Skip to content
Home » Best White Christmas Tree – Witte Kerstboom 2021

Best White Christmas Tree – Witte Kerstboom 2021

Best White Christmas Tree – Witte Kerstboom 2021

Droom je van een witte kerst? Hoe zit het met het installeren van witte kunstbomen in huis? Witte kunstkerstbomen zijn eenvoudig maar elegant. Deze bomen zijn meestal gemaakt van plastic materialen waardoor ze vele kerstdagen meegaan, vooral als ze goed worden onderhouden.

Er worden verschillende soorten bomen op de markt verkocht. We hebben de glasvezelbomen, de voorgedecoreerde bomen, de zilverbomen en nog veel meer om uit te kiezen, afhankelijk van uw voorkeuren. Het kiezen van de juiste kerstboom voor jou en voor in huis is natuurlijk vrij eenvoudig. Je kunt kiezen voor een kerstboom van glasvezel als je fab en trendy wilt worden voor Kerstmis (omdat deze zelfs zonder serieverlichting gloeien, zien ze er ongelooflijk mooi uit).

Kies de voorgedecoreerde bomen als je conventioneler wilt zijn maar tijd wilt besparen (aangezien deze bomen meer op een typische boom lijken, alleen kant-en-klaar gemaakt om tijd en energie te besparen voor het winkelend publiek, hoef je niet na te denken over het kopen van linten voor decoratie). En als je een eenvoudige uitstraling wilt hebben, maar tegelijkertijd een mooie boom wilt hebben, met een vleugje elegantie, dan kun je het beste kiezen voor witte kerstbomen. Ze zijn kant-en-klaar, maar kunnen nog naar wens worden aangepast.

Alle witte kerstbomen kunnen dat natuurlijk. Maar over tijd besparen en jezelf redden van druk verkeer en winkelen in de kerstdrukte, online producten zijn altijd voor je beschikbaar. Witte kunstkerstbomen worden nu al overal en nergens verkocht. Met een muisklik en een druk op de knop heb je het. Dan hoef je alleen maar te kijken naar de duurzaamheid van het product, de prijs (als je je zorgen maakt over het geld) en het ontwerp.

Bij het kopen van een witte kerstboom moet je rekening houden met een aantal aspecten zoals de hoogte van de boom, de ruimte die je in huis hebt, wil je hem voorverlicht of simpel enzovoort. Elke extra verbetering aan de boom kost extra, dus houd daar rekening mee.

Laten we echter niet vergeten dat Kerstmis een tijd is van geven, vergeven, delen en liefhebben. Uw witte kunstkerstbomen kunnen uitdrukken hoe graag u uw dierbaren gelukkig wilt maken. En dat elke keer dat ze ernaar kijken, ze je zullen herinneren.

Kerstmis is de perfecte tijd om je te verheugen en stressvrij te zijn. Breng quality time door met vrienden, collega’s en vooral uw dierbaren. Als Kerstmis voorbij is, is er geen weg meer terug en terugspoelen, dus maak er het beste van zolang het kan.

Krijg de beste witte kerstboom

  • Witte Kerstboom
  • Kunstkerstboom
  • Brandveiligheid

De witte kerstboom, een natuurlijke en kunstmatige schoonheid

Bomen zijn meestal groen, nietwaar? Nou, ik veronderstel dat dat ervan afhangt, aangezien sommige bomen gebladerte hebben dat van kleur verandert, bijv. de meeste bomen in New England krijgen fantastische kleuren van rood, oranje, geel en nog veel meer trekken bezoekers van ver aan (bij de lokale bevolking bekend als “leap peepers”). meestal groen, toch?Kerstbomen zeker?

Dat klopt niet helemaal. De witte kerstboom is heel gebruikelijk na een sneeuwval, en voor veel mensen is een witte kerst de beste van allemaal. Zeker, een witte laag verse sneeuw zorgt ervoor dat alles er puur en schoon en mooi uitziet, zelfs als het behoorlijk koud is! “Ik droom van een witte kerst” is tenslotte een veel voorkomend refrein in december.

In werkelijkheid zijn kerstbomen meestal groen, tenminste de natuurlijke binnenbomen die we elk vakantieseizoen feestelijk en vrolijk versieren. Met de opkomst van hoogwaardige kunstmatige kunnen ze echter elke kleur hebben. Groen is erg populair en een goede kunstboom zal bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Ook andere kleuren zijn erg populair.

