Skip to content
Home » Beste Kerstboom Aan de Muur 2021

Beste Kerstboom Aan de Muur 2021

Beste Kerstboom Aan de Muur 2021

Kerstboom aan de muur Tijdens de feestdagen zijn huizen prachtig versierd met kleurrijke lichten, prachtige kerststallen, gloeiende menora’s, elegante kerstbomen en feestelijke kransen. En elk jaar worden huizen uitgebreider versierd dan voorheen om de groeiende vakantiegeest te weerspiegelen. Naarmate de decoratieve traditie evolueert, wordt het altijd aangemoedigd om je eigen persoonlijke decoratieve stijl te vinden en je huis te decoreren voor de juiste hoeveelheid kerstsfeer.

Nu het land langzaam uit de recessie komt, is het winkelen voor de feestdagen al begonnen. Als het gaat om het voorbereiden van de decoraties, is het nooit te vroeg. Een van de meest betaalbare en feestelijke decoraties om dit jaar aan je huis toe te voegen, is de kerstkrans. Hier zijn enkele geweldige decoratietips met kerstkransen Kerstboom aan de muur.

Kerstboom aan de muur, kerstboom aan de muur 2021, beste kerstboom aan de muur, beste kerstboom aan de muur 2021

Een kerstkrans op de voordeur is een warme en vrolijke blijk van gastvrijheid en goodwill wanneer gasten bij u thuis komen. De meeste mensen houden er ook van om een ​​krans aan de binnenkant van de deur te tonen en de gasten een vrolijk kerstfeest en fijne feestdagen te wensen als ze het huis verlaten. Ze kunnen ook op eenvoudige maar elegante manieren door het hele huis worden gebruikt.

Hang een feestelijke krans aan de binnendeur van uw damestoilet of gastenbadkamer om het warme en vrolijke gevoel van de feestdagen voort te zetten. Kies een kerstkrans met kleuren die je in huis hebt of gebruik linten en kerstballen om de krans kerstboom aan de muur op te fleuren.

Kinderen vinden het ook leuk om hun kamers voor de feestdagen te laten inrichten. Hang een krans aan de voorkant van hun slaapkamerdeuren en personaliseer deze met hun namen. Je kunt de kransen zelfs versieren met een speciaal thema dat bij hun persoonlijkheid past, zoals sport, huisdieren, dansen, of een vakantiegerelateerd thema kiezen. Je kunt ook kransen aan de muur boven hun bed hangen, waardoor ze rechtstreeks naar de gelukkigste hoeken van dromenland worden gestuurd.

Kerstboom aan de muur Een grote kerstkrans boven de open haard is bijzonder feestelijk en brengt veel kerstsfeer in het hele huis. Maak je kerstboom compleet met een krans door hetzelfde kleurenschema en thema te gebruiken dat je voor de boom gebruikt.

Iedereen herkent de geur van de feestdagen. Frisse kransen voegen een bijzondere geur en charme toe aan elke kamer met edele dennen, buxus, eucalyptus, aalbes, hulst, jeneverbes of dennenappels. Er zijn veel combinaties om uit te kiezen en kunnen rechtstreeks naar uw deur worden verzonden.

Geen enkel huis is klaar voor de feestdagen totdat het grondig is versierd met kerstkransen. Het is een geweldige manier om te pronken met je kerstsfeer en kerstsfeer! Maak je kerstversiering en online shoppen compleet met een verse kerstkrans van ChristmasFarms.com. Verspreid de kerstsfeer met een krans in uw huis of kantoor! Niets is een beter cadeau voor je vrienden, familie of collega’s dan een mooie, geurige levende kerstkrans die aan hun deur wordt bezorgd. We hebben een breed scala aan variëteiten, waaronder Douglas Fir, Balsam, Concolor en Holly Berry-kransen. Koop uw verse kerstkrans in onze online winkel en we garanderen levering binnen het door u opgegeven tijdsbestek Kerstboom aan de muur.

Versier kerstbomen in stijl

Ziet je kerstboom er te ouderwets uit? Als het gaat om het versieren van kerstbomen, zijn er enkele stijltips die u kunt volgen, zodat ze er meer up-to-date en stijlvol uitzien.

STIJLTIP #1: Kerstboom aan de muur

De grote dikke ronde kunstkerstboom is uit en de slanke kunstkerstboom is in. Dit komt omdat als het gaat om het versieren van de kerstboom de laatste tijd, de trends meer neigen naar hoge en conische vormen in plaats van dikke en ronde vormen Kerstboom op de Muur.

