrijkste is dat het hen in staat stelt het broodnodige vertrouwen te ontwikkelen.

Referenties

De enorme verantwoordelijkheid die het werken in kinderdagverblijven met zich meebrengt, mag nooit worden onderschat. Als zodanig zou een integraal onderdeel van het besluitvormingsproces gebaseerd moeten zijn op het aantal en de kwaliteit van de kwalificaties van de ingehuurde professionals. De National Proficiency Tests Council of NPTC is verantwoordelijk voor het geven van deze kwalificaties.

Om tegemoet te komen aan het bereik en de verscheidenheid van verschillende vaardigheden die in de loop van een carrière kunnen worden verworven, is er een gelijkwaardige lijst met overeenkomstige kwalificaties die moeten worden verdiend. Voor boombedrijven is dit een groot deel van de keuze wat voor soort professionals ze inhuren. In principe moeten de kwalificaties overeenkomen met de relevante vereiste vaardigheden.

Bescherming

Alle boomchirurgen zijn zich terdege bewust van de mogelijke impact die ze kunnen hebben op de omliggende gebieden en levens. Als gevolg hiervan wordt er altijd een vrijwaringsbepaling aangeboden om die klanten gerust te stellen die de beslissing nemen om verschillende bedrijven in te huren.

In plaats van zuinig te zijn en een paar dollar te proberen te besparen, is het altijd de moeite waard om te investeren in de boombedrijven die een aanzienlijk bedrag aan verzekeringen kunnen aanbieden. Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat hoe groter de aangeboden verzekering, hoe groter de kans dat het bedrijf er geen gebruik van hoeft te maken.

grondigheid

Zoals altijd het geval is, hoe groter het niveau van plicht en verantwoordelijkheid, hoe meer aandacht voor detail zou moeten zijn. Misschien wel de belangrijkste onderscheidende factor tussen boombedrijven, een scherpe toewijding om elk onderdeel van het proces grondig en ijverig te inspecteren, is een kwaliteit van enorm belang die kan bepalen hoe goed of slecht een project is uitgevoerd.

Hoewel de vaardigheden natuurlijk van het grootste belang zijn, is het bijna altijd onmogelijk om de kwaliteiten van de aangeboden vaardigheden van twee verschillende boombedrijven te onderscheiden. Als zodanig zou de kwalificerende, of zelfs diskwalificerende factor dan de hoeveelheid aandacht moeten zijn waarmee elk aspect wordt verzorgd, geïnspecteerd en voorbereid.

Hoe een slecht boombedrijf vermijden?

Volgens de theorie van informatie-asymmetrie zal een koper waarschijnlijk voor de gek worden gehouden door een slechte beslissing te nemen wanneer de verkoper meer weet over het product of de dienst dan zij. Helaas kan dit vaak het geval zijn wanneer mensen op zoek zijn naar het juiste boombedrijf. Gelukkig is er een lijst met basisvereisten die u kunt volgen om ervoor te zorgen dat het werk goed wordt gedaan en dat u een boombedrijf krijgt dat u kunt vertrouwen.

Het eerste waar u op moet letten, zijn opleidingscertificaten. Hoewel iedereen kan beweren over de vereiste kwalificaties te beschikken, hoeft u zich niet te schamen om om bewijs van dit feit te vragen. Vergeet bij het uitzoeken van een boombedrijf niet hoe technisch de klus is en hoe verstrekkend de gevolgen zijn van een slecht uitgevoerde klus op dit gebied. Als je geen training nodig had, kon je het immers zelf doen.

En het zijn de gevolgen die vaak het meest ingrijpend zijn als een slecht toegeruste persoon een fout maakt. Zorg er daarom altijd voor dat het boombedrijf dat u kiest een degelijke verzekering biedt voor het geval er iets misgaat. Het is in ieder geval een teken van professionaliteit. Het zorgt er in ieder geval voor dat eventuele schade adequaat kan worden vergoed.

Het is ook een factor op basis van correcte factureringsprocedures. Zorg er dus voor dat u goed communiceert met uw boombedrijf en dat alle boekingen op de eindafrekening gebaseerd zijn op daadwerkelijke activiteiten die door hen worden uitgevoerd. Een goed boombedrijf zal behulpzame professionals inhuren die graag vragen beantwoorden over procedures, kosten en tijdschattingen.

Elk van de professionals in dienst van een boombedrijf zal volgens bepaalde normen moeten worden opgeleid. De meest voorkomende Britse normen zijn 3998:1989 en 5837:1991, die de basisaanbevelingen voor respectievelijk boomwerk en constructiewerk dekken. Vraag indien nodig aan het boombedrijf of hun team allemaal aan deze nationale normen voldoet.

Dit is vooral belangrijk bij het overwegen van de wetten met betrekking tot de bescherming van bepaalde bomen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw boombedrijf op de hoogte is van en voldoet aan alle relevante juridische procedures als het gaat om het verwijderen van bepaalde bomen. Zonder de juiste toestemmingen van de benodigde autoriteiten kunnen er ernstige juridische gevolgen zijn voor alle betrokkenen.

Hoewel alle bovenstaande factoren gevolgen hebben voor het milieu en de wet, is het ook van cruciaal belang dat u van uw boombedrijf veeleisend stelt met betrekking tot de veiligheid van zijn werknemers. Men kan er nooit op aandringen dat vertegenwoordigers van boomkwekerijen alle noodzakelijke veiligheidsuitrusting en beschermingsmiddelen dragen bij het uitvoeren van hun taken.

Daarnaast heeft een goed bomenbedrijf te allen tijde noodprocedures gepland. Mocht er iets misgaan, dan zal een goed bomenbedrijf zijn medewerkers voorzien van een EHBO-doos en alle contactgegevens die nodig zijn om de gewonden goed te verzorgen en eventuele problemen snel op te lossen.

Onderschat bij het kiezen van een boombedrijf uw eigen gebrek aan kennis over zaken niet en houd altijd toekomstige problemen in het achterhoofd.

 

Best National Tree Company – Nationale Boom Bedrijf 2021

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.