Skip to content
Home » Best Reindeer Decoration Outdoor – Rendierdecoratie buiten 2021

Best Reindeer Decoration Outdoor – Rendierdecoratie buiten 2021

Best Reindeer Decoration Outdoor – Rendierdecoratie buiten 2021

Probeer het eens voordat je willekeurig rendierhuiden overal gooit. Begin met kleinere stukken en kijk hoe ze passen bij de rest van je inrichting voordat je investeert in een groot vloerkleed, en overdrijf het niet. Je wilt je woonkamer niet volproppen met dierenhuiden.

Alle interieurliefhebbers kennen het gevoel dat ze uren bezig zijn met het vinden van de perfecte look voor je interieur. Na vele uren finetunen van de perfecte look, materialen en kleuren hoop je het beste resultaat te behalen.

Zo werkt het echter niet altijd. Soms, ondanks alle creativiteit, tijd en moeite die je hebt gestoken in het streven naar perfectie, lijkt je inrichting iets te missen. Wat je misschien nodig hebt, is een indrukwekkend, uniek accessoire zoals een rendiertapijt om het verbluffende ontwerp dat je wenst in een of meer delen van je huis te bereiken.

Rendierhuiden zijn een natuurproduct, daarom zijn geen twee huiden identiek. U heeft de mogelijkheid om een ​​rendierhuid te kiezen met de tinten en tinten die u aantrekkelijk vindt. Het is belangrijk op te merken dat rendierhuiden vervellen. Daarom mag het niet worden geplaatst in gebieden met veel verkeer in uw huis. Laat dat je er niet van weerhouden om ze in je interieur te verwerken. Er zijn veel manieren om ze te gebruiken om schoonheid en textuur toe te voegen aan je moderne, eigentijdse of tijdelijke inrichting.

Als je geen huisdieren in huis hebt, kun je veilig een rendierkleed op de grond leggen. Een ideale locatie voor een is naast het bed. Het ervaren van de zachtheid van een rendierkleed is een geweldige manier om de dag te beginnen en te eindigen. Een prachtige manier om een ​​rendierkleed toe te voegen aan een drukke woonkamer, is door het onder een salontafel met glazen blad te plaatsen. Daar zal het constant zichtbaar zijn, maar niet belopen.

Tapijten van rendierhuid hoeven niet op de vloer te worden uitgestald. Ze maken uitstekende meubeltapijten. Een strakke bank of loveseat kan naar een nieuw niveau van elegantie worden getild met rendierhuid eroverheen. Je hebt waarschijnlijk een aantal fantastische en zelfs een aantal bizarre accentstoelen gezien die zijn ontworpen voor moderne en eigentijdse decors. Een rendierkleed op een van deze stoelen geeft een heel andere sfeer.

Een loft appartement of een huis met trap is de perfecte plek om een ​​of meerdere rendierkleden uit te stallen. Gedrapeerd over de trapleuning worden ze een unieke kunstvorm voor in huis. Als je geen trap hebt, kunnen deze vloerkleden in elke kamer als kunst aan de muur worden opgehangen. Ze mogen niet boven een open haard worden geplaatst, omdat de hitte het tapijt kan uitdrogen. Anders kunt u ze gebruiken om een ​​centraal punt in elke kamer te creëren.

De luxueuze textuur van een rendiertapijt voegt een element van zachtheid toe aan een slaapkamerinrichting wanneer het over het bed wordt geplaatst. Misschien wil je een rendierhuid gebruiken om een ​​rustig toevluchtsoord te creëren in de hoek van je slaapkamer. Zelfs het meest moderne huis kan profiteren van de toevoeging van rendierhuid in het decor. Afhankelijk van hoe en waar u het tapijt wilt plaatsen, bepaalt u zelf of u verfijning, rust, zachtheid, sensualiteit of indruk wilt toevoegen aan uw interieur.