Roze bomen zijn een rage. Roze is de favoriete kleur van veel kinderen, een traditionele kleur voor babymeisjes en de kleur van passie voor volwassenen. Maar een roze boom voor Kerstmis? Populair maar onnatuurlijk!

Paars is tegenwoordig ook gebruikelijk, en mijn plaatselijke boekhandel heeft paars op de deur. Vroeger was het gereserveerd voor koninklijke doeleinden zoals koninklijke kleding en hoewel ik van paars houd, is het op geen enkele manier een natuurlijke boomkleur!

Rood is een traditionele kerstkleur, dus ik denk dat ik rode bomen enigszins begrijp. Zelfs natuurlijke hebben vaak een behoorlijke hoeveelheid rood in zich van versieringen en linten enz.

Ik geef om voor de hand liggende redenen de voorkeur aan een groene of witte kerstboom. Groen is een gezonde normale boom en wit is een normale gezonde boom met sneeuw erop.

Dus vooral als je gastheer wordt, is de eerste moeilijke taak om de kerstboom er rockend uit te laten zien, zodat het feest ook kan rocken.

Hoe doe je dat?

Hier zijn enkele eenvoudige ideeën om uw kerstboom dit seizoen meer te laten stralen.

Witte Kerstboom

De kerstman is een symbool van vreugde, opgewektheid en geluk. Tegelijkertijd symboliseert de kerstman ook rust. De kerstboom in sneeuwwitte kleur zorgt voor een absoluut rustige sfeer.

lagen

Door meerdere lagen op de boom te maken in verschillende tinten wit krijgt de kerstboom een ​​bijzondere gratie. Het gebruik van het garen in gebroken witte kleur zal ook helpen om de rijke uitstraling te krijgen. Drapeer het gebroken witte garen over de takken van de witte kerstboom om de look af te maken.

Tule

Tulle is de beste bron om de complete look van een witte kerstboom te krijgen. Je kunt ook gebroken witte schaduw kunstbloemen, kunstmatige parels toevoegen om het er rijker en voller uit te laten zien.

Metalen accenten

Door de metallic accenten toe te voegen weet je zeker dat de boom een ​​warme gloed geeft als de boom ‘s avonds verlicht is. Je kunt gouden en zilveren ornamenten aan de boom toevoegen om ze de juiste schittering te geven.

Geschenken

Zorg ervoor dat je de kleine cadeautjes in een gebroken witte verpakking verpakt, zodat ze niet contrasteren met de boom. Het is erg belangrijk om de lichte en rustige kleuren rond de boom te behouden als je van plan bent een witte kerstboom te maken.

Koekjes Ornamenten

Het is altijd grappig en spannend om wat koekjes te schikken om als ornamenten rond de boom te hangen. Je kunt deze koekjes thuis maken, maar je kunt ze ook buiten kopen. Deze koekjes kunnen thuis worden gebakken en hebben niet meer dan 10 pepermuntjes nodig.

baby schoentjes

Als je een gedragen babyschoentje hebt, is het heel gemakkelijk om het aantrekkelijk te maken en aan de boom te hangen. Gebruik eerst zilverspray op de schoen om die sprankelende look te krijgen. Gebruik dan voorzichtig Golden spray op de bandjes van de schoen om deze er stijlvoller uit te laten zien en hang hem aan de boom.

Bal van knopen

Dit is nog een geweldig idee om je boom er anders en stijlvol uit te laten zien. Verzamel eerst knoppen van verschillende maten en vormen. Maak een bal van schuim en lijm al deze knopen langzaam op de schuimbal met een kleermakersspin. Dit wordt weer een attractie in je kerstboom.

Ideeën voor witte kerstboomdecoratie

Overal waar je kijkt naar deze tijd van het jaar zie je ideeën voor kerstboomversieringen. Het goede nieuws is dat er veel verschillende maten en opties beschikbaar zijn als het gaat om het versieren van je boom. Nog beter dan de veelheid aan opties is het feit dat er echt geen verkeerde manier is om je kerstboom te versieren. Versier je boom zoals jij dat wilt. Er zijn er echter die gewoon blanco lijken als het gaat om geïnspireerde en innovatieve decoratie-ideeën. Wij zijn hier om u te helpen.