Deze stijl doet meer denken aan de modernistische trends van de jaren 70 en vreemd genoeg aan de hoge kegelvormige bomen die populair waren in het Victoriaanse tijdperk. Het was koningin Victoria die aandrong op de hoogst mogelijke boom voor haar woonkamer en de smalle boomomtrek was ook nodig om deze hoge slanke bomen in Victoriaanse huizen te passen. Hetzelfde kan gezegd worden van moderne “gezellige” condo-lofts en appartementen die vaak hoge plafonds hebben maar minder vloeroppervlak en veel beter passen in een slanke kunstkerstboom dan in een vollere versie.

Natuurlijke bomen die vaak lang en slank zijn, zijn sparren en sparren. Ze hebben gewoon een slankere omtrek dan dennen en ceders. Als het gaat om nepkerstbomen, brengen steeds meer fabrikanten strakke kunstbomen uit die gemakkelijker in onze krappe stedelijke levensstijl passen.

STIJLTIP #2 Kerstboom aan de muur

Kunstmatig is in en natuurlijke bomen zijn uit. Oké, dus misschien zullen echte kerstbomen nooit uit de mode raken, maar als je een beetje een stijlsnob bent, is de trend voor een kunstboom in de wildste kleur die je kunt vinden. Het idee is eigenlijk om een ​​boom te vinden die er goed uitziet in de slaapkamer van luitenant O’Hura in Star Trek.

Elk jaar zien kunstmatige bomen er meer en meer cartoonachtig uit. Je kunt ze kopen in een spectrum van kleuren en in veel verschillende materialen, waaronder PVC, vinyl en klatergoud. De slanke kunstbomen in wilde kleuren zijn erg populair bij jongere mensen. Sommige sites verkopen kerstbomen die niets meer zijn dan een spiraalvormige spiraal van geel-roze en blauwe lichten die vrijstaand zijn en slechts de vorm van een kerstboom nabootsen Kerstboom aan de muur.

Waarschijnlijk zijn de twee meest trendy kleuren voor bomen rood en wit. De rode bomen hebben een ongewone uitstraling die doet denken aan een slechte Kodachrome-foto uit de jaren 70. Maar dat is een deel van hun aantrekkingskracht. De witte kunstbomen zijn gewoonweg prachtig, vooral de voorbelichte kunstbomen met takken met gloeiende glasvezelpunten.

STIJLTIP #3 Kerstboom Aan de Muur

Een van de geheimen om kerstbomen op een stijlvolle manier te versieren, is om minimalistisch te zijn. Om echt modieus te zijn, moet je de boom in slechts één of twee kleuren versieren. U kunt bijvoorbeeld een natuurlijke evergreen versieren met alleen gouden strikken en natuurlijke kristallen. Een witte kerstboom ziet er geweldig uit met kerstballen van uniform formaat van boven naar beneden. Een hemelsblauwe kunstboom zou in zwart-wit kunnen worden gedecoreerd met glazen bollen die een diepere blauwtint hebben.

De minimalistische benadering is ook van toepassing op de stijl van decoraties die u kiest. Blijf bij een of twee vormen om het uiterlijk van de boom overzichtelijk en strak te houden. Vergeet bijvoorbeeld de ronde glazen bollen en kies voor conische glazen bollen en platte bollen om een ​​hele boom mee te decoreren. Bovendien is de rage voor slanke kunstkerstbomen vergelijkbaar met de huidige rage voor slanke kegelvormige kerstversieringen. Conische decoraties worden sterk geïdentificeerd met de kerstboom in retrostijl uit de jaren 70 aan de muur Kerstboom Aan de Muur.

STIJLTIP #4:

Een van de eerste regels van mode en ook van interieurdecoratie is om alle regels te overtreden en hetzelfde geldt voor kerstbomen. Dit betekent het bewust negeren van kersttradities met het idee er een nieuwe draai aan te geven. In plaats van de klassieke engel of ster als boomtopper te gebruiken, kunt u bijvoorbeeld proberen deze te bedekken met een spray van vezelige, golvende veelkleurige diodes of een ontwerp gemaakt met kerstverlichting. Een interessant idee is om een ​​ster te maken van rood fluweel en deze te versieren met pauwenveren, nep-edelstenen en gouden strikken.

Een andere manier om een ​​traditionele regel te doorbreken, is door je boom met slechts één kleur te versieren. Om anders te zijn, kun je ook vergeten om de grootste versieringen onderaan te plaatsen en de kleine bovenaan, de grote bovenaan en de kleine onderaan. Een ander idee is om al je kerstboomversieringen in dezelfde maat kerstboom aan de muur te maken.

Een grote trend die de afgelopen jaren de stijl en het design van Kerstmis domineert, is om je kerstboom op te hangen zoals je je maar kunt voorstellen, zolang hij maar niet rechtop staat. Dit omvat ondersteboven aan het plafond hangen, zijwaarts aan het plafond hangen en tegen een muur leunen.