Hoe maak je kerstberkentak rendieren

Kerstvieringen zijn uniek in termen van thematische decoraties die elke commerciële of woonruimte een feestelijke uitstraling geven. Dit omvat het plaatsen en opknappen van enkele speciale elementen van het seizoen, behalve de kerstboom. Een van die interessante toevoegingen is een handgemaakt rendier dat op elke strategische plek kan worden geplaatst. Berkenboom is de beste optie voor dergelijke ambachten vanwege hun culturele betekenis, beschikbaarheid en eenvoudig ontwerp. U moet enkele kleine stammen met een zaag zagen en een raamwerk bevestigen. Daarom is dit vaartuig meer geschikt voor de volwassenen in het gezin, hoewel kinderen later bij de decoratiefase kunnen worden betrokken. Hier zijn enkele eenvoudige tips voor het opzetten van uw eigen berkentakrendier voor de komende feestdagen.

Benodigde materialen:

 1. Kettingzaag of handzaag
 2. Oefening
 3. Spijkers en hamer (optioneel)
 4. Berkentakken, iets dikker
 5. Dunne takken of twijgen van dezelfde boom of een andere geschikte boom
 6. Rechte cilindrische staven van hout of metaal (deuvel)
 7. Wattenbolletjes, wol of kleine pompons
 8. Verf
 9. Lijm
 10. Google-ogen (optioneel)
 11. Grote rode kraal
 12. Kleine kerstbel
 13. Wintergroene takken van een flexibele variëteit of geschikte klimplanten
 14. Linten en veters
 15. Kerstster (vers of gedroogd)
 16. Glitter
 17. Kleurrijke bessen (natuurlijk of kunstmatig), kleine dennenappels, ornamenten of andere geschikte dingen die in kleine kransen worden gebruikt

Stappen om kerstberkentak rendieren te maken:

 • Structuur vorming:
 • Takken ontleden: Snijd de takken in twee stammen, de ene helft zo groot als de andere.
 • Gladmaken: Gebruik een tuinschaar of een mes om overtollige zijtakken, bladeren ed te verwijderen en de stammen glad te strijken.
 • Maak een gat: Boor een gat in beide stammen, een paar centimeter van het ene uiteinde. Deze gaten moeten in verhouding staan ​​tot de diameter van de plug.
 • Vormlichaam: Bevestig een plug in beide gaten zodat hoe groter de buik wordt en hoe kleiner het hoofdlichaam.
 • Poten: Boor vier gaten voor de poten en steek pluggen erin. Je kunt ook takken van de bomen gebruiken in plaats van de deuvels.
 • Gewei: Maak gaten voor het gewei op het hoofd en plaats takjes.
 • Neus: Bevestig de rode kraal als neus.
 • Ogen: Verf de hele structuur, inclusief ogen, in de natuurlijke kleur van rendieren.
 • Decoratie: De belangrijkste decoratie wordt gedaan om de plug op de nek en een deel van de benen
 • te bedekken. Het is gemaakt in de vorm van een losjes gevormde krans.
 • Takken: Kies groenblijvende takken van de juiste maat en vorm. Bind de uiteinden vast.
 • Linten: Bind linten op de plaatsen die nodig zijn rond de gesloten lus.
 • Accessorizing Neck: Verstrengel andere decoraties, zoals goud geverfde dennenappels, bessen, ornamenten, enz. Geef de hele decoratie om de nek van het rendier.
 • Lichaamsbekleding: Knip een rechthoekig stuk roodfluwelen stof en rijg het aan alle kanten. Plaats de doek op de achterkant van het rendier om het de echte vakantie-look te geven!