De plek om te beginnen als het gaat om het versieren van je kerstboom is bij de lichtjes. Wat voor kerstboom zou het zijn zonder lichtjes? Er zijn veel stijlen, kleuren en soorten licht om rekening mee te houden als het gaat om uw kerstboom. ook kiezen).

Naast de vele keuzes in verlichting, zijn er ook nogal wat verschillende boomstijlen om uit te kiezen. Een keuze in kerstboom die steeds populairder wordt is de witte kerstboom. Als u een witte kerstboom kiest voor uw decoratieplezier, is het een goed idee voor decoraties om een ​​tweekleurig thema te kiezen voor uw ornamenten en lichten. Als je dit doet, kun je een heel mooie en elegante kerstboom maken.

Ervan uitgaande dat je wat rode en groene ornamenten in huis hebt liggen, is het goed mogelijk om een ​​leuk thema te creëren door deze ornamenten op een witte kerstboom te plaatsen. Je kunt rode strikken en groene ornamenten gebruiken of een combinatie van beide. Je kunt natuurlijk alle kleuren gebruiken die je wilt. Zilveren en blauwe ornamenten staan ​​net als veel andere kleuren erg mooi op een witte kerstboom. Wit is neutraal en staat goed bij bijna elke andere kleur op de markt.

Wanneer u een witte kerstboom kiest, geeft u uzelf een schoon gehemelte waarop u een meesterwerk van kerstversieringen kunt maken. Elk kleurenschema kan er mooi uitzien en hoe minder kleuren je op je boom gebruikt, hoe eleganter en minder druk hij zal lijken. Maar nogmaals, het is jouw boom en zoals ik al eerder zei, er is geen verkeerde manier om een ​​kerstboom te versieren.

Hoe versier je een kerstboom?

Dit artikel is een spoedcursus over het versieren van een kerstboom. Je eerste stap is het kiezen van een natuurlijke kerstboom of kunstboom. Houd er rekening mee dat een natuurlijke groenblijvende boom maar in één kleur verkrijgbaar is – groen. Tegenwoordig worden kunstbomen echter in praktisch alle kleuren van de regenboog verkocht. Onthoud dat welke kleur je ook kiest, je canvas wordt voor het toevoegen van meer kleur in de vorm van slingers, klatergoud en decoraties.

Uw tweede stap is om te beslissen welke kleurenschema’s het beste werken met welke kleur van de boom. Groene kerstbomen, zowel natuurlijk als kunstmatig, zien er het beste uit met primaire kleuren zoals groen, blauw en rood. Witte kerstbomen zien er het beste uit met een rood thema, roze thema, goud thema of zilver thema of een combinatie van bovenstaande. Blauwe kerstbomen zien er het beste uit met gouden of zilveren versiering. Rode kerstbomen zien er geweldig uit met groene of roze versieringen.

De derde stap in deze cursus kerstboom versieren gaat over verlichting. Als u een natuurlijke boom gaat kopen, moet u een streng bollen of diodes kopen. Traditionele strengen kerstbollen zijn er in verschillende decoratieve vormen en maten, waaronder de vintage eivorm, kleine fonkelende lichtjes en lichtslingers. Als u echter een kunstmatige boom koopt, kunt u er mogelijk een krijgen die vooraf is verlicht. De mooiste voorverlichte kerstbomen hebben naalden van glasvezel die de boom zijn eigen glans geven. Bijzonder mooi zijn de witte kerstbomen met glasvezel aan de uiteinden. Deze bomen herinneren veel mensen aan engelenveren.

De vierde stap is het onderzoeken van de soorten decoraties die voor u beschikbaar zijn. De meest elementaire is de slinger. Een slinger is gewoon elk soort object dat kan worden gebruikt om de boom te omringen. Je kunt je eigen slinger maken van gekookte popcorn, hulstbessen of snoep. Je kunt ook een lang lint gebruiken en er strikken aan vastmaken. Natuurlijk zijn er allerlei soorten slingers in de handel verkrijgbaar. Het populairst zijn de slingers gemaakt van harige clusters van wit of goud klatergoud. Rode en groene klatergoudslingers kunnen er bijzonder mooi uitzien op witte kerstbomen.