STIJLTIP #5 Kerstboom aan de muur

Een van de geheimen van het versieren van kerstbomen is dat hoe persoonlijker het is, hoe beter. Een goed voorbeeld is de chef-kok die zijn boom versiert met alleen plastic vorken en messen of de kersverse moeder die haar boom versiert met babyflesjes en babyspeelgoed. Als je Chinees Nieuwjaar viert, wil je misschien je boom versieren met Boeddha-figuren en gelukskoekjes.

Een andere geweldige manier om uw kerstboom te personaliseren, is door gebakken goederen te gebruiken. Boomversieringen van roze en gele gumdrops en tandenstokers staan ​​bijvoorbeeld mooi op een witte kunstkerstboom. Zelfgemaakte peperkoekmannetjes en zandkoeksneeuwmannetjes zouden goed passen bij een rode voorverlichte kunstkerstboom Kerstboom Aan de Muur.

Een plek om inspiratie op te doen is de snoepwinkel. Kies je favoriete snoepjes waar je als kind van hield. Een kleinere boom ziet er fantastisch uit, versierd met snoepjes verpakt in folie. Maar nogmaals, de sleutel is om minimalistisch te zijn. Versier de boom niet met zeven of acht soorten snoep. Versier het met twee tot drie soorten om het een soort uniformiteit te geven Christmas Tree on the Wall.

Als je het nu nog niet doorhebt, is een van de sleutels tot het versieren van kerstbomen de herhaling van een enkel thema. Als je van teddyberen houdt, versier dan de hele boom met teddyberen en een ander ontwerpelement, zoals rode glazen bollen. Het eenvoudig en toch elegant houden is de sleutel tot het versieren van kerstbomen.

Kunstkerstbomen redden Kerstmis

Typisch “echt” kerstboomverhaal.

Je wordt meegesleurd in een kerstboomkavel waar je ijskoud in de kou staat te kijken naar honderden kerstbomen op zoek naar de perfecte boom. Deze te hoog, deze plat aan een kant, deze is dood, tot er eindelijk iemand een boom plukt omdat ze het te koud hebben om verder te kijken. Je schuift de boom in de achterkant van het busje of de bovenkant van de auto en sleept hem naar huis. Het uiteinde zaag je eraf met de botte zaag die je hiervoor een keer per jaar gebruikt. Je handen zitten vol sap, ook al droeg je handschoenen en je armen zijn rood van de naalden Kerstboom Aan de Muur.

Eindelijk krijg je de boom erin, je plaatst de boom in de 50 jaar oude stam die je ouders hebben doorgegeven (nadat je ze een nepboom hebt gegeven). Je ligt op de grond met naalden die over je heen vallen terwijl iemand de boom centreert. Je staat op en kijkt ernaar en centreert dan wat meer. Na ongeveer 20 minuten vraag je je af waarom je voor een rechte stam had kunnen kiezen. Eindelijk staat de boom op zijn plaats. Vul met warm water dat onmogelijk in de standaard kan komen totdat je uiteindelijk een klein glas gebruikt om de kerstboom aan de muur water te geven.

Nadat de boom in de standaard staat, komt de stofzuiger eruit. Het lijkt erop dat de stofzuiger maar een paar naalden oppikt. Na het stofzuigen versiert de familie de boom terwijl jij het sap van je handen opvangt. 20 minuten later, je handen rood en rauw, helpen je de lichten aan te doen om helemaal opnieuw te worden gepord en ja, meer sap. Terug naar de wasruimte. Eindelijk staat de boom, versierd en komt de stofzuiger weer tevoorschijn. Kruip dan onder de boom om de boomrok aan te trekken. Meer porren, maar geen sap helemaal bedankt.

De volgende nacht zit je in je stoel naar je prachtige boom te staren, met de ornamenten van het kind en de geur, het is het zo waard… en dan komt de stofzuiger eruit. Bah onzin Kerstboom Aan de Muur.

Vergelijk dat eens met dit Kunstkerstboomverhaal.

Je gaat naar je verwarmde kelder en haalt de kunstkerstboomzak en sleept deze de woonkamer in. Je zet een cd op, Frank Sinatra zingt kerstliederen. In een paar seconden zet je de basis van de boom in elkaar en plaats je de paal in het midden. Wikkel de boom skrt eromheen. Monteer vervolgens de boom. Dit is een prelit kunstkerstboom dus de lampjes zitten al op hun plek. Je bouwt de boom op en stelt zo in dat je wat dichter bij de muur kunt staan.