Diep zacht bont maakt rendierkleden tot de perfecte winterwarmer

Rendierkleden zijn bijproducten van de vleesproductie. Ze zijn gemaakt van rendierhuiden en hebben een geweldige uitstraling en gevoel, evenals weerbestendige eigenschappen, vaak aangeboden als ongeverfde, natuurlijke hele huiden, waardoor elk stuk uniek is. Rendiertapijten zijn soepel, zacht en hebben geweldige isolerende eigenschappen omdat hun vacht bestaat uit lang hol haar. Als ze op de juiste manier worden behandeld, worden geur en bederf voorkomen, waardoor ze perfect zijn voor gebruik binnen en buiten. Ze voegen extreme schoonheid toe en zijn geweldige blikvangers voor woonruimtes zoals slaapkamers, woonkamers en kantoren, waar ze kunnen worden gebruikt om vloeren, muren, plafonds, deuren en meubels te versieren. Bovendien kunnen rendierkleden over footlockers en antieke kisten worden gedrapeerd.

Afhankelijk van de leeftijd van het rendier dat wordt gevild, zijn rendierkleden verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder beige, grijs, crème en bruin. Sommige zijn een perfecte mix van zilvergrijze tinten en bruin- en bruintinten, waardoor ze perfect passen in elk interieur. Omdat elk rendier uniek is, is elk rendierkleed even uniek in kleuren en markeringen.

Rendiertapijten zijn geweldige vervangingen voor traditionele tapijten, maar ze beschouwen als een alternatief voor een populairder tapijt van koeienhuid en schapenvacht is een zeer discutabel onderwerp. Echt, ze vallen echt op en trekken veel aandacht op het gebied van esthetiek, maar zijn alleen perfect voor decoratieve doeleinden. Thuisbewoners mogen ze niet koste wat kost blootstellen aan hoge temperaturen en druk.

Ten eerste mogen ze niet worden geplaatst op plaatsen zoals gangen waar mensen vaak staan ​​of lopen, of op stoelen die vaak worden gebruikt om op te zitten. Gebieden met weinig of geen verkeer, zoals in de buurt van bedden, in het midden van een cirkelvormige reeks banken, op muren, deuren en plafonds, zijn goede keuzes voor hun weergave. Zo blijft hun oorspronkelijke smetteloze karakter behouden. Ten tweede moeten ze ver uit de buurt van warmtebronnen zoals ovens worden geplaatst, omdat hoge temperaturen ervoor zorgen dat ze gaan vervellen en vervellen.

De eerste vervelling door vervelling is normaal en mag niet leiden tot paniek. Ze mouten eerst zwaar, maar bezinken snel na een maand als ze op de juiste manier worden verzorgd en zullen normaal gesproken meerdere jaren meegaan. Het wordt sterk aanbevolen om ze naar buiten te brengen en ze om de 2-3 dagen te schudden. Voor algemeen onderhoud moet stofzuigen worden gebruikt. Het wordt echter sterk aanbevolen om de huid licht te masseren met een borstelkop in plaats van een kleine zuigkracht om haaruitval te voorkomen. Door de waterdichte eigenschap van rendierkleden kunnen ze buiten worden gebruikt.

Als ze echter nat worden, moeten ze natuurlijk uitdrogen, bijvoorbeeld onder natuurlijk fel licht. Dit droogproces desinfecteert de huid op natuurlijke wijze. Omdat rendierhuiden relatief kwetsbaarder zijn dan alternatieven van koeienhuid en schapenvacht, zijn gewone tapijtreinigers te agressief voor hen en kunnen ze uiteindelijk de natuurlijke oliën verwijderen, wat leidt tot een snelle achteruitgang.

Bij het kopen van rendierkleden is het aan te raden om voor met siliconen behandelde vloerkleden te gaan. Natuurlijke rendiertapijten zijn relatief uitgebreid. Als je een krap budget hebt, overweeg dan om in plaats daarvan een imitatierendierkleed te kopen. In plaats van natuurlijke rendierhuiden zijn faux rendiertapijten gemaakt van andere soorten huiden en kunstmatig gedecoreerd om de patronen op een rendier na te bootsen. Naast dat ze goedkoper zijn, is een bijkomend voordeel van imitatierendiertapijten dat de patronen verfijnder kunnen worden gemaakt en zelfs grotere artistieke waarden weerspiegelen dan de natuurlijke. Degenen met handgemaakte ontwerpen zijn gewilder dan de gedrukte. De belangrijkste reden waarom de natuurlijke tapijten nog steeds leiden, is omdat ze perfect het safariscenario weergeven, waar de meeste tapijtgebruikers in de eerste plaats naar op zoek zijn.