Als je traditioneel ingesteld bent, overweeg dan om je boom te versieren met glazen kerstballen. Deze zijn ofwel met de hand geblazen of gemaakt in een fabriek. Velen van hen zijn allemaal beschilderd en prachtig versierd met glitters. Je kunt deze kopen als globes, fluiten, buizen en ook in de vorm van muziekinstrumenten, engelen en andere items met kerstthema. Als je echter kleine kinderen hebt, wil je misschien kiezen voor de plastic versies van deze decoratieve ballen, omdat ze niet zullen versplinteren als ze uit de boom vallen.

Een belangrijke tip om te onthouden bij het decoreren van bomen met glazen bollen is om de grotere ornamenten onderaan de boom te plaatsen en de kleinere bovenaan. Hierdoor blijft het totale effect van de boom in een aangename verhouding tot de decoraties.

Kerstversiering hoeft niet duur te zijn. Je kunt je eigen papier laten knippen in de vorm van sneeuwvlokken en andere kerstthema’s. Snoepjes (vooral de zuurstok), appels, sinaasappels en koekjes (vooral peperkoekkoekjes) kunnen ook als kerstversiering worden gebruikt. Rode kerstbomen zien er bijzonder goed uit, versierd met witte zandkoekkoekjes versierd met glitter. Witte kerstbomen zien er geweldig uit, versierd met zelfgemaakte cadeautjes gemaakt van kleine doosjes verpakt in glanzend folie.

Een andere decoratie om te overwegen is klatergoud. Er kunnen gemakkelijk strengen klatergoud aan de takken worden gehangen om ijspegels te simuleren. Een tip bij het ophangen van klatergoud is om het in bosjes aan de randen van de takken te hangen. Als je een enkele of slechts een paar strengen over de hele boom hangt, ziet het er rommelig uit.

De vijfde stap bij het versieren van een kerstboom is het kiezen van een soort boomtopper. Commercieel kun je boomtoppers kopen in zowat elk denkbaar kerstmotief, inclusief engelen, sneeuwmannen, teddyberen en natuurlijk de kerstster. Je kunt kerstboomtoppers kopen die gloeien met glasvezeldiodes die ronddraaien, rinkelende muziek spelen en aan en uit knipperen. Het is echter niet moeilijk om je eigen kerstboomtopper te maken. Misschien is de eenvoudigste versie een kartonnen ster gewikkeld in aluminiumfolie. Soms hebben de zelfgemaakte decoraties en boomtoppers meer sentimentele waarde dan de in de winkel gekochte.

De zesde stap in deze spoedcursus over het versieren van een kerstboom is ervoor te zorgen dat je de basis van de boom vermomt met een soort kerstboomrok. Dit is gewoon een mat die rondom de juiste basis en op de vloer wordt gedrapeerd. Het kan gemaakt zijn van glanzende of fluwelen stof of je kunt commercieel gemaakte exemplaren met kerstmotieven kopen in winkels en online. Sommige boomrokken kunnen heel sierlijk zijn, versierd met pailletten en borduurwerk. Hun oorspronkelijke functie was echter om de kaarsdruppels van kaarsen aan de boom op te vangen en eventuele vallende naalden van natuurlijke kerstbomen op te vangen.

Een andere interessante toevoeging, vooral als je een christen bent, is om een ​​kleine kerststal onder de kerstboom op de mat te plaatsen. Je kunt kerststallen van hout, metaal of plastic kopen. Ook populair is een speelgoedtreinset die in een cirkel rond de kerstboom rijdt.

Een zevende en laatste overweging als het gaat om het versieren van je kerstboom is een praktijk die massaal wordt genoemd. Flocking is donzig wit spul, een soort dwaas touw dat over de hele boom wordt gespoten om sneeuw te simuleren. Dit geeft zowat elke boom een ​​echt jaren 50 of landelijk gevoel en is zeer uniek in de tradities van het versieren van bomen in de Verenigde Staten en Canada. Het wordt echter niet aanbevolen voor kunstmatige witte kerstbomen, omdat het effect een beetje overdreven zou zijn.