STIJLTIP #5 Kerstboom aan de muur

Een van de geheimen van het versieren van kerstbomen is dat hoe persoonlijker het is, hoe beter. Een goed voorbeeld is de chef-kok die zijn boom versiert met alleen plastic vorken en messen of de kersverse moeder die haar boom versiert met babyflesjes en babyspeelgoed. Als je Chinees Nieuwjaar viert, wil je misschien je boom versieren met Boeddha-figuren en gelukskoekjes.

Een andere geweldige manier om uw kerstboom te personaliseren, is door gebakken goederen te gebruiken. Boomversieringen van roze en gele gumdrops en tandenstokers staan ​​bijvoorbeeld mooi op een witte kunstkerstboom. Zelfgemaakte peperkoekmannetjes en zandkoeksneeuwmannetjes zouden goed passen bij een rode voorverlichte kunstkerstboom Kerstboom Aan de Muur.

Een plek om inspiratie op te doen is de snoepwinkel. Kies je favoriete snoepjes waar je als kind van hield. Een kleinere boom ziet er fantastisch uit, versierd met snoepjes verpakt in folie. Maar nogmaals, de sleutel is om minimalistisch te zijn. Versier de boom niet met zeven of acht soorten snoep. Versier het met twee tot drie soorten om het een soort uniformiteit te geven Christmas Tree on the Wall.

Als je het nu nog niet doorhebt, is een van de sleutels tot het versieren van kerstbomen de herhaling van een enkel thema. Als je van teddyberen houdt, versier dan de hele boom met teddyberen en een ander ontwerpelement, zoals rode glazen bollen. Het eenvoudig en toch elegant houden is de sleutel tot het versieren van kerstbomen.

Kunstkerstbomen redden Kerstmis

Typisch “echt” kerstboomverhaal.

Je wordt meegesleurd in een kerstboomkavel waar je ijskoud in de kou staat te kijken naar honderden kerstbomen op zoek naar de perfecte boom. Deze te hoog, deze plat aan een kant, deze is dood, tot er eindelijk iemand een boom plukt omdat ze het te koud hebben om verder te kijken. Je schuift de boom in de achterkant van het busje of de bovenkant van de auto en sleept hem naar huis. Het uiteinde zaag je eraf met de botte zaag die je hiervoor een keer per jaar gebruikt. Je handen zitten vol sap, ook al droeg je handschoenen en je armen zijn rood van de naalden.

Eindelijk krijg je de boom erin, je plaatst de boom in de 50 jaar oude stam die je ouders hebben doorgegeven (nadat je ze een nepboom hebt gegeven). Je ligt op de grond met naalden die over je heen vallen terwijl iemand de boom centreert. Je staat op en kijkt ernaar en centreert dan wat meer. Na ongeveer 20 minuten vraag je je af waarom je voor een rechte stam had kunnen kiezen. Eindelijk staat de boom op zijn plaats. Vul met warm water dat onmogelijk in de standaard kan komen totdat je uiteindelijk een klein glas gebruikt om de kerstboom aan de muur water te geven.

Nadat de boom in de standaard staat, komt de stofzuiger eruit. Het lijkt erop dat de stofzuiger maar een paar naalden oppikt. Na het stofzuigen versiert de familie de boom terwijl jij het sap van je handen opvangt. 20 minuten later, je handen rood en rauw, helpen je de lichten aan te doen om helemaal opnieuw te worden gepord en ja, meer sap. Terug naar de wasruimte. Eindelijk staat de boom, versierd en komt de stofzuiger weer tevoorschijn. Kruip dan onder de boom om de boomrok aan te trekken. Meer porren, maar geen sap helemaal bedankt.

De volgende nacht zit je in je stoel naar je prachtige boom te staren, met de ornamenten van het kind en de geur, het is het zo waard… en dan komt de stofzuiger eruit. Bah onzin Kerstboom Aan de Muur.

Vergelijk dat eens met dit Kunstkerstboomverhaal.

Je gaat naar je verwarmde kelder en haalt de kunstkerstboomzak en sleept deze de woonkamer in. Je zet een cd op, Frank Sinatra zingt kerstliederen. In een paar seconden zet je de basis van de boom in elkaar en plaats je de paal in het midden. Wikkel de boom skrt eromheen. Monteer vervolgens de boom. Dit is een prelit kunstkerstboom dus de lampjes zitten al op hun plek. Je bouwt de boom op en stelt zo in dat je wat dichter bij de muur kunt staan.

Kerstboom Aan de Muur, Kerstboom Aan de Muur 2021, Nieuwe Kerstboom Aan de Muur, Nieuwe Kerstboom Aan de Muur 2021

Beste Kerstboom Aan de Muur 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.