Alles wat je altijd al wilde weten over rendierhuiden

Hier zijn enkele redenen waarom rendierhuiden populair zijn geworden:

Zacht: Heb je ooit de huid van een rendier gevoeld? Hun vacht is een van de zachtste vachten die je tegenkomt. Rendiertapijten of een mooie wanddecoratie kunnen je huis een leven geven waarvan je niet wist dat het mogelijk was. Waar je het ook voor kiest, je kunt erop rekenen dat het het zachtste product is dat je hebt.

Opscheppen:

Het eerste waar mensen aan denken als ze aan rendieren denken, is de kerstman. Mensen zijn zich er niet van bewust dat rendieren echt bestaan ​​in Scandinavië. Als mensen naar je huis komen, kun je ze vertellen dat je de trotse eigenaar bent van een klein stukje memorabilia van de kerstman! Rendierhuiden zijn een geweldig gespreksonderwerp omdat ze zo ongewoon zijn.

Unieke kleuring:

Het voordeel van rendierhuid is dat het varieert in kleuren. U kunt rendierhuiden vinden in een kleur die uw huis tot leven zal brengen. Er zijn veel verschillende kleuren, dus je kunt er een kiezen die het beste bij je huis past.

Duurzaam:

Een ander groot voordeel van rendierhuiden is dat ze duurzamer zijn dan andere dierenhuiden. Dit betekent voor de consument dat ze langer meegaan en betrouwbaarder zijn. Als je iets voor kerst koopt, wil je dat het lang meegaat. Veel producten hebben echter geen duurzaamheid meer die lang meegaat.

Warm en gezellig:

Rendierproducten zijn warm en gezellig. Als u kiest voor een product van dit type, zult u onder de indruk zijn van de warmte en zachtheid. Wat maakt dit product anders dan andere? Welnu, de huid is dik en langharig, wat het ideaal maakt voor iedereen die een product wil dat hem comfortabel houdt.

Waarom worden rendierhuiden steeds populairder?

De belangrijkste reden voor deze toename in populariteit is vanwege een continu hoge kwaliteit. Het nieuws verspreidt zich snel wanneer een bepaalde huid uitzonderlijk comfortabel is, en dan zoeken mensen het uit vanwege de kwaliteit ervan. Rendierhuiden zijn een uitstekend cadeau vanwege hun zachtheid. Zelfs iemand die niet per se iets weet van rendierhuiden, kan de zachtheid van rendierhuidproducten waarderen. Het mooiste is dat je je geliefde een product geeft dat ze lang kunnen bewonderen en waarderen. Wat is er niet leuk aan rendierhuiden?

Gezellig met een mooie rendierhuid Gooi deze winter

Om een ​​afgezwakte maar effectieve luxe sfeer te creëren, blijf bij minder stukken van hogere kwaliteit. Een groot, centraal tapijt moet volledig worden weergegeven met misschien een of twee nuttige accenten. Om het meeste uit het praktische van het vloerkleed te halen, plaatst u het in de buurt van een warmtebron. Rendierbont heeft uitstekende warmtevasthoudende eigenschappen, wat betekent dat je wilt dat het zoveel mogelijk warmte opneemt. Investeer in een hoogwaardig stuk dat jarenlang kan worden gebruikt als middelpunt en gespreksonderwerp.

Een rendiertapijt van hoge kwaliteit is behoorlijk veerkrachtig, maar wees op uw hoede om het te gebruiken zoals u een normaal tapijt zou gebruiken. Rui en vervelling komen vaak voor, zelfs op de meest luxueuze tapijten van rendierhuid, dus behandel ze meer als ornamenten. De meeste rendiertapijten zijn met siliconen behandeld om waterafstotend te zijn, maar dat betekent niet dat u er regelmatig water op kunt morsen en geen bijwerkingen kunt verwachten. Als uw vloerkleed toch nat wordt, laat het dan op natuurlijke wijze drogen, vooral in natuurlijk zonlicht zoals de natuur het bedoeld heeft. Wees anders voorzichtig met uw vloerkleed en probeer er niet te vaak mee om te gaan, omdat dit het ruiproces zal versnellen.