Witte kerstbomen voor decoratie met sportthema

Witte kerstbomen zijn het ideale canvas voor atletische kerstversieringen. Terwijl sommige families zich rond de boom verzamelen en rode en groene of blauwe en zilveren ornamenten ophangen terwijl ze luisteren naar Bing Crosby die “White Christmas” zingt, is er een volledig aparte groep mensen die gewoon staat te popelen om de feestdagen te vieren ter ere van hun favoriete teams. Dit zijn de ouders wiens kinderen hen verrassen met kaartjes voor eerste kerstdag, wiens idee om zich voor het seizoen te verkleden hun favoriete basketbalshirt is, en die ervoor kiezen om sport op tv te kijken terwijl ze genieten van de vakantie, in plaats van 24 uur van The Christmas Story op TNT.

Witte kerstbomen zijn de beste keuze voor sportliefhebbers. De ornamenten en kleuren van Georgia Bulldog en Florida Gators zien er gedurfd en veelbelovend uit tegen een witte achtergrond. Er hoeven slechts een paar verschillende items met een licentie te worden gekocht om het thema te voltooien. Standaard glazen bollen in teamkleuren zoals rood en zwart of oranje en blauw kunnen worden gemengd met heldere glazen bollen. U kunt het blauwe en zilveren thema eenvoudig upgraden naar een Dallas Cowboys-thema. Gekleurd lint kan worden gebruikt, evenals slinger en strikken in teamkleuren. Hoewel de meeste witte bomen heldere minilampjes hebben, kan een uiterst toegewijde ventilator de doorzichtige lampen vervangen door een gekleurde lamp naar keuze.

Het kijken naar of het bijwonen van de NBA-wedstrijd op eerste kerstdag is een traditie voor veel gezinnen. Kijken naar de wedstrijd met de gasten, terwijl je geniet van de magie van een goed versierde boom, is het toppunt van feestvreugde voor sommige fans. Je favoriete NBA-team aanmoedigen voor de kampioenschappen vereist toewijding, en het gebruik van de kleuren van je NBA-team in je kerstversieringen is de beste manier om te pronken met de kleuren van je team en je familie en vrienden in de teamgeest te houden.

Maak dit het jaar waarin je je spel opvoert en de overstap maakt van een traditionele groene boom naar een witte kerstboom met sportthema. Zet uw boom trots neer in een erker, of begroet gasten bij de voordeur en zorg voor een duidelijke zichtlijn naar uw boom.

Witte kerstbomen voor een glinsterend winterwonderland

Veel mensen houden van de geur en frisheid van een levende kerstboom in hun woonkamer. Voor hen is er niets beters dan binnenkomen van een dag werken en naar de kamer gaan waar de boom staat en gewoon een paar minuten zitten en de aromatische rust inademen die afkomstig is van de balsem of nobele dennenboom.

Maar sommige mensen geven de voorkeur aan witte kerstbomen en enkele van de beste hiervan zijn de kunstmatige die u gemakkelijk op internet kunt zoeken en vinden. Het is waar dat sommige kunstkerstbomen er gewoon zielig uitzien. Nauwelijks takken, geen glans aan de takken of naalden en ziet er gewoon dood uit.

Nou, niemand wil zo’n boom, tenzij je een alternatief soort icky kerstparade of toneelstuk opvoert. Maar het soort boom dat mensen echt in hun huis willen hebben met trots hun kostbare ornamenten, is het soort dat een gevoel van kerstverrukking en verwachting in hun hart wekt van iedereen die langskomt.

Tegenwoordig zijn de witte kunstmatige bomen ronduit verbluffend. Ze hebben de perfecte vorm, net als een prachtig gesnoeide verse kerstboom van de bomenpartij en zouden gemakkelijk voor een echte boom doorgaan, tenzij je dichtbij genoeg komt om te beseffen dat er geen dennengeur door de lucht zweefde.

Maar qua uiterlijk ziet de nieuwe soort kunstboom er nog beter uit dan veel echte bomen. Je kunt witte kerstbomen online vinden op een aantal kerstretailwebsites en vaak is de selectie absoluut geweldig. U kunt een boom in bijna elke denkbare maat bestellen. Nou ja, misschien geen 20 voet boom, maar in de meeste andere gangbare maten. De meest populaire maten van kunstmatige, niet verrassend, zijn ook degenen die in de meeste stijlen voorkomen.

De bomen die tussen de 6 en 8 voet lang zijn, zijn er in verschillende variëteiten, zoals edele sparren of balsem of dennen. Je kunt ze krijgen met de lichten die er al op zijn geïnstalleerd; dit wordt pre-lit genoemd op de websites. En je kunt zelfs kunstmatige bomen vinden die eruitzien alsof het echte sloten zijn die wit zijn gevlokt, met slechts een vleugje groenblijvende kleur die door de beekjes gluurt.

Kunstmatige witte kerstbomen kunnen helpen om van je huis een glinsterend winterwonderland te maken. Als het tijd is om op te ruimen na Kerstmis, zijn deze bomen gemakkelijk op te bergen voor volgend jaar. En op dit moment zijn er massa’s verkopen voor deze bomen op internet. Ze zien er geweldig uit, zijn gemakkelijk op te ruimen en op te bergen en ze zijn vaak te koop, waardoor deze bomen perfect zijn voor je kersthuis.

Versier kerstbomen met oogverblindende koekjes en snoepjes

Al in november begin je misschien enthousiast te worden over het opzetten van de kerstboom. Je begint te denken aan de geneugten van het maken en decoreren van de boom waar het hele gezin van zal genieten. Wist u dat de stijl van uw boom de persoonlijkheid van uw familie weerspiegelt?

Het versieren van de boom varieert van relaxte tradities die verband houden met de viering van Kerstmis. De meest populaire zijn kerstverlichting in gefacetteerde glazen bollen om de boom helderder te laten lijken in plaats van kaarsen. Een engel of ster aan de top van de boom om de menigte engelen te vertegenwoordigen, een ster van Bethlehem uit de kerststal, of de loutere traditie van het versieren van een groenblijvende boom.

Tegenwoordig is het versieren van kerstbomen met koekjes en snoepjes een nieuwerwetse manier om de boom een ​​persoonlijk tintje te geven. De goodies kunnen een zeer kunstzinnige stijl van expertise geven, wat resulteert in een verbazingwekkende impact van creativiteit op de jonge geest, en een gezond alternatief voor de gebruikelijke reeks vakantiesnoepjes. Je kerstboom versieren met gebak is de beste manier om het er heel huiselijk uit te laten zien. Stel je een kerstboom voor die glinstert in verpakte snoepjes en koekjes. De besneeuwde kleur van zandkoeksnoepjes zal opvallen van de schaduw van een groenblijvende boom tot de besneeuwde kristallen van een kunstmatige witte kerstboom.

Het versieren van de boom met lekkernijen dateert uit de oudheid voordat Christus werd geboren. Mensen zetten voedseloffers langs vensterbanken en ramen om de goede geesten te voeden en hen te beschermen tegen het kwaad. Het was zelfs bekend dat de eerste kerstbomen imitaties waren van de echte piramidevormige coniferen, waarbij het plaatsen van augurken en cederhout op de trappen van de cederpiramides een gewoonte werd. De rechtopstaande boom, verlicht met kaarsen, werd binnengebracht toen Maarten Luther voorbij kwam. Zo maakten we kennis met de kerstboom die we nu kennen.

Zandkoek en peperkoek behoren tot de meest favoriete koekjesversieringen waar kinderen dol op zijn voor hun kerstbomen. In feite kun je allerlei verschillende koekjesvormen kopen die je creativiteit zeker kunnen intrigeren als het gaat om het maken van gekookte kerstversieringen. U zult genieten van interessante nieuwe uitsteekvormpjes met vormen van kerststallen tot kerstsokken, rendieren, cadeautjes en sterren voor uw favoriete koekjes. Een groot engelvormig koekje versierd met eetbaar goud, glitter en lint kan je een heldere hemelse boomtopper maken.

Versieren met koekjes en snoepjes kan heel leuk zijn. Je kunt losse snoepjes zoals lolly’s, in folie verpakte chocolaatjes en fudge aan een hoge, slanke kerstboom hangen. Je kunt zelfs snoepjes in de vorm van een zonnestraal lijmen, of ze aan elkaar rijgen om sprankelende en heerlijke kerstslingers te maken. Een piepschuimbal kan worden besproeid met glinsterend groen, goud, rood of zilver en de snoepjes erop vastpinnen. Je kunt creatief zijn met je gumdrops, gekonfijt fruit en marshmallows. Ik heb nog steeds ontzag voor de eeuwenoude kerstsinaasappels die met kruidnagels zijn gelijmd en aan de boom zijn gehangen! Echte ideeën voor koekjes- en snoepversieringen voor je kerstboom kunnen eindeloos zijn.