Om een ​​rendierkleed schoon te maken, gebruikt u een zachte stofzuiger met borstelkop en borstelt u voorzichtig de losse haren weg. Als alternatief is het ook prima om je vloerkleed mee naar buiten te nemen en het te schudden totdat de verdwaalde haren eraf vallen. Het verliezen van het natuurlijke haar is normaal en te verwachten. Maak deze regelmatig schoon om ophoping te voorkomen. Natuurlijk mogen huisdieren en jonge kinderen met zoveel haarverlies niet zonder toezicht met het vloerkleed spelen, omdat het vloerkleed hierdoor sneller dan normaal kan verslechteren.

Een vloerkleed van rendierleer is een geweldige aanvulling op elk huis, zelfs als je kilometers verwijderd bent van rendieren. Je hoeft geen jager te zijn om de jarenlange geschiedenis en cultuur te ervaren die in elk tapijt zitten. Bij goed onderhoud en verzorging gaat een kwalitatief hoogwaardig vloerkleed jarenlang mee zonder aan uiterlijk in te boeten. Misschien kun je er zelfs een doorgeven aan je kinderen, zodat de volgende generatie een prachtig stuk in hun nieuwe huis kan hebben.

Thuis Voor de feestdagen Versieren

Met het eerste omslaan van de bladeren en die kille beet in de lucht, begint het aftellen naar Kerstmis. Als dit een van je favoriete tijden van het jaar is, is de kans groot dat Kerstmis niet snel genoeg kan komen. Hoewel er geen manier is om de komst van 26 december letterlijk te haasten, zijn er manieren om het vakantieseizoen voor de grote dag in te luiden. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door kleine veranderingen in uw huis aan te brengen om het voor Kerstmis te versieren. Hoewel het decoreren van je huis voor Kerstmis zeker geen nieuw idee is, hebben de meeste mensen de neiging om zich te concentreren op één kamer in hun huis. Hoogstwaarschijnlijk zal dit de kamer zijn waar het centrale element van kerstversieringen te vinden is – de kerstboom. Het valt niet te ontkennen dat deze kamer belangrijk is voor de decoratie van de feestdagen, maar verwaarloos ook de andere kamers in je huis niet. Slechts een paar betekenisvolle details in de rest van uw huis, en de kerstsfeer komt tot leven in uw hele huis.

Een kamer die misschien moeilijk te decoreren is, is de badkamer. Begin met te denken aan een kleine kerstprint of foto die je in de badkamer zou kunnen hangen, of eventueel op een aanrecht of plank zou kunnen zetten. Deze kleine aanraking helpt om een ​​beetje van de vakantie naar deze kamer te brengen. Een andere mogelijkheid is om handdoeken met kerstversiering op te hangen, of op zoek te gaan naar geurkaarsen in kerstgeuren of losse zeepjes in kerstvormen. Als je echt in de stemming bent, kun je de badmat en het douchegordijn vervangen door iets met kerstthema. In de keuken kun je een idee uit de badkamer halen en wat kersthanddoeken krijgen om in deze ruimte te hangen. Er zijn ook pannenlappen met kerstthema verkrijgbaar bij warenhuizen. Als geld geen grote overweging is, kun je alles uit de kast halen en servies kopen met borden, kommen en kopjes in een kerstpatroon.