Ik ben deze koekjes eigenlijk begonnen om met Kerstmis aan vrienden en collega’s te geven. Toen het erop aankwam dat ze geweldig waren voor mijn kerstboom, maakte ik een partij van mijn klassieke koekjes met gaten in het rauwe deeg, zodat ik gemakkelijk mooie touwtjes door de gaten kan rijgen. Opgewonden door de gedachte, voegden mijn kinderen zich bij mij en ze gebruikten kleurrijke glitterkoorden met zijdeachtige linten toegevoegd aan de koekjes. Tot mijn verbazing werd mijn kerstboom omgebouwd tot een meer glorieuze moderne boom waar familie en vrienden nog meer van hebben gehouden.

Witte Kerststijl

De witte kerststijl kan werken voor degenen onder jullie die de kerstvoorbereidingen de laatste tijd als een karwei hebben gezien en willen afstappen van de conventionele kerstversieringen naar iets lichters, helderder en meer eigentijds.

Het betekent niet dat je de geliefde boom of zelfgemaakte decoraties moet opgeven. De beste manier om je kerst op te frissen, is door één hoofdkleur te gebruiken voor je decoratieve thema.

Wit is altijd al de favoriet geweest van minimalisten en is de ideale kleur voor de klus. Wit past perfect in elk interieur, van een conventionele woning tot een ruimere open loft. Wit oogt niet alleen strak en modern, maar is ook zacht en dromerig en past perfect in het winterfestival.

Denk bij het inrichten van je huis in witte kerststijl aan wit in de breedste zin van het woord en zorg ervoor dat je zowel zilvertinten als verschillende tinten crème gebruikt. Je kunt zelfs overal gouden accenten aanbrengen, zolang je maar oude goud- of platinatinten gebruikt in plaats van glanzend nieuw verguldsel. Probeer versieringen te vinden met ongebruikelijke afwerkingen, zoals gevederde kerstballen, of accessoires in semi-transparant porselein, gegalvaniseerd metaal of fijn mondgeblazen glas.

De eigentijdse witte kerststijl houdt de decoraties relatief minimaal en ongebruikelijk. U kunt bijvoorbeeld een slinger van kleine kerstboomlampjes op een schoorsteenmantel hangen of een boomvormig lichtspoor aan een muur bevestigen.

Het thema van de witte kerststijl betekent dat je groen helemaal moet vermijden, maar als je wat wilt gebruiken, vermijd dan donker gebladerte en houd de bloemen licht. Kommen met witte hyacinten of rozen zijn altijd mooi en gemakkelijk te vinden in de winter, en zouden een heerlijke geur aan het huis toevoegen.

Onthoud gewoon dat de sterkste decoratieve verklaring vaak de eenvoudigste is. Een grote schaal met kerstballen in de kleuren wit en zilver staat geweldig op je eettafel, terwijl zacht kaarslicht de beste manier is om warmte toe te voegen aan een eigentijds interieur.

Witte kerststijl met flitsen van zilver en goud zorgt ervoor dat je huis er net zo kerstachtig uitziet als meer traditionele stijlen.

Wat is een gevlokte kerstboom?

Wat is een gevlokte kerstboom, zegt u? Welnu, op een gevlokte kerstboom wordt kunstsneeuw aangebracht. Een gevlokte kerstboom kan worden gemaakt van een kunstmatige of een levende kerstboom. Sommige kunstkerstbomen worden verkocht met de witte flocking er al op. Sommige kwekerijen die echte kerstbomen verkopen, hebben een sproeier die erop kan strooien als de koper dat wil.

Sommige kwekerijen passen op maat gemaakte stroomden toe volgens de specificaties van de koper – je hoeft niet de hele boom te stroomden, je kunt alleen stroomden toepassen op bepaalde takken of specifieke delen van de boom om het die matte uitstraling te geven. Het vlokmateriaal dat gewoonlijk door kwekerijen wordt gebruikt, is gemaakt van cellulose, een houtderivaat, en kan ook vlamvertragende materialen bevatten om de ontvlambaarheid van een drogende boom te verminderen. Er is een claim dat het volledig afdekken van een levende kerstboom helpt om de kerstboom af te dichten tegen ontsnappend vocht en het droogproces vertraagt.