De slaapkamers in je huis zijn ook goede plekken om een ​​kerstsfeer te creëren, zeker als je kinderen hebt. Een favoriet onder kinderen overal zijn kerstverlichting, dus probeer er een paar in de kinderkamer op te nemen. Je zou door de hele kamer kerstverlichting langs de rand van het plafond kunnen hangen. Een miniatuur nep-kerstboom die je kind kan versieren met zijn eigen versieringen is ook een goed idee. Houd er rekening mee dat sommige miniatuurversieringen niet veilig zijn om in de buurt van kleine kinderen te zijn, dus overweeg versieringen die bij hun leeftijd passen. Dit kan ook een andere goede kamer zijn voor een eenvoudige kerstfoto.

Als u de binnenkant van uw huis voorbereidt op de feestdagen, vergeet dan niet de buitenkant van uw huis. Gewoon een stuk kerstverlichting door je huis laten lopen, kan een enorm verschil maken. U kunt ook een aantal gazonornamenten of borden met kerstthema kiezen. Een paar rendieren en een kerstman kunnen je snel in de kerststemming brengen. Houd er rekening mee dat al deze ideeën alleen ter overweging zijn. Hoeveel of hoe weinig je voor Kerstmis versiert, is helemaal aan jou en dit is een gebied dat geen goed of fout heeft.

Kerstversiering – Tradities gepersonifieerd door de geschiedenis Versier onze kerst

Kerstversieringen zijn afkomstig uit verschillende culturen. Waar je ook woont, de vermelding van hulst, maretak of klimop roept visioenen op van kerstsuikerpruimen, vliegende rendieren en dikke elfjes in rode pakken. Deze winterschatten vullen de donkere dagen van de winter met licht en verwondering.

Maar je vraagt ​​je waarschijnlijk af waar deze tradities vandaan komen?

Maretak –

Het ophangen van de maretak boven de deuropening nodigt geliefden en voorbijgangers uit om te stoppen voor een kus, wat zorgt voor veel romantiek. Hoe kon je een moment van gelukzaligheid onder de maretak weerstaan? Deze traditie komt uit Noorse mythen. Maretak, die alleen aan bomen groeit, had de macht om hem kwaad te doen. Een andere god sloeg Balder neer met een pijl van maretak. Balders moeder huilde tranen van witte bessen en bracht haar zoon weer tot leven. Ze zwoer iedereen te kussen die onder de Maretak rust, een parasiet die in bomen groeit en uiteindelijk de boom doodt. Zo was de maretak-kusttraditie begonnen.

hulst –

Men geloofde dat het magische krachten had die demonen verdrijven, werd door de Duitsers als geluk beschouwd tegen de vijandige natuurkrachten. Kransen en slingers van klimop en hulst werden tijdens het winterseizoen overgelaten om het huis te beschermen tegen ziekte, ongeluk en andere dilemma’s die tijdens de donkere winterdagen zouden kunnen hebben toegeslagen.

voedsel –

Ook populair voor decoratie, voedsel zoals koekjes, snoep en gekonfijt fruit versierde keukens, deuropeningen en andere openbare ruimtes van huizen in de eerste eeuwen. Veel versieringen kwamen van de velden, wat een overvloed en rijkdom impliceerde voor degenen die ze gebruikten voor kerstversieringen. Al in de jaren 1500 was de gewoonte om huishoudens, kerken en gemeenschappen te versieren met hulst, klimop, baaien en betaalbare seizoensgroenten populair. Toen stadslichtmasten standaard werden, begonnen de decoraties naar buiten uit te breiden.

Kralen & Lint –

Geknoopte linten en kralen werden populair. Zelfgemaakte ornamenten volgden al snel met noten, zaden, bessen en popcorn die aan het eind van de 19e eeuw werden geregen. Kerstversieringen van glas en zilver klatergoud werden populair in de vroege jaren 1900 toen Duitse kerstversieringen naar de Verenigde Staten werden verscheept. Papieren decoratieartikelen en zelfgemaakte decoraties zijn altijd een populaire toevoeging geweest aan de Amerikaanse folklore.

Het bekleden van de gangen kan een uiterst geruststellend onderdeel zijn van huis- en familietradities.

Best Reindeer Decoration Outdoor – Rendierdecoratie buiten 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.