Als u er de voorkeur aan geeft uw gevlokte kerstboom te recyclen wanneer de kerstperiode voorbij is, dient u contact op te nemen met uw plaatselijke recyclingbedrijf, aangezien sommige instanties ze niet accepteren voor recycling. Gevlokte kerstbomen zijn niet bij alle kwekerijen of plantenhuizen verkrijgbaar die levende kerstbomen verkopen. Als het kweken van kerstbomen in bepaalde regio’s van het land geen deel uitmaakt van de lokale gewoonte, zullen kwekerijen waarschijnlijk niet worden opgezet om hun levende kerstbomen te veel te gebruiken.

Als je je eigen boom wilt bijeenbrengen, kun je powerpacks kopen bij sommige handwerkwinkels en kerstwinkels. De flocking in deze kits wordt meestal geleverd in een spuitbus die over de boom wordt gespoten om de besneeuwde look te creëren die het hele doel van flocking is. Aerosol spray flocking kan gebruikt worden op een levende of kunstboom. De flocking hoeft niet altijd wit te zijn – u kunt flocking in verschillende kleuren verkrijgen of maken – rood, blauw of roze. Flocking kan worden toegepast op de ornamenten en decoraties om te matchen met de flocking op de boom of deze aan te vullen.

U kunt kunstkerstbomen kopen met reeds aangebrachte flocking. Sommige kunstmatige bomen worden geleverd met stroomden en met de lichten al geïnstalleerd. Hoe dan ook, uw gezin zal dol zijn op de warmte en het traditionele gevoel van een gevlokte kerstboom.

Kerstboom – Vier het met verschillen

Oh, jingle bells, jingle bells, jingle all the way… deze teksten zouden tegenwoordig in je oren moeten zitten. Nou, het is kersttijd. Het geluid van geluk en feest hangt in de lucht. Een prachtige boom is versierd met kleurrijke lichtjes, ornamenten, slingers, klatergoud en geschenken. Een engel of ster wordt bovenop een boom geplaatst, die de menigte engelen uit de geboorte voorstelt. Voor deze kerstavond, als u op zoek bent naar frisse nieuwe ideeën voor het versieren van uw boom, kunt u unieke decoratiethema’s krijgen zoals De patriottische boom,

De kinderboom, de dierenvriendenboom, de sportteamboom, de nieuwjaarsboom en nog veel meer.

De patriottische boom is een keuze van die families waarvan de leden veteranen zijn of momenteel hun land dienen. De boom is uitgedost in rode, witte en blauwe kleuren die de vlagkleuren van het land bepalen. Een persoon kan zoeken naar Britse vlaggen, sterren en nog veel meer. Grote blauw-rode en witte pompons kunnen de patriottische boom goedmaken.

De Kinderboom kan gekozen worden door gezinnen met jonge kinderen. Dit decoratiethema is leuk en energiek. De bomen in dit thema zijn grillig en jong van hart en zijn bedekt met speelgoedtreinen, poppen, snoepjes, chocolaatjes, spelletjes, kleurpotloden, verfsets, speelgoedautootjes, interessante boeken en ballondieren. Deze dingen aan een boom geven geweldige ideeën en trekken je kind aan. Bij het gebruik van kinderbomen is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd en voorkeur van de kinderen.

The Animal Lover’s Tree kan geweldig zijn voor gezinnen die van dieren houden. Een dierenliefhebber kan een kerstboom versieren, afhankelijk van het soort huisdier dat ze hebben. Een gezin met een hond kan bijvoorbeeld een boom versieren met kauwspeeltjes, hondenaccessoires en ornamenten met hondenthema.

De Sports Team Tree kan worden gekozen door families die een favoriete sport hebben die ze volgen. Voor het versieren van een sportteamboom kan een persoon teamkleur gebruiken, speciale memorabilia toevoegen die aan het team zijn gekoppeld, zoals een logo, enz. Oude kaartjes kunnen een leuke touch zijn. Deze en nog veel meer thema’s kunnen deze kerst heel leuk voor je zijn. Dus probeer het verschillende thema om van het festival te genieten in de vorm van wedden.

Kerstmis kan koud zijn, letterlijk. Maar Kerstmis kan ieders hart warm zijn. Deel je witte kunstkerstbomen en deel die mooie glimlach op je gezicht. Vrolijk Kerstfeest!

 

Best White Christmas Tree – Witte Kerstboom 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.